Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 aradan uzun zaman geçti ama bugün birinde görünce hüzünlendim. kaşımı deldirdim geçen sene resmen hastası olmuştum bakmalara doyamıyordum süperdi ya tutmadı kaş. bi daha deldirdim. yine tutmadı. gittim öbürü kaşı deldirdim. yine tutmadı. iyileşmiyor, iltahaplar akıyordu piercing topları arasındaki deri gün geçtikçe inceliyor iğrenç bir hal alıyor, kaşım düşme tehlikesi geçiriyordu. olmadı. olmadı piercing. çok özledim seni. keşke benim de kaşımda piercing dursa. başka yerde de hiç sevmiyorum lan. dudak altı var mesela. dövseler takmam. böle sivri sivri şeyler falan. ama kaş. kaş bambaşkaydı. neden?! NEDEN TANRIM :( hmz başka sevgilerde teselli bulunca. işte biz o gün. tükeneceğiz. dın dırıoğruüon dün dın dın.. BU DA BÖYLE BİR ANIMDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Nasıl yapıyorsunuz bunu kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 nazar boncuğu taksaydın kaşına, olmazdı bunların hiçbiri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ben de geçen yaz deldirdim kaşımı ben de hep çok isterdim ama kaş piercing inin gerçekten salak birşey olduğuna karar verdim. Sakat birşey yani giyinirken soyunurken bilimum kıyafet, saç takılır. Hayır bir de acıtıyor şaka maka yani. Çıkaracağım ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Güzel duruyor ki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Kaşta çok güzel duruyor yaa. En güzel durduğu yer kaş hatta. Dudak, dudak altı, dil falan çok iğrenç oluyor bence.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 3-4 sene önce veledken yaptirmistim. 2 bucuk sene önce cikardim, freak gibi dolasmak istemiyorum diyip. ve o kasimdaki iz hala duruyo. en kötü tarafi da o zaten. burnumdakini seviyorum ama hala. bakalim ondan ne zaman vazgeccez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 o degil de sendeki deli cesaretiymis. iltahap kana karissaydi görürdün ne olcagini =). göz taraflari tehlikeli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben de kaşta güzel durduğunu düşünüyorum piercingin fakat asla düşünmedim yaptırmayı veya istemedim, sesu'nun da dediği gibi zırt pırt bişey takılır filan kesin, zaten haldırhuldur bir insanım çoğu zaman. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 iyice soğudum şimdi oy çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 evet sakın yaptırma gözün düşer bokun kurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ahahahahha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kaş piercingi hiç bişeye benzemiyo bence, yakışan birini görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bana yakisiyodu baya, cikardim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ya takılır makılır bi yere. Boşver. Küpe tak illa istiyosan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Pentullah, senin bi kenkinin kavga esnasinda piercingine abanmalari sonucunda cocugun kasi yarilmisti di mi? I'm never gonna edit again guilty fingers have got no rhythm /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 eet, sonra beni deli mi sevdi de takiyom dedim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sonra bi anda herkes birbirine girdi ortalık toz duman oldu çok fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Dil için düşünüyorum ben de valla sürekli bir düşünme aşamasındayım halen. İltahap kapıyor , yemek takılıyor bıdı bıdı diyorlar , yakışmaz diyen de çok kişi var ondan hala düşünüyorum =/ Düşünmekle kalacağım sanırım bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kız arkım dilini deldirdi ilk hafta yemek yiyemiyosun ama sonra bi daha aklına bile gelmior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sadece corba türevi seyler icilebiliyor ve süt mamülleri yemek de yasak. katlanabilcekler deldirsin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 tehlikeli işler bunlar herkes göbeğini deldirsin dshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 evet tum kizlar gobegini deldirip halhal takmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 o degil de çıkartınca iz kalıyo mu? ddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kas mi? bende kalmadi. ama zaten en ufak bi enfeksiyondur su bu da olmadi, herif baya iyi delmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar