sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Joker said: dünyada kriz geliyor derken, bizde sorun yok denmesi en büyük önlemlerden biridir. piyasayı panikten koruyor. uzay eriği: yersen...
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Joker said: dünyada kriz geliyor derken, bizde sorun yok denmesi en büyük önlemlerden biridir. piyasayı panikten koruyor. belki öyle yapmayıp "KRIZ GELIYOR AMAN GAÇÇIIIN!" diye bağırsalardı şuan heralde 2001'i arıyor olurduk.. bırakın politikacılar kendi işlerini yapsınlar. bizim türk milleti başkasının işine çok biliomuş gibi yorum yapmaya bayılır, kesin ekonomi meme yapmıştır, bi zımpara oje tamam.. bütün dünya liderleri krizi kabullenmişken bizimkinin yok demesi de hayli manidar.. hayır şimdi kriz yerine "yok bişey" yada "yok ki bişey herşey süper bizde" demesi neyi değiştirdi ? insanlar işten çıkarıldı mı? evet. ekmeğimiz küçüldü mi? evet. küçülmeye devam ediyor da zaten. Edecek de. istersen duruma kremalı mantar çorbası de. Ne fark eder ?
Joker Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 olaylara apartman görevlisi hilmi bey edasında yaklaşmak... anlamıyorsunuz anlamayacaksınız, anlasanızda anlamak istemiceksiniz.. niye yorumki kendimi? hepiniz sosyolojiyi, kitle psikolojisini yemiş bitirmişsiniz. kime laf anlatıyorum ki ben. büyük pati üstadları.. herkez ne çok biliyor yahu. edit:harf hatası
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Nakamura said: istersen duruma kremalı mantar çorbası de. Ne fark eder ? dediklerine katılıyorum. ancak ; - Kriz teğet geçti demek ve gerçekten yokmuş gibi önlem almamak ve geç kalmak başka şey - Kriz bizide etkileyecektir ancak hükümetçe her türlü önlem üzerinde çalışıyoruz ve bakın icraatlarımıza DİYEBİLMEK başka bir şey.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Joker said: dünyada kriz geliyor derken, bizde sorun yok denmesi en büyük önlemlerden biridir. piyasayı panikten koruyor. belki öyle yapmayıp "KRIZ GELIYOR AMAN GAÇÇIIIN!" diye bağırsalardı şuan heralde 2001'i arıyor olurduk.. bırakın politikacılar kendi işlerini yapsınlar. bizim türk milleti başkasının işine çok biliomuş gibi yorum yapmaya bayılır, kesin ekonomi meme yapmıştır, bi zımpara oje tamam.. Birader bu tayyip bağımlılığı neymiş be.Adam sıçsa okunmuş hurma diye yiyeceksiniz o dereceye gelmişsiniz artık. böyle bir laf olabilir mi yahu? Bırak üniversiteyi hayat bilgisi dersi almış adam bile edemez bu lafı.
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Karag8z said: Nakamura said: istersen duruma kremalı mantar çorbası de. Ne fark eder ? dediklerine katılıyorum. ancak ; - Kriz teğet geçti demek ve gerçekten yokmuş gibi önlem almamak ve geç kalmak başka şey - Kriz bizide etkileyecektir ancak hükümetçe her türlü önlem üzerinde çalışıyoruz ve bakın icraatlarımıza DİYEBİLMEK başka bir şey. katılıyorum.. Önlem alınmadı kanımca. % 18'lik kdv, ötv düşürüldü sadece dişe dokunur olarak. O düşürme de devletin gelirini azaltıcak orta ve uzun vadede, yine bize dokunacak. Esnaf kan ağlıyor, bizim aslan parçaları "cansuyu kredisi" adı altında kredi veriyorlar sözde.. "esnaf" için.. başvurmaya gittim kredi için. Yanınızda en az 9 tane sigortalı çalışan varsa verebiliriz ancak bu krediyi dediler. verdikleri de topu topu 25bin lira para. ee ne oldu bizim desteğimiz? Sen daha küçük esnafı ayakta tutamıyorsun. Yahu geçtim ayakta tutmayı, istemiyorum destek de verme. Sadece gölge etme başka ihsan istemem.. Örneğin geçen gün maliyeden denetime geldiler.. Her denetime geldiğinde ceza yazmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Son gelişlerinde herşey tamamdı, kadın faturada "muhtelif kırtasiye" yazısını gördü, "bu böyle olmaz, usülsüzlük var." dedi bastı 330 lira cezayı. Şimdi ben buna ne diyeyim? Belli ki ceza kesmek için gönderilmiş amiri tarafından. ve bu olay 1-2 defa da yaşanmadı üstelik..
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Nakamura said: Örneğin geçen gün maliyeden denetime geldiler.. Her denetime geldiğinde ceza yazmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Son gelişlerinde herşey tamamdı, kadın faturada "muhtelif kırtasiye" yazısını gördü, "bu böyle olmaz, usülsüzlük var." dedi bastı 330 lira cezayı. Şimdi ben buna ne diyeyim? Belli ki ceza kesmek için gönderilmiş amiri tarafından. ve bu olay 1-2 defa da yaşanmadı üstelik.. Bölgemde 3 yıl vergi birincisi oldum. 3 ncüdede incelemeye aldılar. 260, 280, 300 tl olmak üzere ceza ödedim.
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 muhtelif kırtasiye yazan faturayı sen mi kestin, bi yerden mi aldın?
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ceza üzerinden prim alıyorlar sanırım :)
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 huun said: muhtelif kırtasiye yazan faturayı sen mi kestin, bi yerden mi aldın? ben kestim.
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 o zaman hakketmişin, yapacak bişe yok. aksi takdirde sene sonu stok sayımını falan da tutturamazsın, muhasebe tutmanın da bir anlamı kalmaz vs. gerçi genelde uyarıyla geçiştirilir bu tip hatalar ama kesti diye kızma hakkın yok.
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hiç uyaran olmadı şimdiye dek. Ceza yiye yiye yapmayacaklarımızı öğrendik :)
eldar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Maliye tuttuğunu ... Ne yazık ki işler böyle yürüyor.
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bizde sorun yok demek yanlış olabilir tartışılır ama DURUM ÇOK KÖTÜ ANLATSAK ANLAMAZSINIZ YANİ O KADAR demek de bi o kadar yanlıştır. Teğet geçti komiktir ama olayları olduğundan daha pozitif göstermek daha iyidir bence. En azından kamuoyu açıklamalarında.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet bu kiriz cok iyi oldu cunku en az bi 6 yil daha kiriz olmicak :) ahanda en iyi yani
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Krizi Tayyip Erdoğan çıkardı arkadaşlar açın gözlerinizi, Amerika'daki adamlarıyla önce orada bir kriz çıkartıp, Türkiye'yi etkilemesini sağladı ki kimse onu suçlayamasın. İkinci aşamada insanlar işsiz kaldıkça, durumları kötüleştikçe "Hacı bu cumhuriyette iş yok, ben yeni bir yönetim şekli düşündüm adı şeriat..." diye işe girişip şeriat getirecek. Hala gözünüzü kapatıp akpyi savunmayın, peki obama neden Türkiye'ye geldi sanıyorsunuz?!?!? Tayyip abi yapma etme bitir şu krizi demek için tabi ki, ama buna bile itiraz edenler çıkar şimdi, liboşlar sizi.
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Eheh niye şaşırdınız, çok ciddi mi gidiyordu sanki konu, millet alınmayan önlemleri, hükümetin neleri yapsa krizi daha iyi atlatabileceğimizi falan mı konuşuyordu? Arada bir iki kişi demiş zaten asıl sorun alınan önlemler yetersizdi diye ama üstünde durulmamış pek, komedyen arkadaşlarımız sahneye çıkmış, ben de onlara uyayım dedim ama sizin kadar komik olamıyorum üzgünüm =( sinad said: ben mezun değilim ama aynı zamanda iş arıyorum ben mesela dahil edilmiyorum bu rakama =) O yüzden AKP gençlik koluna girip atatürk hakkında olumsuz konuşmayı düşünüyorum. Hem babam ihale kapatır hemde ben müdür olurum bi yerde.Bakmışsın bi gün Başbakan olmuşum. sinad said: Zengin liboşlarımızın jeeplerinin depoları dolu oldukça sokmuşum işssizliğe. Ekonomi çok iyi bence ki hala millet jeepe binebiliyor. Bence de yazık. Dennis said: Karag8z said: AMA bazı arkadaşlar o nobelli ekonomistleri de ergenekondan içeri almak istiyor. Çünkü akepe muhalifliği bunları konuşmak. İsimleri nedir bu nobelli ekonomistlerin merakımdan soruyorum? Şu cevabı alamamam daha da yazık.
Joker Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dennis said: Krizi Tayyip Erdoğan çıkardı arkadaşlar açın gözlerinizi, Amerika'daki adamlarıyla önce orada bir kriz çıkartıp, Türkiye'yi etkilemesini sağladı ki kimse onu suçlayamasın. İkinci aşamada insanlar işsiz kaldıkça, durumları kötüleştikçe "Hacı bu cumhuriyette iş yok, ben yeni bir yönetim şekli düşündüm adı şeriat..." diye işe girişip şeriat getirecek. Hala gözünüzü kapatıp akpyi savunmayın, peki obama neden Türkiye'ye geldi sanıyorsunuz?!?!? Tayyip abi yapma etme bitir şu krizi demek için tabi ki, ama buna bile itiraz edenler çıkar şimdi, liboşlar sizi. lsjfdslşfkhadsşlk süper
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 firlatilan anayasanin kriz cikardigina inaniyorsunuzda tayyipimin cikardigina neden inanmiyorsunuz diye sorarlar adama :D
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 rte bir numardir cok guzel issizlik icin oneri sundu millet karsi cikti adam ne guzel soyledi ananida al git diye simdi millet ciddiye alip gitse nasil olcakti 15.5 issizlik
sinad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dennis said: Şu cevabı alamamam daha da yazık. Hayır şimdi körsünüz cahilsiniz o yüzden akplisiniz dediğimizde kızıyorsunuz ama kıçla okunmuyor ne yazık ki.Göz lazım biraz sinad said: Paul Krugman Karag8z said: Dünya Bankası Türkiye Temsilcisi Ulrich Zachau, sıkıysa alın ergenekondan içeri. Kafanızı kaldırıp zaman,vakit,yeni şafak,akit ten başka gazete okusanız farkedeceksinizde.Giriş sayfanız vakit olmuş sizin o yüzden birşey anlatmaya gerek yok.
Öne çıkan mesajlar