Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 eveeet, beklediğim anime'in ikinci bölümde cıktı sonunda ilk bölüm güldürdüde güldürdü, anime'in tarzını ne olucağını az cok anlattı. bayada tatmin etti benı. resmen kendi kendini kitledi anime, bu fikirle bu adam cok feci şeyler cıkarmıştır diye düşünüyorum. heycanla bekliyoru. ikinci bölümdede birazmevjuya giriş yaptık, neler oluyo bitiyo onu gorduk ha bide komik spoiler guncelle animedeki ışık/gölge efektine hasta oldugumu soylemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hemen bakalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Epey güzel bu seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hehe spoiler güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 harika bi seri olacağına inaniorum harima kenji fanıyız hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SHAFT :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yayoi'nin hikayeler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 anidbde, sublayan gruplar pek iyi oy almamışlar karar veremedim, siz hangisini takip ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hahahhahahahahahahah http://img196.imageshack.us/img196/5365/68480564.jpg http://img191.imageshack.us/img191/5222/69935433.jpg char gene en iyi yaptığı iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 AHAHAHAHAHAH amuroda mal mal oturuyor yanda asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 İkinci sezonda başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://norunnyeggs.com/wp-content/uploads/2009/06/its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 izlemediyseniz, baydıysa ortaları, ilk ve son seon bölümü izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "Do you turn into a girl if you get wet?" ahahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 herkez poz verdikten sonra tuz isteyen adamında poz vermesine koptum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tamda aşk üçgeni yaptılar onuda not düşelim. yasaka arashi ye. jun da yasakaya. off off. bu 2nci sezon çok daha bomba olucak bu gidişle. hajimenin, jun un kız oldugunu öğrendiginde (öğrenirse tabii) vericegi tepkiyi merakla bekliyorum. tabii hajimenin aynı hem bu kadar denyo, öküz hedme sevilebilen bir karakter olması apayrı bir mucize. ps: Cuceninde dedigi gibi, biri şu adama tuzu uzatsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kimden izliyosunuz bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ben belli bi sub group takip etmiyorum anilinkz e ilk kim koyarsa ona takılıyorum :) birde son anime bölümünden epic bir an daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 2inci sezon 2inci bölüm sublandı duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sezon 2 ilk 2 bölüm de çok iyiydi ED, OP aralarda çalan müzikler de çok güzel böyle devam etse hep ha bi de burası ayrı güzeldi. harimaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ilk sezon'nun opsi cok guzeldi, bu sefer o kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 opsi fena degildi bence. Pazartesiyi bekleyemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 3 cıktı Bir 1 veya 2 inci bölüm kadar güzel değildi ama beni bayağı güldüren anlar oldu. Birde şu ara ara yorumlar yapan yaşlı amca kim belli olsa çok güzel olcak. Ve tabikide. Ano, shio kudasai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 4. Gene mukemmel bir bolum. Ama yasaka yeter artık anla io jun ili ilgili gercegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Peh son 2-3 bölü mgibi bu son bölümde sönüktü. Keşke şu 2 inci sezonun ilk bölümleri gibi bölümler yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar