fab Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Açılan bir thread için cevap vermek istiyorum. Şunu söyliyim, ben thread'in şuan ki başlığı ile açmadım. Sanırım Konu Dışına taşınırken yetkili arkadaşlardan biri bu şekilde değiştirdi. Ben gerçekten çalışmayı bir tasarımcı olarak yeterli ve ödüle layık olduğu için destek veriyorum. Arkadaşım olması veya Türk olması ayrı bir konudur. Kimseye zorla ediz'e oy atın diye diretmiyorum. Hem sizlerle paylaşmak istedim, hemde arkadaşıma destek olmak istedim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bizimki güzel ya ötekiler çok basit geldi bana[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ortadaki su bitirmiş yani taptım ona![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yarisma ile ilgili soyle bir olay soz konusu, yarismanin belli bir brief'i var, yani konusu, bu konuya uydugunu dusundukleri 4 calismayi Levi's web sayfasina koymus. Yarismanin ana konusuda Anti-Fit yazmadan, Levi's Anti-Fit jeanlerinin tanitimini yapmak ve calismanin iceriginin flash ile hazirlanmis olmasi gerekiyor. soyle bir goz gezdirirsek Ediz Pinar'in calismasi bu brief'e ve Levis'in suanda cizmeye calistigi portresine en cok uyan calisma, gorsel olarak da islevsel olarakda 10 puani kat kat hakediyor. ANCAK, Levis'in bilerek mi yoksa unuttugu birsey mi bilinmez sitesinde bir problem var, hic bir caba sarfetmeden sadece refresh ederek tekrar tekrar oy kullanabiliyorsunuz. Lincoln Universitesindeki Ingiliz katilimcilar bu hatayi kullanarak puanlarini surekli yukari cekiyorlar ki dikkatinizi cektiyse diger tum katilimcilar Lincoln University'den. bizim burada destek verdigimiz sey sadece Ediz veya Turkiye ya da Bilgi Universitesi degil gercekten deger verilmesi gereken calismanin hak ettigi yere gelmesi ve haksizlikla, hileyle bir yerlere gelmeye calisan insanlarin cabalarinin sonucsuz kalmasi. ben sahsen boyle bir durumda en mantikli cozum olarak onlarin yaptigi gibi tekrar tekrar oy kullanmayi veya toplu olarak tek tek oy kullanmayi buluyorum. cunku mail alisverisine ragmen levis'in buna bir cozum bulacagi yok ki yarismanin bitmesine sadece 18 gun kaldi. kendi kararinizi kendiniz verin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Edize 10 verirken diğerlerine 0 vermeyi unutmayın[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 başlığın değişimi ii oldu..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 onlara 0 vermekte baska bir yaklasim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sanırım başlığın değişmesine neden oldum ama söylemek istediğim şuydu: elbette bir Türk'ün bir yarışmada birinci olması gurur verici birşey ama sadece Türk olduğu için birinci olması insana aynı derece gurur verir mi? Arkadaşın çalışmasını görmedim, ben genel konuşuyorum. Umarım birinci olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yok başlığı ben değiştirmiştim. önceden böyleydi zaten.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 şu an birincimiş daha desteek =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ediz'in iletmemi istediği notu: arkadaşlar destekleriniz icin çok teşekkür ediyorum. Ediz[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Mantar136, 09 Mayıs 2004 17:15 tarihinde demiş ki: sanırım başlığın değişmesine neden oldum ama söylemek istediğim şuydu: elbette bir Türk'ün bir yarışmada birinci olması gurur verici birşey ama sadece Türk olduğu için birinci olması insana aynı derece gurur verir mi? Arkadaşın çalışmasını görmedim, ben genel konuşuyorum. Umarım birinci olur... said: dom, 08 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: yarisma ile ilgili soyle bir olay soz konusu, yarismanin belli bir brief'i var, yani konusu, bu konuya uydugunu dusundukleri 4 calismayi Levi's web sayfasina koymus. Yarismanin ana konusuda Anti-Fit yazmadan, Levi's Anti-Fit jeanlerinin tanitimini yapmak ve calismanin iceriginin flash ile hazirlanmis olmasi gerekiyor. soyle bir goz gezdirirsek Ediz Pinar'in calismasi bu brief'e ve Levis'in suanda cizmeye calistigi portresine en cok uyan calisma, gorsel olarak da islevsel olarakda 10 puani kat kat hakediyor. ANCAK, Levis'in bilerek mi yoksa unuttugu birsey mi bilinmez sitesinde bir problem var, hic bir caba sarfetmeden sadece refresh ederek tekrar tekrar oy kullanabiliyorsunuz. Lincoln Universitesindeki Ingiliz katilimcilar bu hatayi kullanarak puanlarini surekli yukari cekiyorlar ki dikkatinizi cektiyse diger tum katilimcilar Lincoln University'den. bizim burada destek verdigimiz sey sadece Ediz veya Turkiye ya da Bilgi Universitesi degil gercekten deger verilmesi gereken calismanin hak ettigi yere gelmesi ve haksizlikla, hileyle bir yerlere gelmeye calisan insanlarin cabalarinin sonucsuz kalmasi. ben sahsen boyle bir durumda en mantikli cozum olarak onlarin yaptigi gibi tekrar tekrar oy kullanmayi veya toplu olarak tek tek oy kullanmayi buluyorum. cunku mail alisverisine ragmen levis'in buna bir cozum bulacagi yok ki yarismanin bitmesine sadece 18 gun kaldi. kendi kararinizi kendiniz verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 katılanın türk oldugu için degil rakiplerinin ingiliz olması yüzünden edize oy vermek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 her puan veren yazıcak mı bilmiyorum ama, biz de bir 10 verelim :)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bende çalışmayı görmek istiyorum ama göremiyorum bir türlü.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 nasıl bir durum oldu ki? yani açılmıyormu yoksa hatamı veriyor? hata veriyorsa ne hatası veriyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yok abi dizayn ın adam gibi resmi yokmu orda kesik küsük bişeyler gösterioda.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kingpin, hayati yeniden sorgulamaya basladim sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 auhauah abicim kot tarasım hedesi değilmi bu yoksa web mi of yahu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kot tarasim yarismasi degil, web uzerinde Levi's Anti-Fit jeanleri tanitmak amaciyla anti-fit yazmadan flash ile mevzuyu anlatma yarismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kingpin, yarışmanın kot tasarımı ile alakası yok. Thread'i dikkatlice okursan konuyu anlayabilirsin. Konu kabaca levi's 501 adlı ürünü ile ilgili flash tasarım yarışması.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet gerizekalı muamelesi de gördük ;) iyi olmuş ama tebrikler. oylara asılalım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bir uplıyalım. Görmeyenlerde görsün.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 arkadaşlar bugün son gün oylama için. Boş zamanınız olursa oylarınız yardımcı olucaktır. Şuan ikinci durumda ediz. Teşekkürler.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar