Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Var mı böyle bir kısayol, ya da atayabileceğim bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 notepadde klasör yaratma komutunu yazıp .bat dosyası yaratarak yapabilirsin. tabii sadece bulunduğu yere yeni klasör yaratır. daha düzgün bi yöntem vardır belki, bilemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bat dosyasi yarattiktan sonra kisayol olusturup kisayola bir tus atayabilirsin internette de bununla ilgili birkac sey var. misal http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/hotkey-for-creating-new-folder-in-windows-explorer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hatta bakinirken simdi gordum, windows explorer aciksa sirasiyla ALT F W F tuslarina basarsan klasoru yaratir. ek: tabi ingilizce windows icin boyle. file - new - folder'dan geliyor. kendi menunuze gore tuslari degistirmeniz gerekecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 eheh bayagı dertli bi durum bu, cidden kısayol olmaması cok ilginc, ben zamanında bi program bulmustum, hem xp'de, hem vista'da calısıyor, cok rahat, ufak bi program, f12'ye bastıgında yeni klasor yaratıyor direk =)... http://students.sabanciuniv.edu/~umuti/bxnewfolder.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar