Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bence bu sezon'un en iyi animesi kendisi. Eğlenceli, romantizm gibi şeylere girmeyen, çilekli marshmellow tadında şirin mi şirin birşey. (Ciddi büyük animeler Xam'd'lar, Proxy'ler çok güzel de en çok bunlar eğlendiriyor beni, ders arası izlenmelik böyle şeyler) Bir lisedeki hafif müzik (pop-rock kast ediliyor anladım kadarıyla, karakterler daha müzik yapacak seviyeye gelmedi :) ) grubunun 4 üyesinin öyküsünü anlatıyor aşağıdaki resimdeki kızımıza odaklanarak (en azından şimdiye kadarki bölümlerde). http://img5.anidb.net/pics/anime/19281.jpg http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6257 RSS Favorim Mio bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mio herkesin favorisi zaten. (ben dahil :P) Bu sezonun en iyi animesi diyemem(FMA: Brotherhood varken yapamam bunu kesinlikle) ama bu sezon hevesle takip edeceğim nadir animelerden, gerçekten ilk 2 bölümü çok hoşuma gitti. Özellikle kapanış şarkısı ağzıma takılmış durumda çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Eğlendiriyor izlerken de bir yerden sonra her bölüm 5 dakika yolda düz yürüyemeyen kızı izlemek bayar. FMA yalanda Eden of the East ve Basquash! tan sonra 3. izlenicek anime bu sezon ve evet Mio absürd derecede çekici http://img15.imageshack.us/img15/4297/1239656502667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Wellrounded hatun tipi herkeze uyuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ana karakter çok komik ya... Mio zaten anime sitelerindeki herkes hasta olmuş durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kaçıncı bölümde şimdilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 2. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Raincloud said: Kaçıncı bölümde şimdilik? 2 çıktı en son, bu hafta 3 çıkacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şimdiden dlye başladım =) Cuma akşamına kadar fma2 falan da indiririm vize ertesi rehabilitasyon programıma yardımcı olur ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Her bölümü Türkçe hardsub yayınlayacağım. Ending biraz sakat oldu, kalitede mükemmel değil ama ilk fansub deneyimimdi bu, daha önce hiç bir dosyayı encode etmemiştim, o kadar da olur diyor, ve sonraki bölümler sorunsuz olacak diyorum. Tüm seri bittikten sonra belki bu birinciyi bir daha yaparım. Şimdilik rapidshare'den idare edin, bir-iki hafta içinde daha sağlam direct link ve torrent çözümleriyle geleceğim. http://rapidshare.com/files/221810480/K-ON__01.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bölüm bir direct link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 3. bölüm de baya iyiydi. Önceki iki bölüm gibi bunu da yer yer kahkaha, genelinde aptal bir sırıtışla izledim. Şu sahneden sonra yolda düz yürüyemeyen kızı rahatlıkla 20 dakika izlerim. ''Aa! K-ON çıkmış'' diye sevinecek kadar sevdiğimi tahmin etmemiştim animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ep3 Ahah mugi chan favorim olmaya başladı lol. Güzel bölümdü gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 K-ON 02'yi yayınadık. (Türkçe Hardsub) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 OP/ED albümleri çıkmış saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Link, link!!! not: 03'ü çeviriyorum şu an, geceleyin update biter, izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Alta edit: Pardon o zaman, sildim linkleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 abi yasak onların linkini vermek siliver istersen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 the melancholy of haruhi suzumiya izlemeye başladım ben de hazır alakası yokken söyliyim istedim izlemeyen izlesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 alakası yokken söylemek ilginç bir konsept :) Üçüncü bölüm hardsub çıktı: http://museifu.org/2009/04/23/k-on-03-ozel-ders/ Artık yeni çıkan bölümleri çıktığı gibi çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ahahah. 4ü şimdi izledim de. çok iyiydi. moe, moe. kyun! yui yönetir. edit - 3 değilmiş 4müş fkljasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Dördüncü bölümün çevirisinin yarısındayım. Mio bikini giyiyor diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ya slapstick kısımları iyiydi ilk 3 bölümde de 4. bölüm aşırı moeye boğulmuştu. Klasik fanservice plaj bölümü diye böyledir umarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ya, Moe diye bağırdıkarı yere geldim! Nasıl çevireceğim ben bunu? Moe, moe! Kyun! Nasıl çevrilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 moe yi moe kyunu kyun diye ceviriceksin. Moe sadece japoncaya has olan bir kelime :D Moe ye not yaz: Super cute (cute nasil ceirisin bilmiyorum sker diye heralde), cok tatli falan diye aciklama yap Kyun'un anlami yok oyle kizlarin uydurdugu birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar