Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Kendimi bildim bileli sağ ve sol ellerimin koordinasyonu rezalettir. Aynı şekilde ritm duygum da bozuk. Bir şeylere uyum sağlamakta çok zorlanıyorum. Hemen örneklere geçeyim: 1 yıldır gitar çalıyorum kendi çapımda. Böyle bi aralar akorları kaptım yaladım yuttum lay lay lom çalıyorum belli bir süredir. Ama gel gör ki aynı anda başka bir iş yapmaya çalıştığım zaman iki iş birden göçüyor. Aynı anda söylemek ve ritm çalmak benim için imkansız gibi. Ancak şöyle oluyor, çaldığım ritm ile söylediğim aynı olması gerekiyo o da aşırı komik. Bu arada ek olarak söyleyeyim, gitar çalmaya başlayıp, akor öğrenip, 1-2 hafta çalışan arkadaşlarımdan, aynı anda çalıp söyleyebilenler var bir sürü. Bariz doğal yetenek işi. Bu sadece müzikte ya da ellerde de değil. Her türlü takım sporunda da rezaletim. Basketbol, futbol... Bir ara basket takımına bile girmiştim, hatta 1.5 sene falan, ama hiçbir şey değiştirmedi. Her türlü dansta rezilim. Latin amerikalı bir arkadaş salsa öğretti. Böyle bi 15-20 dk ayak hareketlerini çalıştım, ayaklar oldu. Ama hem ayak hem vücut deneyince zorlanmaya başlıyorum. İkisini yapıp bi de hareket etmeye çalışınca devrelerim yanıyo kalıyorum öyle dana gibi. Hele bi de kızı döndürmek falan var ki vay anam vay.. Şimdi ben bunları niye yazıyorum, ne kazma olduğumu belirtmek için mi? Yok değil, benden başka kazmalar olduğunu da biliyorum çünkü. Asıl sormak istediğim bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Egzersizleri falan? Yoksa kalıcı mı? Ya da koordinasyonu düzeltmek için devam edip devamlı denemeliyim (ki haftalarca gitar çalışmanın sonucunda nerdeyse hiç bir gelişme olmadı)? Yoksa tersine kaçıp tek kişilik sporlara vs mi yönelmeliyim? Var mı bu baltalığa çözüm? Zira bu sırf sporu müziği değil hayatımı da etkiliyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Mayıs 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben bateri çalarak sağ-sol ve ayak-el koordinasyonunu inanılmaz derecede geliştirdim. sağ el sol elden bağımsız ayaklar da aynen öyle. eğer bu tür enstrumanlara falan eğilimli ve istekliysen denemeye değebilir belki... bateri sayesinde araba bile kullanmak kolaylaşıyo yani ne diyim :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 saolasın boccob, o konuda haklısın zaten, ama benim konuyu açma nedenim farklı. hayatımdan gayet memnunum. mutluyum şu anda, yani ne depresyondayım, ne de oturup ağlıyorum en azından. çeşitli insanlar olması güzel hatta, ama imkan varsa neden daha iyiye gitmeyeyim ki? istediğim teselli değildi yani. ;) bu arada ek olarak söyleyeyim ama şahsi görüştür, burda tartışmanın yeri de değil. dünyanın ve insanların adaletli olduğuna pek inanmıyorum. bi adam kör doğduysa, illa bunu kapatcak artı yönleri yoktur, ya da vardır da ben bilmiyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yapamayacam deyip moralini bozma, aksine yaptığın işi hissederek yap. ritmi hisset vs vs[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Mirage, 24 Mayıs 2004 20:42 tarihinde demiş ki: saolasın boccob, o konuda haklısın zaten, ama benim konuyu açma nedenim farklı. hayatımdan gayet memnunum. mutluyum şu anda, yani ne depresyondayım, ne de oturup ağlıyorum en azından. çeşitli insanlar olması güzel hatta, ama imkan varsa neden daha iyiye gitmeyeyim ki? istediğim teselli değildi yani. ;) bu arada ek olarak söyleyeyim ama şahsi görüştür, burda tartışmanın yeri de değil. dünyanın ve insanların adaletli olduğuna pek inanmıyorum. bi adam kör doğduysa, illa bunu kapatcak artı yönleri yoktur, ya da vardır da ben bilmiyorum. yoktur.... :) herkesin eksi olduğu ve artı olduğu yönleri vardır tabiki ama dediğin gibi kesinlikle eşit değiller toplamda :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bateriyi tavsiye ederim. Ayrıca burda mayfer'e katılamadan edemeyeceğim, gerçekten araba kullanmakta işe yarıyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yapcağını pek sanmıyorum ama ben genede söliyim ; kendo yaparak sağ sol el, sağ sol ayak ve tüm vucüt hareketlerini düzeltebilir, aynı anda pekçok şey yapabilirsin yani multitask olayı resmen.evde kendi başınada bu tip şeyleri aşman için yapabileceklerin var ama yazıyla ne kadar izah edilir bilmiyorum.1-2 deneme yap sen en iyisi, sağ elle yazı yazarken aynı anda solla raketle pinpon topu sektir.sağ elinle araba çizerken aynı anda duraksamadan sol elinlede adam resmi çizmeyi dene tüm bunları yaparkende şarkı söyle çok zor gibi gözüküyor ama bi süre sonra aktivasyon oranını sağ%90 sol %10 dan sağ%70 sol%30 a çıkartırsın.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 24 Mayıs 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Klavye çaldığım zamandan şahane vardı bende şu sağ sol koordinasyonu tek elimle yazı yazarken teki ile klavyede yazıyorum raat[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 okadar zor degil o yarim saat calistiktan sonra yapmistim ben parmakla dene once bak, basparmaklarini ters tarafa cevirmeye calis. onu yaparsan koluda yapasrsin[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bi elinle horizontal bi hareket yaparken diğer elinde vertikal bi hareket yapmayı dene .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: fizban, 24 Mayıs 2004 23:22 tarihinde demiş ki: sağ ayağını saat yönünde çevirebilirken sağ elini saat yönünün tersinde çevirebiliyorsan olay bitmiştir. Bu olayı yaparken düşünmeniz gereken ellerin birbirine deydiği ve dişli gibi döndüğü öyle çok rahat oluyo:) hayal gücü işte[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: bLaQ, 24 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: bi elinle horizontal bi hareket yaparken diğer elinde vertikal bi hareket yapmayı dene .) buda oluyo:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 chemical, pencereyi açıp aynı anda dışarı doğru zıplamayı dene bakalım o da oluyo mu dişli sistemini kullanarak.. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 dur deniyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... *güm*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 fizban nasıl yani? hiç kasmadan yaptım dediğini? yanlış mı anladım yoksa? alla alla, sağ elim sola doğru, ayağım da sağa doğru gayet güzel dönüyor aynı anda ve hiçbir zorluk hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bende yannız yapınca kukla gibi hissetim böyle ehii selaam ayak sallıyo bi yandan[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: BombaciMulayim, 24 Mayıs 2004 23:53 tarihinde demiş ki: fizban nasıl yani? hiç kasmadan yaptım dediğini? yanlış mı anladım yoksa? alla alla, sağ elim sola doğru, ayağım da sağa doğru gayet güzel dönüyor aynı anda ve hiçbir zorluk hissetmiyorum. Kışt! Pis seni! Öğ! İnsansı yaratık çekil git piiiiis![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 çok raat yaptım:) ee varmı dahaa[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Batari çalarak ritim tutmayı denemek desem? Olmadı,alt vücut ve üst vücut sistemlerini bir ritimde tutmak için,bol bol bisikletle yokuş çıkmanı,olmadı koşmanı tavsiye ederim..3 ay gibi bir sürede,sürekli devam ettiğin taktirde çok rahat tutturursun ritimi merak etme :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: bLaQ, 24 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: bi elinle horizontal bi hareket yaparken diğer elinde vertikal bi hareket yapmayı dene .) Like the drummers do...[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Chemical, 25 Mayıs 2004 00:07 tarihinde demiş ki: çok raat yaptım:) ee varmı dahaa simdi sag elinle sol yanagina, sol elinle sag yanagina tokat at[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Halfmumi, 25 Mayıs 2004 00:54 tarihinde demiş ki: Batari çalarak ritim tutmayı denemek desem? Olmadı,alt vücut ve üst vücut sistemlerini bir ritimde tutmak için,bol bol bisikletle yokuş çıkmanı,olmadı koşmanı tavsiye ederim..3 ay gibi bir sürede,sürekli devam ettiğin taktirde çok rahat tutturursun ritimi merak etme :) Bisikletle olsaydı sen bateri çalmayı becerirdin olm :P Şaka bi yana bateri gerçekten çok faydalı bu konuda Sağ elinle sabit bi ritim atarken ayağınla ve sol elinle farklı vuruşlar yapıyorsun falan.Kasıyor en başta ama alışıyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: fizban, 24 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: alo sağ ayakla sağ el diyorum. insan fizyolojisine aykırı çevirmeniz. Wala zorlanmadan çeviriyom :-?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben şöyle düşünmüştüm. iki olayı aynı anda yapabilmem için, ikisini de düşünmeden refleksif olarak yapabilmem lazım. bateri çalarken de belli bir süre sonra ritmleri refleksif olarak çalıyorsunuz diye düşünürsek, bu gelişme sadece bateride kalmaz mı? gerçi verilen araba örneği doğruysa kalmıyor. ama ne bateri çalmak, ne kendo yapmak, ne bisiklete binmek, ne de koşmak gibi bir imkanım var. koşmak isterdim, bir ara çok denedim hatta. ama burun kemiğimin eğriliğinden dolayı 5 dk sonra tıkanıyorum. uzun süre koşunca nefes kapasitem genişler falan diye düşünmüştüm, ama 1 ay boyunca düzenli olarak nerdeyse her gün koştum. ve 5 dk'tan 15'ya çıkarabilmiştim. ama 15 dk sonunda eve vardığımda yere yıkılıp 2 saat uyuyodum, öyle böyle değildi, devam edemedim. belki bisiklet alırsam bol bol binmeyi deneyebilirim ama neyse. yılmak yok! ama ne yazik ki kendime uygun bi çözüm de bulamadım burda, bulamazsam da gitarla denemeye devam etcem. en basit riff'leri çalarken, hiç bozmadan başkı bir ritmde şarkı söylemeyi denemeye başladım. gelişme olursa haber veririm.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ah arkadaşım ne diyim allah kolaylık versinnnnn[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar