odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 melekler uçabilir fakat yüzemezler.aslında su üzerinde yürümemiz lazım.meleğiz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 super cevap (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 KillerLord said: 1 dk once anormal birsey buldum yuzme yok oyunda suya atladim boguldum 3 sn de Uçmayı deneseydin keşke.. Bak şimdi merak ettim lag düzelmiştir inşallah bi girmeyi deneyelim.. edit: gameguard'a update gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 şu an hesap alınamıyormu? ilk sayfada soylendıgı gibi kod yeri yok ama normal alayım diyorum cince bir yazı gelıyor bisey eksık dıye ne eksik anlayamadım. biri yardımcı olabılırmı eger hala account alınabılıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet alinabiliyor guvenlik kodu cikmiyor resimde gosterilen diger yerleri doldurman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dolduruyorum da en altta bir bosluk var oraya hıc bır sey yazmasamda yazsamda çince bır hata mesajı alıyorum.herseyi gerektigi gibi doldurdum hatta google translate te bıle baktım en alttakı bolum "Promoters account:" diye bir şey bunu boş bıraksamda herhangi bir şey yazsamda hata mesajını alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 doldururken sen telefon falan yaziyormusun. sadece ilk 3 satiri doldur yeterli digerlerini bos gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sanırm sifre seceneginde bır sorun yasıyorum sadece digit mi yoksa harftemı lazım anlayamadım çince oldugu ıcın.çunku sıfre kısmındakı cince bilgilendirme notu koyu renk yazıyor acaba sorun ondanmı kaynaklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 sonunda kabul etti o kadar cok kafamı karıstırdı kı her seferınde degısık sıfre vere vere kabul ettırdım :) bu arada hangı sıfreyı kabul ettı onu bıle hatırlamıom eheh gercı deneyerek bulurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 silent said: sonunda kabul etti o kadar cok kafamı karıstırdı kı her seferınde degısık sıfre vere vere kabul ettırdım :) bu arada hangı sıfreyı kabul ettı onu bıle hatırlamıom eheh gercı deneyerek bulurum ^^ harf ve digit olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yeni patch geldi. Sürekli çalışıyolar maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 enu dosyalari ölmüş upload ettim; http://rapidshare.com/files/222206988/enu.rar lazım olan varsa sınırsız indirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bugün patch gelmesi hepimizin aklındaki "beta 16sında mı biticek yoksa ay sonunda mı" sorusunun cevabını wermiş oldu hehe :) ay sonuna rahat 30 küsür görürüz bu gidişle,belki 40. hadi bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 said: China Central - 16th, 23:58 China South - 17th 6:58 China East - 17th 23:58 China North - 18th 6:58 China East 2 - 18th 23:58 **These times are also the patching times, this is when clients in those regions will be patched** Due to the early open of Central servers, everyone in China Central will have 5 hours of play time for free After the servers are opened, players can then break the level 30 limit, and various new areas will be open Abyss and all castles will be open, and players will have the chance to challenge a third race (the dragon one) There will be a new set of servers open: China South West Region, it will opened at the same time as China Central Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 amazon.com da oyunun dagitimi 1 eylul yaziyor eger bir aksaklik olmazsa demekki agustos icinde standart ve collector edition paketlerinin icerigi muhtemelen aciklanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ins erken cikar ya aralik cok gec eylul iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 collectors editionda neler bulunacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 dun heycan yapip yavas download beklemek istemedim, bi sitede rapidshare linklerini koymuslar onlari cektim 65 part, simdi rar dosyasini actigimda icinde 3 tane data dosyasi var, bunlarla ne yapicagim hakkinda biligis olan var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bingildak said: dun heycan yapip yavas download beklemek istemedim, bi sitede rapidshare linklerini koymuslar onlari cektim 65 part, simdi rar dosyasini actigimda icinde 3 tane data dosyasi var, bunlarla ne yapicagim hakkinda biligis olan var mi acaba? "data.z01 , data.z02 , data.z03 , data.zip" bi de bu dördünün yanında install exe'si olcak,zipleri filan hiç ellemeden tüm bu dosyaları aynı klasöre koyup install'u çalıştırcan,o datalardan kurulumu kendisi yapıcak. "data.zip" dosyası 370mb install exe'si de 90mb. http://aion.sdo.com/project/index/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tamam tesekkurler cekiyorum simdi. Peki belli bir yerde toplan mi oldu mu? Guild olarak falan? Cok erken butun sayfalari okuyamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 evet.oyunun clientini ilk çalıştırdıgında daha launcher'ı açmadan karşına böle 5-6 seçenekli bi liste çıkıcak.orda üstten ikinciyi seç (region 2 oluyo bu,her regionda farklı bi sürü serverlar filan war). oyuna girince server seçme ekranında da Zenkaka'yı seç,o serverda oynuyoruz,guildimiz de var.Asmodian seçmen lazım ama charını beraber oynayabilmemiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 anladim cok tesekkurler, kurulum bitsin halledicem, oyun ici mesaj atiyim size, isim verebilir misiniz 1-2 tane offline olursaniz onlara ulasiyim guild icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 rica ederim :P benim nick Aladraell ama guilde invite etme yetkim yok,invite atabilen kişiler explorer ve battal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bir sey merak ettim, oyunda talent sistemi gibi bir sistem var mi acaba? yoksa yine lineage 2 deki gibi karakterin hepsi birebir ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ben ilk girişte region olarak 1 numarayı seçtim ve sanırım bütün türkler 2. region daymış.....Acaba 2. region a nasıl geçebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar