mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://vimeo.com/9381383?hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=zJQ_1kpI99Q 2dk lık bi video 256 kişilik domination mode u anlatıyor işte. zaten ilk başta hayvan gibi map i gösteriyor. Exclusive oyunlar çıktı daha yeni. daha God of War var bir sürü yeni oyun gelecek. Bu sonuçta sadece multi. bekleyin birkaç ay ucuzlayınca alın. Yazın baya eğlenirsiniz. ozamana yeni mapler gelmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dun aldim oyunu baya eglenceli insan kendini red alerttaki tek bir unite gibi hissediyor bekledigimden daha iyi cikti skill olayi falan baya hos olmus mmofps yapmis adamlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yanliz oyun oynadigim en iyi fps heralde bi gorelim 256 kisi nasil olacak diye aldim bavul hala kapinin onunde hayattan kopmus durumdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hehe çok sarıyor başlarda. ben mw2 bfbc2 red dead falan çıktı o yüzden bayadır oynamıyorum. en son balance patch çıkarmışlar. bazı maplerde bazı PMC ler çok ütünde bariz şimdi neutral yapmışlar mapleri iyi olmuştur herhalde. 256 kişi falan ama süper tasarlanmış mapler. bir an bile karambol olmuyor ve asla diğer fps lerde olduğu gibi bombalar, kill streakler gibi şeyler spamlenmiyor. mmofps gibi birşey çıkarsalar süper olacak ps3 e. 256 değil daha fazlasını bile kaldırır şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi ben magle birlikte mw2 de aldim yani beklentim cok azdi zaten su oyundan sirf exclusivedir bi tadina bakmak lazim diye aldim fps delisi bi adamim daha mw2 hala bavulda duruyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bende geçen tenisi almadan önce mag alıcaktım.dedim dandiktir almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 merak ettiğim oyunlardan bir tanesi de fiyatı biraz daha düşsün alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi 50 tl zaten fiyati insaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha oldu mu o kadar, dönüşte alayım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 PSN'den alınmıyor di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok. kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ptesi-salı gibi alıyorum. alın siz de oynayalım beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bende geliyorum 2-3 güne.bu tarz oyunlarda ilk cıktıgı gibi almadıgım zaman tek çekincem sanki herkes oyunu oynamıs sıkılmıs ben yetişemedim serverlar boş olacak tribine giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 headsetin vardi dimi red gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 var headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 pazartsi sipariş verdim bugun gelmiş.shopto adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 uu beybi sverdeyiz biz ama gundemimizde raven a gecmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 öyle server server mı ?.daha açmadım oyunu bir alışayım takılırım size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 serverlar mı kapalı suan yoksa bende mi problem var girmiyor baglanmıyor bü tlrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yeni patch çıktığı için serverlar kapalı sanırım serverlara da cila çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hey allam şansıma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oyun fena değil.ama sensivity canımı sıktı.bi türlü istediğim gibi olmadı.bide scopelar kötü bıçaklama olayını komik yapmıslar.dokununca ölüyorsun ama kalabalıklık falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar