Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu aralar kafayı sıyırdığınız şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=2iH73eehtsc

budur. Mukemmel bir sarki daha ne kadar mukemmellesebilir? Araya Cello katarak tabiyi ki... dinlemelisiniz.

edit: ozellikle 2:05 ten itibaren baslayan solo yerine giren cello solosu.

mmmmmmmmm
Mesaj tarihi:
soulberry said:

başlıkta bi saçmalık olmuş neyse.

Evet. Başlık "bu arayı kafayı sıyırdığınız şarkılar" yerine "Bu aralar kafayı taktığınız şarkılar" olmalıydı/olabilirdi.
Ben ilk olarak hiçbir grup ve şarkı bilmediğimden Devil May Cry 4 şarkılarını dinliyordum full. Ve bir süre sonra her gün 14-15 tane şarkıyı saatlerce dinlemek baydı. Şimdi ise Disturbed [Full Discography]'yi dinliyorum. Yani Disturbed Full Band(İngilizce Türkçe karışık oldu ama neyse:P). Neyse bugün Amon Amarth'ı dinledim. Tarza bakmaksızın dünyadaki en iyi grup olduğunu düşündüğüm Disturbed bile yeterince etkileyici gelmemişti. Belki de çok şarkılarını çok fazla dinlediğim içindir. Bir de Die Mutherfucker Die var. Youtube'a Doppe - Die MF Die yazarsanız çıkar. Tam coşturan bir şarkı.
soulberry said:

başlıkta bi saçmalık olmuş neyse.

Evet. Başlığın adı "bu arayı kafayı sıyırdığınız şarkılar" yerine "Bu aralar kafayı taktığınız şarkılar" olmalıydı/olabilirdi.
Celldweller - Switchback var bir de hatırladığım. Bu üç şarkıyı da Devil May Cry sayesinde tanıdım. İlk olarak Animal I Have Become şarkısını dinlemiştim ve videoya da cuk oturuyordu. Bayağa bi aradım. Sonra Digimonla ilgili bi videoda buldum. Ha şimdi hatırladım. Ondan önce bi forumda(kaçarak buraya geldiğim) konusunu açmıştım oradan öğrenmiştim ilk olarak adını. Switchback şarkısını da şarkıyı dinlerken sürekli duyduğum "switchback" kelimesi sayesinde buldum. Bodies şarkısı da aynı şekilde "Let the Bodies Hit the Floor".
evilmaddox said:

Anormal şekilde The Mars Volta ya sardım bu aralar ben. Hayır öyle çok kulak tutan melodik şarkıları da çok az, olanlar da abuk zamanlamalar yüzünden gene kafayı yediriyor.

Şarkı bazında özellikle tavsiye de ettiklerim:

The Widow
L'Via L'Viaquez

Cassandra Gemini (31:42 şarkının uzunluğu, aman diyim.)
Since We've Been Wrong (son albümleri Octahedron un giriş parçası, buram buram Led Zeppelin kokuyor dinlenile.)

Aha şuanda da Amphutecture albümü başladı. Lan of allahım hem sevip hem nefret edilir mi bi gruptan. Neyse ki sevgi ağır basıyor.

Naptın sen abi bi şarkının süresi 31:42 olur mu hiç?
evilmaddox said:

Bu aralar feci şekilde Jonny Lang dinlemeye başladım, herif inanılmaz güzel blues yapıyor arkadaş. Hatırlamayanlar için, Blues Brothers 2000 filmindeki sarışın amele gencimiz kendisi.

Videoda 97 yılında House Of Blues daki bir canlı performansı var, dikkate alınması gereken kısım da gencimizin videoda daha 16 yaşında olması. Oha diyoruz.

Blues Müziğin kralı Bob Marley'dir arkadaş (H).
Fistan said:

sıyrılan kafada bi daha saç çıkıyor mu?

II çıkmaz. Kafayı bi kere sıyırırsın bir zaman sonra başka tarzda sıyırırsın.
  • Yeni Oluştur...