Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Adayı inanılmaz özledim ya.Bir yandan daily bir yandan AV yi aratmayacak ally-horde savaşları.Sabah 10 dan gece 2 ye kadar adada takılır sıkılmazdık.Stormpeaksteki son of hodir dailylerini kasarken bu zevkte aksiyonlar yaşanmıyor. Adamızı bize geri ver Blizz!Şu oyundaki becerebildiğin tek güzel şeydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.ugo.com/tv/lost-lines/images/entries/jack-go-back.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 We have to go back Kate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Adayı terkedip o helikoptere binmemeliydik demiştim ben. Hepsi o helikopteri yapan engineerların başının altından çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Asteroth said: bi an muro sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Lost a döndü iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ginaly said: Asteroth said: bi an muro sandım. ahahah aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 shcolazar basindeki adayı mı diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İlk mesajı atan arkadaşın bahsettiği Sunstrider Isle muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 The island won’t let you come alone, all of you have to go back ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Isle of Quel danas ya; herkes mi tbc'den sonra başladı; adamızı nasıl untursunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ombakkombak said: Isle of Quel danas ya; herkes mi tbc'den sonra başladı; adamızı nasıl untursunuz? Helal!! Ada diyince aklıma başka yer gelmiyor oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 SEvmedim sevemedim bit turlu orayı. Manasız bir koşuşturmacadan başka bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Absolut said: SEvmedim sevemedim bit turlu orayı. Manasız bir koşuşturmacadan başka bir yer değil. Kırıcısın abso >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Oha, Quel'Danas'ı kastedip Sunstrider Isle yazmışım, tebrik ettim kendimi buradan. Kafa iyice uçmuş benim, reset atayım ben bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hakkaten iyiydi isle of queldanas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pvp serverında oynayanların klavyelerini birkaç sefer kırdıkları oyundur gank üstüne gank yedikleri için nefret ederdim ordan tek kelime ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 en son baktığımda ada hala yerindeydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bende özlemişim orayı ya , 3-4 saat süren karşılıklı savaşları falan , daily yaptırmazdık millete 3 rogue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 1 kesildim orada 2 kesildim; sonra ver elini pve realm xD ne dert kaldı ne tasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben yaşamadım onu roglara kimse dokunmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aluriel said: en son baktığımda ada hala yerindeydi :P Kael'thas adadan ayrıldıktan sonra yeri değişti adanın. :( En son Widmore Brann Bronzebeard'a başvurmuştu adanın yerini bulması için, ama Brann bile bulamadıysa kimse bulamaz artık diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Barathrum said: En zevkliside sunwell kesmeye gelen pve botlarını ezmek oluyordu lol.Hepsi pve set içleri bomboş.Zaten eller ayaklar titriyor biri saldırınca elemanların.20 kişi 3 kişiyi kesemiyorlardı hahaha.Çok özledim ya.Herkez buraya ada anılarını yazsın :D evet res. itemlarınızla pve yapan kağıt adamlara dalmak güzelmiş :))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 düşündümde adadan bu yana öle hergün istikrarlı bir şekilde jc dailymi bile yapmadığımı farkettim.minimum 5-10 lu gruplar halinde full pvp set gezinip hem ziyaret hem ticaret yapmak zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar