Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Dolduruyorum da en altta bir bosluk var oraya hıc bır sey yazmasamda yazsamda çince bır hata mesajı alıyorum.herseyi gerektigi gibi doldurdum hatta google translate te bıle baktım en alttakı bolum "Promoters account:" diye bir şey bunu boş bıraksamda herhangi bir şey yazsamda hata mesajını alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
China Central - 16th, 23:58
China South - 17th 6:58
China East - 17th 23:58
China North - 18th 6:58
China East 2 - 18th 23:58

**These times are also the patching times, this is when clients in those regions will be patched**

Due to the early open of Central servers, everyone in China Central will have 5 hours of play time for free

After the servers are opened, players can then break the level 30 limit, and various new areas will be open

Abyss and all castles will be open, and players will have the chance to challenge a third race (the dragon one)

There will be a new set of servers open: China South West Region, it will opened at the same time as China Central
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
dun heycan yapip yavas download beklemek istemedim, bi sitede rapidshare linklerini koymuslar onlari cektim 65 part, simdi rar dosyasini actigimda icinde 3 tane data dosyasi var, bunlarla ne yapicagim hakkinda biligis olan var mi acaba?

"data.z01 , data.z02 , data.z03 , data.zip" bi de bu dördünün yanında install exe'si olcak,zipleri filan hiç ellemeden tüm bu dosyaları aynı klasöre koyup install'u çalıştırcan,o datalardan kurulumu kendisi yapıcak. "data.zip" dosyası 370mb install exe'si de 90mb. http://aion.sdo.com/project/index/index.htm
Sosyal ağlarda paylaş

evet.oyunun clientini ilk çalıştırdıgında daha launcher'ı açmadan karşına böle 5-6 seçenekli bi liste çıkıcak.orda üstten ikinciyi seç (region 2 oluyo bu,her regionda farklı bi sürü serverlar filan war). oyuna girince server seçme ekranında da Zenkaka'yı seç,o serverda oynuyoruz,guildimiz de var.Asmodian seçmen lazım ama charını beraber oynayabilmemiz için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...