Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adayı özledim :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adayı inanılmaz özledim ya.Bir yandan daily bir yandan AV yi aratmayacak ally-horde savaşları.Sabah 10 dan gece 2 ye kadar adada takılır sıkılmazdık.Stormpeaksteki son of hodir dailylerini kasarken bu zevkte aksiyonlar yaşanmıyor.

Adamızı bize geri ver Blizz!Şu oyundaki becerebildiğin tek güzel şeydi o.
Mesaj tarihi:
En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D
Mesaj tarihi:
Aluriel said:
en son baktığımda ada hala yerindeydi :P

Kael'thas adadan ayrıldıktan sonra yeri değişti adanın. :( En son Widmore Brann Bronzebeard'a başvurmuştu adanın yerini bulması için, ama Brann bile bulamadıysa kimse bulamaz artık diyorum ben.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D

evet res. itemlarınızla pve yapan kağıt adamlara dalmak güzelmiş :))))))99
Mesaj tarihi:
düşündümde adadan bu yana öle hergün istikrarlı bir şekilde jc dailymi bile yapmadığımı farkettim.minimum 5-10 lu gruplar halinde full pvp set gezinip hem ziyaret hem ticaret yapmak zevkliydi.
  • Yeni Oluştur...