Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ele böle bişi arıyorum fiyatını hiçbilmyirum olupta satan varsa yazar bi fiyat[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 o şeyin sıfır fiyatı ekimde 20 idi yani şu anda 30 olsa 2. el fiyatı iyce zorlasan 15 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: blademaster, 13 Mayıs 2004 15:20 tarihinde demiş ki: o şeyin sıfır fiyatı ekimde 20 idi yani şu anda 30 olsa 2. el fiyatı iyce zorlasan 15 olur ekimde 20 olan sey su an nasıl 30 oluyo. elektronik malzeme fiyatları düşmez mi zamanla.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 nie düşsün ? bir üst model altalnatifi yoksa düşmez. fiyatlar ucuzmuş ben 100-150 bişile bekliyordum saolun[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 elektronik herşeyin fiyatı düşer. Bilgisyar parçaları,teefonlar,aksesuarlar. Bende yok alet ama fiyat veriym dedim sana. İnternetteki satış sitelerinden birinde 25 milyona 0 ını gördüm. 20 milyona sıfır bulursan direk al.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 usb mi bunlar nerden takıyoruz bilg. e peki[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Usb.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 şöle oluyo fiyatın yükselmesi 1- yeni modeller çıktı o zaman kolum kadar takoz gibi şeyler vardı şindi iki aaa pil boyutunda 2- dolar ve euro yükseldi deli gibi bildiğiniz gibi elektronik eşyaların fiyatları da ona göre dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Blademaster modellerin gelişmesi diyorsunda biz aynı ürün için konuştuk senin dediğin herşeyde aynı zaten. Ama aynı ürünün fiyatı değişmez. Nokia 5110 dan sonra gelen her telefon pahalıdır gibi...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 dolar artar = fiyatlar artar bilip bilmeden konuşmayın şurda herkez ekonomist kesilmiş [Bu mesaj Goering tarafından 18 Mayıs 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Dolar Artar fiyat artar diyonda adam zaten getirceği malı getirmiş çok talep alan bir mal da değil zaten. Neden artsın fiyatı? Herkes ekonomist kesilmiş bi sen eksik kalmıştın sende ekonomist kesildin tam olduk.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bi de ne dediğini anlasam daha iyi olucak ama bnm dediğim model yenilenince fiyat düşmez oluyo. yani yeni modelin ffiyatı en az eskisi kadardır dolar ve euro artınca doğal olarak da fiyat artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar