Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun ripleri; soru

Riddler

Öne çıkan mesajlar

İnternette gezinirken 6 MB (6 GB değil) lık gta san andreas ı buldum bu 6 mb nasıl oluyor
yükeldim oynadım bildiğimiz GTA
Yüklemesi baya bi uzun sürüyüor ama aynısı :S

peki bu kadar riplerde başarılı olunuyorsa, harddisk almamıza ne gerek var.
bunun mantıgı nedir açıklayabilirmisiniz?

örnek olsun diyede ÖM atın size linki veriim dosyayı görün.
Sosyal ağlarda paylaş

fdsafdsfd küçüklüğüm aklıma geldi.

akıllı geçinen zibidi bi sınıf arkadaşı, elinde bi disket. disketin üstünde de fifa 98 mi ne yazıyo, aşağısına da orjinal yazmış. bize "olm oyunu hekledim, tek diskete sığdırdım. valla çalışıyo!1" diyo. sdfdsf
sora gittik bi bilgisayara taktık bunu, o anda acı bi şekilde anladım ki sadece kısayolunu atmış diskete, evdeki bilgisayarında tabii yüklü olduğu için oyun, bu kısayola tıklayarak oynayabiliyormuş...

bu da böyle bi anımdır :D bu arada bu eleman şu an kaliforniya - silikon vadisinde =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
fdsafdsfd küçüklüğüm aklıma geldi.

akıllı geçinen zibidi bi sınıf arkadaşı, elinde bi disket. disketin üstünde de fifa 98 mi ne yazıyo, aşağısına da orjinal yazmış. bize "olm oyunu hekledim, tek diskete sığdırdım. valla çalışıyo!1" diyo. sdfdsf
sora gittik bi bilgisayara taktık bunu, o anda acı bi şekilde anladım ki sadece kısayolunu atmış diskete, evdeki bilgisayarında tabii yüklü olduğu için oyun, bu kısayola tıklayarak oynayabiliyormuş...

bu da böyle bi anımdır :D bu arada bu eleman şu an kaliforniya - silikon vadisinde =)

hahaha efsane adammış :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...