di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Girmeyin birader siteye. Kasiliyor =) http://kizlararasinda.com //Link ver noob! -Cthu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Yalnız reklamda herif inanılmaz antipatik tartışıyo idol olcak cinsten hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 peşinde meme başına en az 3-5 sap olan, 1.55lik yurdum kızlarının sahip oldukları garip özgüveni, yazılı olarakta görmek baya güldürdü beni:) ve bu sayede biricik kurtarıcımız gördüğüm, putin babamıza olan inancım, saygım her geçen gün artıyor... bu salak siteye karşı bende bir slogan geliştirdim, ama oraya yazmaya üşeniyorm: Rusya&Türkiye birleşsin, tüm kızlar karşılıklı ülke değiştirsin!! iki millet tek devlet!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Abi nasil bir psikolojidir anlamis degilim. Dizide sitenin reklami cikiyor ve o anda trafik normal seyrinin 7-8 katina firliyor. 20-30-40+ mbit diye artisi izliyoruz direkt. Anlayacaginiz millet kucaginda laptop ile izliyor diziyi ve bir anda uye sayisi da yuzlerce artiyor. Hem diziyi izleyip hem siteye uye oluyorlar =) Ilginc hakkatten. Bi ara baktim sunucu agliyo, dedim bari patidekiler girmesin. 10 kisi 10 kisidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 said: //Link ver noob! -Cthu Ben millete siteye gitmeyin diyorum, kamil kutulu gelip link ekliyor mesajima. Aferin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://www.sesliharfler.net/index.php Siteden ayrı bi, tasarımdan ap ayrı bir, yapılan işlerin bokluğuna sığınarak şirketten apın ap ayrısı bi nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mohi said: peşinde meme başına en az 3-5 sap olan, 1.55lik yurdum kızlarının sahip oldukları garip özgüveni, yazılı olarakta görmek baya güldürdü beni:) ve bu sayede biricik kurtarıcımız gördüğüm, putin babamıza olan inancım, saygım her geçen gün artıyor... bu salak siteye karşı bende bir slogan geliştirdim, ama oraya yazmaya üşeniyorm: Rusya&Türkiye birleşsin, tüm kızlar karşılıklı ülke değiştirsin!! iki millet tek devlet!!!!!bu mesajı aynen bilgeye sorun bölümüne gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 iki doz gezegendeki kadinlar soyle 1 haftaligina harcamalarini erkeklerin seviyesine getirseler cikicak olan global kriz simdiki teget gecen krizi mumla aratir kapitalizmin hala hayatta olmasinin bir numarali sebebi bunlar birde marifetmis gibi slogan yapiyorlar dsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bu ne ya hakketen böle iyiki bulgaristana gitmişim okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ne ki bu site cidden girmek istemiyorum biriniz açıklayın lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 said: Bilgecim ocağına düştüm ... 15 yaşındayım ve hala tarzımı bulamadım dergilerde verilen tarzlar , trendler gibi birsürü test çözüyorum ama hiç biri birine uymuyor ... yaşıtlarımın bi tarzı var ama ben kendimi bazen cici kız bazen spor bazen rock ve ya metalci bazende bohem tarzında buluyorum kendimi farklı farklı görmek çok canımı sıkıyor... nolur bana bi yardımm.... Bu soru beni benden aldı, bu nasıl bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bohem-emo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lan bu reklamda benim eski okul arkadaşım oynuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mohi said: peşinde meme başına en az 3-5 sap olan, 1.55lik yurdum kızlarının sahip oldukları garip özgüveni, yazılı olarakta görmek baya güldürdü beni:) ve bu sayede biricik kurtarıcımız gördüğüm, putin babamıza olan inancım, saygım her geçen gün artıyor... bu salak siteye karşı bende bir slogan geliştirdim, ama oraya yazmaya üşeniyorm: Rusya&Türkiye birleşsin, tüm kızlar karşılıklı ülke değiştirsin!! iki millet tek devlet!!!!! Bu sozlerin altina imzami atarim :D Yalniz kisa ve orta vadede dedigin olamiycagi icin , bunu beklemek yerine , elime bavulumu ucak biletimi alip ben gidiyorum oraya.Onlarin gelmesini beklersek toplu olarak , isimiz uzun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 di said: Anlayacaginiz millet kucaginda laptop ile izliyor diziyi ve bir anda uye sayisi da yuzlerce artiyor. Hem diziyi izleyip hem siteye uye oluyorlar =) Ülke teknolojik abi napcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 muhteşem bir siteymiş. ya da değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 di said: Abi nasil bir psikolojidir anlamis degilim. Dizide sitenin reklami cikiyor ve o anda trafik normal seyrinin 7-8 katina firliyor. 20-30-40+ mbit diye artisi izliyoruz direkt. Anlayacaginiz millet kucaginda laptop ile izliyor diziyi ve bir anda uye sayisi da yuzlerce artiyor. Hem diziyi izleyip hem siteye uye oluyorlar =) Ilginc hakkatten. Bi ara baktim sunucu agliyo, dedim bari patidekiler girmesin. 10 kisi 10 kisidir =) evet evet bunu bende arkadaşlara söylemiştim hatta.millet yaıyo pusuya bi reklam çıksada girsek diyo resmen siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 said: bnde bi emocu yolundayim...emo lari choq sefiorum bnde onlar gibi giyinorm XxXSivaslii58XxX , 17.04.2009 Hı Hı Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ooo ne salak ssiteymis lan bu :) Simdi biraz incelemis bulundum , su ana kadar gezdigim ulkeler arasinda en gudubet , en cin carpmis tipli kizlar bizimkiler olmasina ragmen , kendilerini nimetten saniyolar , superler :) edit : Turkce`de boyle bi kullanim da ilk defa goruyorum ayrica , direk ingilzceden almislar :D google translater mi kullaniyolar napiyolar yoksa :P said: Doğum günü, tanışma yıldönümü, mezuniyet; her şeyi partilemeli, eğlencenin hızını kesmemeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yanniz Dunyanin en Buyuk sirketlerinden biri'de destekliyor 2009 Procter & Gamble baska soze gerek yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 orkid cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar