Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Erkek adama yakışmaz :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ehh pek tabii...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Uplıyorum. İçinde bulunduğumuz yılda bu olaylar daha gelişmiştir umarım. Şöyle hesaplı, satın alması ve uygulaması kolay korunma yöntemi nedir? (hamilelikten)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: White_Rakkad, 08 Haziran 2003 05:47 tarihinde demiş ki: Bence 90% koruyor...[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. zauhzauah :) white bilion işi :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ertesi gün hapı çıktı http://www.profamilia.de/pille_danach_tuerkisch.html[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Babacum, onun için reçete gerekiyormuş?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ee onu da kız düşünsün artık... bide gidip reçete mi alacam 3 dakkalık zevk için alla alla ben alırım prezervatifimi bitiririm işimi...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Reçete gerektiğine emin misiniz? Bana pek mantıklı gelmedi?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Qui, 07 Haziran 2003 18:18 tarihinde demiş ki: Spermler 3 gün yaşayabiliyor, Yumurta 14. günde atılıp 2 gün yaşayabiliyor. Şunu da düzelteyim arada: Spermler 48 saat, yumurta 24 saat. Atılma günü 14 +2 -1 (yada +3 -2 hatırlayamadım şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: BabacumMostors, 24 Mayıs 2004 22:27 tarihinde demiş ki: ben alırım prezervatifimi bitiririm işimi... ahahhahh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 peki prezervatif'in yirtilma nedeni boktanligindanmidir yanlis kullanimindan mi? bikac kere oldu babaliktan dondum :P[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Yanlış kullanımından kaynaklanıyor ciddi bir çoğunluğu, kalanı da yanlış barındırmaktan.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Eğer hayatınız boyunca çocuk yapmayacaksanız (yapmamayı kafaya koyduysanız) -Vazektomi ameliyatı olun (erkekler için) Sıvı (meni) gelir ama sperm yolları harap olduğu için sperm gelmez... Tabi HIV'e karşı korumuyor bu olay. Ayrıca ameliyat için eşin rızası gerekiyor. İzin vermezse ameliyat yapılmıyor... Tek eşli hayat süren ve çocuk yapmayıp mutlu mutlu yaşamak isteyen çiftler için bu yöntem düşünülebilir. Burada bu olay kısırlaştırma değil onunla karıştırmayın. Yine cinsel güdüleriniz (keseler alınmıyor sonuçta) oluyor sadece sperm gelmediği için çocuk yapamıyorsunuz (geri dönüşüm oranı çoook az ameliyat sonrası her sene azalıyor) Bilginiz olsun http://www.gebelik.org/dosyalar/aileplan/vazektomi.html [Bu mesaj Mino tarafından 24 Mayıs 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sperm gelmicekse napim ben..kötü olur yani yakışmaz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: fizban, 24 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: babacum 3 dk ? 6 dakka de bosunami takti :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Prezervatif kadar iğrenç bir buluş yok. Geciktirici hemde geciktiricinin allahı. --Bundan sonrası rahatsızlık yaratıyorsa silinebilir-- Sabaha kadar birlikte olursunuz. Sabaha kadar ilk iş dışında başka iş olmaz. İlk işte önsevişmeden kaynaklanan orada kürkden deri olsa yine yapabileceğiniz iş olduğu için prezervati geri kalanda ölüm oluyo.. En iyisi kız arkadaşınızla gidin doğum kontrol hapları kullanın. Doktorunuza danışın. Yada az görüşüyorsanız ertesi gün haplarını deneyin. %90 ın üzerinde olumlu sonuç veriyor. Bide takvim yöntemini uygulayın % 100 e yakın sonuç alın. Gerçi ertesi gün hapıda 20+ milyon bişi pahalı oluyo. Ama az görüşüyosanız deyiyo. Ha bide kız arkadaşınız biraz bilgisizse bu konuda ertesi gün hapı içinden çıkan doğum kontrol çubuğunu göstermeyin korkuyor. :)[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] [Bu mesaj nedanko tarafından 24 Mayıs 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nedanko tarafından 24 Mayıs 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mino sen kız mısın? Erkek dediğin doğum kontrol uygularmıymış. Hatun tarafının işi o :) euheuehue[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 tabi prezervatif'in sirf hamilelige karsi kullanilmadigininda farkinda olmak lazim...[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Prezervatif kullanmaktansa sevişmem daha iyi. Zevk almadıktan sonra ne o amele gibi didin babam dur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Doğum kontrolü mü? O da ne? heheh tuzu kurudur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: fedaykin, 24 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Prezervatif kullanmaktansa sevişmem daha iyi. Zevk almadıktan sonra ne o amele gibi didin babam dur. Bak olay budur...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: fedaykin, 24 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Prezervatif kullanmaktansa sevişmem daha iyi. Zevk almadıktan sonra ne o amele gibi didin babam dur. bu iyi geldi iste[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: nedanko, 24 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: En iyisi kız arkadaşınızla gidin doğum kontrol hapları kullanın. Doktorunuza danışın. Yada az görüşüyorsanız ertesi gün haplarını deneyin. %90 ın üzerinde olumlu sonuç veriyor. Bide takvim yöntemini uygulayın % 100 e yakın sonuç alın. Prezervatif güvenilirliği en yüksek doğum kontrol yöntemi. Takvim yöntemi ise en düşüğü. Ayrıa takvim yöntemi kullanıp, ayın 10-15 gününü sevişmeden mi geçirmeyi tercih ediyorsun?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bence prezervatif iyi bi buluştur.Bazen çok ama çok lazım olabiliyo.Mesela bi gece barda kızla tanışıyosun ve hemen biyerlere gidip bişiler yapıyosun. Anında kesin çözüm.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bu arada ilgili sağlıkçıların, doğumu en azından bir şekilde kontrol altına alabilmek ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları önleyebilmek için, var güçleriyle halkı prezervatif kullanımına yönlendirmeye uğraşırken, paticikte negatif yönde ilerleyen propagandaların suyunun çıktığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar