Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilanlari Severmisiniz?, Valla çok tehlikeli

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
onların ağzı öyle bir açılıyorki off nede olsa derileri ne biçim esnek ben oldum olası nefret ettim nerede bir yılan görsem kafasını koparmak isterim evde görsem herhalde yer beni tutamamki bile onu iğrenç hayvanlar eğer elimde bir güç olsaydı yok ederdim bu malları fareler artardı olsun onları zehirlemek daha kolay sanırım en uzun yazdığım mesajlardan biri oldu bu :)
yılan olunca ıyyykkk..
(bir pet sever olarak yakışmıyor, ama bu pis mehruk,mahluk yaratık)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Mesaj tarihi:
Çüşşş diyorum bide ekliyorum. Küçükken bi kere bisikletle yılan eziyodum acayip tırsmıştım mısır tarlasında idim o zaman. O zamandan beri de daha bi tırsardım şimdi daha daha daha bi tırsmaya başladım.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mesaj tarihi:
iyide yılanların hayvan gibi seyler yutabildikleri dogru yane biliniyo da... inek yutmus yılan gordunuz mu hic? ben gordum resim olarak da eskiden... yılanın zaten b.ku cıkmıs yediğine 1000 pişman... oha demiştim, şimdi bunu gorunce okadar garip gelmedi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
önce öldürüp sonra yemiştir heralde... çene kemiği ayrılan hödöden ne beklersin zaten :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Yanlız bu hayvanlar o kadar salak ki bu kadar büyük şeyleri yedikten sonra çatlayıp ölüyorlar. Balıklar vb. gibi...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Çenelerini çıkarabiliyolar yılanlar. O yüzden çok rahat yutuyolar insanı vs.'i Yemek yerken tamamen savunmasız oluyolar ama o yemek onu 1 sene götürüyo.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
said:
Batilc, 22 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
iyide yılanların hayvan gibi seyler yutabildikleri dogru yane biliniyo da... inek yutmus yılan gordunuz mu hic? ben gordum resim olarak da eskiden... yılanın zaten b.ku cıkmıs yediğine 1000 pişman... oha demiştim, şimdi bunu gorunce okadar garip gelmedi

oha be abicim nasıl yutacak ineği[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
yılanın yemesine değil de adamı öldürebilmesine takıldım ben, bir insanın o boyutta bir yılanı görüp de kaçmaması saçma geldi
o tarz bir yılan tahminen boğarak öldürüyordur
kaçamamış olamaz bence, uykuda olsa anca.. ki üstündeki kıyafet uyku kıyafetine benzemiyor
başkası öldürdü desek yılanlar leş yer mi onu bilmiyorum
hmm ilginç..
Mesaj tarihi:
çetelesinimi tutuyodun :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
  • Yeni Oluştur...