eysofspeyds Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 başka içki yok karıştırıcak bişiler lazım . ev hali yannız evde bulunan şeyler olması lazım . sprite güzel olurmuki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 valla ben beğeniyorum denemesi sana kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tekila tuz ve limon ve odadaki arkadaşın cinsiyet ve cha modifierine göre +gazoz ve içinde eriyen bilimum kapsüller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 eysofspeyds said: ev hali yannız evde bulunan şeyler olması 55 ekran TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ginaly daha iyisi var. 37 ekran yumatu! tv ,üzerinde ananne danteli de hediyesi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 havuç suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 biratek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Boynunun sağına tuz dök,soluna limon.Sonra hodrimeydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hoş olmuyo ya, benim midem kalkıyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 eysofspeyds said: başka içki yok karıştırıcak bişiler lazım . ev hali yannız evde bulunan şeyler olması lazım . sprite güzel olurmuki ? içmeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 AAHAAHAHAHHAHJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tekila boom tekila, limonlu gazoz yarı yarıya shot bardağına konur. ağzı avucunuzun içiyle kapatılır sert bir zemina konulur. bu sert zeminde azcık ileri geri bardak oynatılır daha sonra elinizi çekmeden bi anda sert zemine hızlıca vurulur kırılmayan bi zemin tercih edilmelidir bu işlemden sonra gazozlu tekila köpürmeye başlar yavaşça bi anda kafaya dikilir kafa olunur çok fazla içmemeye dikkat edilir çünkü fena çarpabilir öğrenci evleri için ideal gazlı içkidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 35lik rakı kafaya dikilir, kafa olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kolonya kafaya dikilir kör olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yanında bira iç sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tekila + safari + gin epik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Boom en kolayı, golden + portakal da içmesi en keyifli olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben sprite ile içiyorum hep. içilir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 dayak karışırsa güzel oluyo....BU NE LEN? yarın sınavım var sen diyosun tekila oldu mu ya deliricem sınav haftam ya içki komadım ağzıma ühühühüh rerörerörerörerörerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar