Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 İnternette gezinirken 6 MB (6 GB değil) lık gta san andreas ı buldum bu 6 mb nasıl oluyor yükeldim oynadım bildiğimiz GTA Yüklemesi baya bi uzun sürüyüor ama aynısı :S peki bu kadar riplerde başarılı olunuyorsa, harddisk almamıza ne gerek var. bunun mantıgı nedir açıklayabilirmisiniz? örnek olsun diyede ÖM atın size linki veriim dosyayı görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 6 mb lık gta mı oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fdsafdsfd küçüklüğüm aklıma geldi. akıllı geçinen zibidi bi sınıf arkadaşı, elinde bi disket. disketin üstünde de fifa 98 mi ne yazıyo, aşağısına da orjinal yazmış. bize "olm oyunu hekledim, tek diskete sığdırdım. valla çalışıyo!1" diyo. sdfdsf sora gittik bi bilgisayara taktık bunu, o anda acı bi şekilde anladım ki sadece kısayolunu atmış diskete, evdeki bilgisayarında tabii yüklü olduğu için oyun, bu kısayola tıklayarak oynayabiliyormuş... bu da böyle bi anımdır :D bu arada bu eleman şu an kaliforniya - silikon vadisinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 kgb_arch_win_gui_v1.2.1.24 diye program war, uzun sürüyor biraz yüklemesi 6 mb değil 1 mb mış adam içine mp3 atmış kendi remixlerimi ne heralde(iğrenç kokuyorlar) 6 mb da değil 1 mb :D bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alan yetkilisine sesleniyorum =) linki koyimi buraya? bi zararı dokunurmu bize? spolierla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Başlığın adını da değiştirebiliriz, bu işlemi yapan yazılım kgbarchiver diye program Buda resmi sitesi winzip winrar galiba tarih oluyor, programla bir kaç deneme yaptım inanılmaz sonuclar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yassahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mr_Hand said: fdsafdsfd küçüklüğüm aklıma geldi. bu da böyle bi anımdır :D bu arada bu eleman şu an kaliforniya - silikon vadisinde =) ahuauh, bence bu olay bilinç altına girip oralara kadar çıkmasına yardımcı olmuş onu kastırarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ha bu arada merak edip aradım 64kb'lik san andreas buldum oha, çalışırsa helal yapana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ciddisin dimi dalga geçmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 compress etmek 8 saat sürüyomuş, ara bulursun sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 iyiymiş bu sistem bazen indirmeye üşeniyordum büyük boyutlu oyunları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mr_Hand said: fdsafdsfd küçüklüğüm aklıma geldi. akıllı geçinen zibidi bi sınıf arkadaşı, elinde bi disket. disketin üstünde de fifa 98 mi ne yazıyo, aşağısına da orjinal yazmış. bize "olm oyunu hekledim, tek diskete sığdırdım. valla çalışıyo!1" diyo. sdfdsf sora gittik bi bilgisayara taktık bunu, o anda acı bi şekilde anladım ki sadece kısayolunu atmış diskete, evdeki bilgisayarında tabii yüklü olduğu için oyun, bu kısayola tıklayarak oynayabiliyormuş... bu da böyle bi anımdır :D bu arada bu eleman şu an kaliforniya - silikon vadisinde =) hahaha efsane adammış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oha gerçekmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 @ mir olm adam erbil lan. sen aynı sınıfta değildin, bu ortasınıftayken benimle aynı sınıftaydı işte. sora liseyi başka yerde okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 eger işlemci hızları bugunden kat kat hızlanırsa, torrent ve download olayları biter büyük olasilik. Sonucta, ben indirmek istesem gta san andreas ı 2 gün sürecektir, gece koyarım install u sabaha biter sdfsdfd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben simdi denedimde 700 mblik bir divx 1 saat 20 dklik sikistirmanin ardindan 6.78mb oldu sanki :) acaba kayip fln oluyormu acilinca. Yani belli bi sureden sonra dosya bozulurmu aceb :D Edit: Yok yanilmisim 685mb olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 şu 6mb lığı bende indiriyorum. dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 6 mb bile değil 64kb. lol amigaya dönüyoruz. 2 dakkada indi 4 saatte çıkacak inşallah. bu arada şunuda söyliyeyim. rip olan 600 mb lık versiyonu tekrar riplemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 nasıl hani çalıştıran war mı 64kblık oyunu? acaip saçma gelior yanlız kulağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 keşke flopy disklere dönsek rengarenk koleksiyonum vardı, 2mb lık flopyy e düşünsene san andreas warcraft falan yüklüyoruz :P onu da geçtim 1 gb lık flash belleğe 10.000 tane oyun alıp yanımıza heryerde oynayabiliyormuşuz ilginç hayaller =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 orta karar bilgisayarım var. dosyanın açılması 7 saat diyor. deli gibi ram harcıyor program çalışırken. http://kgbarchiver.net/?page=home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha supermis eger gercekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oha nası oluo ya biri açıklasın şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar