Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 enjektörün ucundaki ne hiç anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 altın vuruş mu ? şırıngayı anladımda diğer olayı çözemedim ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Altın vuruş ile ilgili bir şeyse şimdiden rahmetlerim üzerinde olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ne için lazım ? kuş türü bişiye su felan içirmek içinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yavru kuşlara mama vermek için kermit lazım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 normal şırıngaylada verirsin gerek yok yani ağızlarını aç parmaklarınla bi sorun olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 iç yuvalık kullandıgımdan zor oluyor elimi kafese sokmak yada yuvalıgı dışarı çıkarmak zorunda kalıyorum dış yuvalıkta gerek kalmıyor direk dediğin gibi şırınga tamam bas gitsin agzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 normal iğnenin ucuna tel falan sok sonra lehim dök. al sana bundan daha iyisi. ama tel kopabilir lehime yapışmadan mütebellit. uydur işte bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 istersen bi bisiklet felan tamircilerine sor onlar top felan şişirmek için böyle şeyler kullanıyolar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pompa sibobu değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 oha kermit halden anlamış.. sabaha kadar baksam ne olduğunu anlamazdım.. zaten sabah olmuş.. fazla vaktim de yokmuş anlamak için.. işte bu yüzden teşekkürler kermit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cizıs kırayst kermit :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dasaaa said: oha kermit halden anlamış.. sabaha kadar baksam ne olduğunu anlamazdım.. zaten sabah olmuş.. fazla vaktim de yokmuş anlamak için.. işte bu yüzden teşekkürler kermit! kuşcu adam kuşcu adamın halinden anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o halde sana birtek kuşçu yardım edebilir. http://deliyurekmekani.tripod.com/iconlar/kuscu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kermit son noktaları koymus zaten gerek kalmadı konusmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar