|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bence kasar ulduar milleti biraz. Nerf gelmezse bitiren az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Zaten hard-core guildlerin çoğu gidip PTRde deneyip bitirdikleri için sorun yok... Onlar direk PTRde keser gibi kesicekler... Sadece kim daha hızlı organize olursa o alır gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yine 3 e 4 e kadar kapalı olur heralde serverlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 duble kasacak ulduar hem encounterlar cok kolay degil (ama yinede cok hızlı tuketilecek (son 2 boss biraz kasacak gibi)) hemde instance a butun server yıgılacak muhtemelen lag server issuleri vsvs blizzard stabil etmeye calsacak, test edilmeyen bazı bosslar bazı hard modelar va falan derken biraz daha oyalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Aslında AHyi talan etmek için son gün, yarın fiyatlar direk uçar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sabah ben bi baktım bazı şeylere de, uçmuştu zaten birçoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Şimdilik tek gereken bana Glyph olacak bi sure o yuzden alışverişleri 2ç bir emre kadar yasakladım kendime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 titanlar reset atamayacaklar azeroth a bu sefer lol. 2 haftaya tüm epiclerini alırız neye uğradıklarını şaşırırlar, yazık lan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Norak said: titanlar reset atamayacaklar azeroth a bu sefer lol. 2 haftaya tüm epiclerini alırız neye uğradıklarını şaşırırlar, yazık lan ehe heheh güzel söyledin :) alt charlara kadar sömürürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ASlında hakkaten bi countdown olsa yani 30 gun içerisinde bilmem kaç kere instance boss ölmez ise ne biliyim bütün itemlarımızın bonusları 1 günlüğüne mesela %75ine düşse falan hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Norak said: titanlar reset atamayacaklar azeroth a bu sefer lol. 2 haftaya tüm epiclerini alırız neye uğradıklarını şaşırırlar, yazık lan ehe hahahahahh abi bittim bu yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bana patchi indirmek için link verebilecek var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oha estetik ameliyattan sonra sonunda jaina bir halta benzemis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 brann, adam toplamaya dalarana inmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Videoyu az önce izledim de varian wyrnn ne kadar lame, ne kadar itici bir kişilikmiş, blood elf wannabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dworgian said: en gay ırk sizde dahil hala alliance a gay diosunuz. horde ların içoğlanı olsun diye mi yanınıza aldınız onları anlamıorum ki? İyide bunların çıkış noktaları yine sizlersiniz en gay ve en dönek tipler hep sizden çıkma :P Şaka bir yanada king sonda wrath gatede horde scourgedan fazla ally öldürdü diyor ne olduki acep orda yoksa bu malın gözünü hırs bürümüşte gerçeklerimi görmüyor şaşırdım o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 horde yine capulculugunu gostermis videoda iste horde: orc=agzindan kopukler cikan, her zaman gudulen beyinsiz vahsi yaratik belf= night elf cakmasi top, yillarca ezilmis undead=ne oldugu belli zaten, igrenc zombi troll=mal yamyam tauren= delikanli bi avuc okuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 YÜRÜ BEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 taurenlere sempatim var druid oynadığım için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 InneR_ChaoS said: horde yine capulculugunu gostermis videoda iste horde: orc=agzindan kopukler cikan, her zaman gudulen beyinsiz vahsi yaratik belf= night elf cakmasi top, yillarca ezilmis undead=ne oldugu belli zaten, igrenc zombi troll=mal yamyam tauren= delikanli bi avuc okuz draenei ye laf sokmamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dranei horde mu? dur yazıcam /fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 InneR_ChaoS said: horde yine capulculugunu gostermis videoda iste horde: orc=agzindan kopukler cikan, her zaman gudulen beyinsiz vahsi yaratik belf= night elf cakmasi top, yillarca ezilmis undead=ne oldugu belli zaten, igrenc zombi troll=mal yamyam tauren= delikanli bi avuc okuz Oha nasıl içerlemiş yazık bari yazarken hikayeyi biliyor olsaydında yazaydın. Hikayesinden bir haber olduğun oyuna gidip diğer frplerde geçen aynı tür ırklarla ilişkilendirmen bilgeliğini göstermiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ad3m said: Şaka bir yanada king sonda wrath gatede horde scourgedan fazla ally öldürdü diyor ne olduki acep orda. Grand Apothecary Putress'ın yaptıklarını kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Aklıma gelen ilk o olduda battle for undercitynin sonunda oda geliyor gözünü bürüdüğü hırs derken kastımda oydu aslında.Sonuçta o savaşta neler olduğunu biliyordur diye tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar