Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 mozilla'nın açılış sayfasını kullan adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Cuce said: di said: Kafam karisti simdi, anlamadim. Bu gorunen logo rahatsiz mi ediyor sizi de illa .com'da acicam diyorsunuz ? cok rahatsız ediyo, türk mimarisinide, osmanlıyıda red ediyoruz biz. her yerde kohne osmanlının ıvırzıvırlarını gormek zorunda değilim ben! Tasak gecicem derken oyle bi siciyosunuzki kendi bokunuzda bogulucaniz bi gun. O derece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 google türkiye'ye hizmet vermek istiyorsa saçma salak forum zart zurt sitelerini aramada öne çıkaracağına adam gibi türkçe kaynak arama hizmeti versin. logolar güzel de bi işime yaramıyor benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kaynak arama hizmeti dedigin ne yahu? adamlar ayni pagerank algoritmasini kullaniyor. senin ulkenin "kaynak"larina degil de forumlarina, gazetelerine daha cok link veriliyorsa, dogal olarak o sonuclar ust sirada cikar. adamlar ne yapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 aslında konu kaynaklara falan link vermek de değil aslında. adam gibi çevrimiçi kaynağımız yok ki. olsa verirlerdi belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kaynak derken işte bişe arıyorsun abidik gubidik siteler çıkıyor. ben zaten google'ı değil türkçe google'ı eleştirdim o konuda da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben bu logoyu okuyamadım kusura bakmasınlar uyduramamışlar. mouse imlecini logoya götürerek anladım ney olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Pardon da daha once nasil anliyordun ? Tablo imaji falan gorunce "aha Van Gogh'un dogum gunu" mu diyodun ? Orada google yazdigini ezbere biliyorsunuz. Gayet de yansitiyor cizdikleri sey Mimar Sinan'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar