Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 silent said: Arkadaşlar bu OB ne zamana kadar sürecek tam olarak bilgisi olan varmı? ay sonuna kadar diye biliyoruz,11 günü filan war daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Anubisath said: ay sonuna kadar diye biliyoruz,11 günü filan war daha ok saolasın, bugun bıtıcekte dl en azından nasıl oldugunu gorim istedim, OB bitti gibi yazılar gorunce merak ettım bosa ındırmeyeyım dıye. neyse 11 gun denerım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 spirit masterı deneyen oldu mu? ne işle meşguldur necidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 odiflame said: spirit masterı deneyen oldu mu? ne işle meşguldur necidir :) spiritmaster bildiğin summoner.elemental tarzı petler çıkarıyo fire spirit,wind spirit vs. ben kendim oynamadım ama bi arkadaşım oynadı,"kasması çok rahat,3 mob kesiyorum aynı anda" filan diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben ilk karakteri spirit master yaptim, l2'deki inanilmaz uyduruktular, bunda hatalarindan ders alip degistirmislerdir diye actim. classla ilgili genel yorum yapmam yanlis olur, ama 13 e kadar oynadim, petlerin abilitylerini sen cast ediyosun (wow'daki gibi kendi abilitylerini kendi kullanmiyor), pet'in damage'i icler acisi, taunt kullanmadigi surece asla tanklayamiyor. sen 10'u level'a kadar olan oyun stiliyle devam ediyorsun, sadece ekstra bir *dot* gibi pet senin targetini dovuyor. bugun warrior'u gladiator'e cevirdim, ve spirit master'a o kadar vakit harcadigim icin kendime lanet ettim.. belki ilerde farklidir, ama benim 13'e kadar olan izlenimim bunlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 oyunda ozellikle 22 deki skiller ile karakterler birseye benziyor, ozellikle spiritmaster petleri lvl2 upgradelerini aldiginda daha iyi oluyor lvl1 petler cok kotu (her oyunda oldugu gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 oyunda party sistemi nası aoe party istiyorum 30 mob a aoe skill atmak istiyorum :( online oyunlarda sap takılmaktan bıktım tek kas kas nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Rajeesh said: oyunda party sistemi nası aoe party istiyorum 30 mob a aoe skill atmak istiyorum :( online oyunlarda sap takılmaktan bıktım tek kas kas nereye kadar +1 bildigin sogudum oyundan daha 2. karakteri 15'e getiremeden. lineage2 zamanlarini hatirlatiyor, icim karariyor. ne kadar quest sistemi falan filan olsa da grafikler sahane olsa da community olmadan oyunun tam tadini alamiyorsun. sahsen yanima birini bulsam simdi priest acicam tekrar basliycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben chanter denemek için yeni bir char açtım.lvl 6 yım.bütün classları deniyorum.beta benim için class deneme aşaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gladyatör şuan için oynanması en iyi class gibi geldi. Daha beğenmediğim yönü çıkmadı hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Cok fazla vuruyor, ayrica dayanikli, aoe abilityleri soylemiyorum bile... Spirit master oynadiktan sonra "Oha boyle bir seyde varmis" oldum. Ama Spirit Master'da eminim ilerde asiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ayrıca oyun p2p di mi? release ne zaman bir de? tnx. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 oyun p2p evet,avrupa release'i en erken eylülde olur.en geç te aralığa yılbaşına doğru kaydırırlar ama bu kadar bekletceklerini zannetmiyorum. classlara gelince,cleric denediniz mi bilmiyorum ama kasması çok rahat ve hızlı.gladyatörle yapamadıgınız grup gerektiren questlerin çoğunu clericle iki dakkada yapabiliyosunuz.hem dpsi iyi (tabi gladyatör kadar olmasa da) hem de chain armor/shield ve heal spell'leriyle epey dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Anubisath said: oyun p2p evet,avrupa release'i en erken eylülde olur.en geç te aralığa yılbaşına doğru kaydırırlar ama bu kadar bekletceklerini zannetmiyorum. classlara gelince,cleric denediniz mi bilmiyorum ama kasması çok rahat ve hızlı.gladyatörle yapamadıgınız grup gerektiren questlerin çoğunu clericle iki dakkada yapabiliyosunuz.hem dpsi iyi (tabi gladyatör kadar olmasa da) hem de chain armor/shield ve heal spell'leriyle epey dayanıklı. Clericsin diye hava atma şimdi burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ahuah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 cleric'in gameplayi beni cok fena baydi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Arkadaşlar şu çinli id si ile ilgili verilen link patlamış sanırım. Nasıl nerden bulurum ve nasıl account a uygulanır birisi açıklayabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yeni SS 'ler ekledim şuanda 58 tane SS var. AION SS DİYARI not: çok güzel pozlar verdim sakın kaçırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 slm arkadaşlar. bende oyunu dün indirdim bi kaç saattir oynuyorum. pati guildine nasıl girebilirim. bütün sayfaları okudum ama hangi sayfada açıklama yapıldığını unuttum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 oyun içinde battal'a yada explorer'a whisper atarak invite isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben oyle cok SS cekmedim, ama bir yer vardi ki durup 3 dakika baktim grafiklere.. beni en cok etkileyen sahne buydu oyunda, ve ilk buyuk sehir.. ah binasinin wow'daki bir sehre denk olmasi gercekten inanilmaz, duvarlardaki detaylar, dekoarlara verilen emek avrupadaki kliselere benziyordu.. ne kadar plaync bu konuda unlu olsada olayi farkli bir boyuta tasimislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ohh grafiklere bak yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 elyos olarak ölünce kulağımıza fısıltılar geliyor ilahi şeklinde.çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 elyos olacak arkadaş sayımız inşallah artar'da bende diğer tarafa geçmek zorunda kalmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Asmolarda bağlama bile çalıyo nediyonuz siz ya Elyosları boşverin gelin Asmo olun release'de düşman olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar