BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O[signature][hline] The Truth is out There
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 onların ağzı öyle bir açılıyorki off nede olsa derileri ne biçim esnek ben oldum olası nefret ettim nerede bir yılan görsem kafasını koparmak isterim evde görsem herhalde yer beni tutamamki bile onu iğrenç hayvanlar eğer elimde bir güç olsaydı yok ederdim bu malları fareler artardı olsun onları zehirlemek daha kolay sanırım en uzun yazdığım mesajlardan biri oldu bu :) yılan olunca ıyyykkk.. (bir pet sever olarak yakışmıyor, ama bu pis mehruk,mahluk yaratık)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Çüşşş diyorum bide ekliyorum. Küçükken bi kere bisikletle yılan eziyodum acayip tırsmıştım mısır tarlasında idim o zaman. O zamandan beri de daha bi tırsardım şimdi daha daha daha bi tırsmaya başladım.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 iyide yılanların hayvan gibi seyler yutabildikleri dogru yane biliniyo da... inek yutmus yılan gordunuz mu hic? ben gordum resim olarak da eskiden... yılanın zaten b.ku cıkmıs yediğine 1000 pişman... oha demiştim, şimdi bunu gorunce okadar garip gelmedi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 adam kendimi girmiş oraya saklanmak için :) yani yılan nerde ne zaman yemiş o adamı uykusundamı yemiş[signature][hline]
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 önce öldürüp sonra yemiştir heralde... çene kemiği ayrılan hödöden ne beklersin zaten :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Adam da sanki kendi girmiş gibi harbi. Kollar kavuşuk falan :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yanlız bu hayvanlar o kadar salak ki bu kadar büyük şeyleri yedikten sonra çatlayıp ölüyorlar. Balıklar vb. gibi...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Eleman yağlı kıspet giymiş içine :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yeme beni...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 oha pantolonuyla yemiş bide[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yok önce soyup sonra yicekti :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hmm tabi o da var =D[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 muahah[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yuh Be kardeşim o kadar dedim kucuk kucuk Ye diye dinleyen yok ki.[signature][hline]Icq : 162015742
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yilanlar cok tehlikeli hayvanlar! heele bostanci sahilde bebek sahilde var boyle 206 li yilanlar falan[signature][hline]
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 *!Bi degisiklik yapip,kendisi atlamaz.Infeqted'i asagi atar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Çenelerini çıkarabiliyolar yılanlar. O yüzden çok rahat yutuyolar insanı vs.'i Yemek yerken tamamen savunmasız oluyolar ama o yemek onu 1 sene götürüyo.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya basliga bisey yazsaydiniz, resmen olu insan var, hosuna gitmiyen olabilir.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki: iyide yılanların hayvan gibi seyler yutabildikleri dogru yane biliniyo da... inek yutmus yılan gordunuz mu hic? ben gordum resim olarak da eskiden... yılanın zaten b.ku cıkmıs yediğine 1000 pişman... oha demiştim, şimdi bunu gorunce okadar garip gelmedi oha be abicim nasıl yutacak ineği[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yılanın yemesine değil de adamı öldürebilmesine takıldım ben, bir insanın o boyutta bir yılanı görüp de kaçmaması saçma geldi o tarz bir yılan tahminen boğarak öldürüyordur kaçamamış olamaz bence, uykuda olsa anca.. ki üstündeki kıyafet uyku kıyafetine benzemiyor başkası öldürdü desek yılanlar leş yer mi onu bilmiyorum hmm ilginç..
elle_iphe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sadece kötü fotoğraflarla gündeme geldiği için evilmiyo olabilir ama çok şirin yaratıklar ki belgrad ormanında bolca bulunuodu bi zamanlar
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 çetelesinimi tutuyodun :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Öne çıkan mesajlar