BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu aksam ilk yayinimizi yapmayi dusunuyoruz Sir le. Bilmeyenler icin Pati radyonun politika spor kultur sinema uzay fizigi konulu tartisma programi olacak entelejans. (Programinda adi kesin degiscek yazarkende soylerkende useniyorum resmen) Programi ben ve Sir yapicaz. Yayina canli yayin icin dinleyici ve msnden ani ulak(instant message) kabul edicez. Bu aksam ki program hafif test amacli olacak yayina katilmak isterseniz yapmaniz gereken 2 3 sey var. 1. Skype yuklemek 2. Msnden yayin icin ayarlanan ozel msni ekleyip ben yayina katilicam demek 3. Verilen yayin skypesini listenize ekleyip aranmayi beklemek. Bu sirada en onemli sey ses girisinizin wave-mix stereo mix what I hear felan degil sadece microphone olmasi. Skypeden konusup dinlescez yane. Simdilik ozet budur. Aksam zaten dinlerseniz yayini konsepti daha net anlarsiniz insallah daha duzenli bi program haline getirmeye calisicaz. ?Her bolume bide konuk dinleyici alicaz(mesela penthi alcaz evrim teorisinin nasil coktugunu kanitlicaz beraber insallah). Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cümlemize hayırlı uğurlu olsun =) bize ilham veren emre kongar ve mehmet barlasa teşekkürlerimizi sunarız fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kocaman gozluk alicam lan ben bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evrim teorisinimi çökerticeksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet daha dogrusu coktu biz aciklicaz BEN DEDEMI GORDUM MAYMUN DEILDI SIZI BILMEM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evrim ölmedi kalbimizde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yayinda kullanacagimiz msn [email protected] dir yayina mesaj atmak yada sesli baglanmak icin detay almak isteyenlere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sir'e ne zaman yayın yapma hakkı verildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abicim bu ismi bulmak için ne kadar uğraştınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 pekaziz said: sir'e ne zaman yayın yapma hakkı verildi? lol, aylardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Cidden kıllık olsun diye sormadım, dikkatimden kaçmış sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahah intelligence imiş. aklıma gelmemişti hiç (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 birinizin sesi çok az gelio kim bilmiorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet bi ses çok alttan geliyor herhalde uzaktaki kişi o =) kim o ? AZ SONRA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bonepartmış yetememiş ^^ evet bone senin az ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 az gelen ses bonepart'ın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şeriat muhabbeti dönsün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sir konuşuyor radyoda.Çalık Grubu pati radyoyu almış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oo house s3 23 güzel bölümdür yalnız. ratingler patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aga bu ne ya. 1 saattir check mi yapıyosunuz dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 test yayını olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 murata haketmediği gibi davrandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Murat bana bi an sanki sir sen haksızsın ve sana laflar hazırladım girişinden sonra saydıracak gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sesi kuyudan gibi gelen bone mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sesler iyi bence su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar