forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ginaly bitirmiş( bu arada kırıkkkale li miydin ginaly bir yerden aklımda kalmış sorayım dedim) kafa dengi arkadaş olmadan zaman pek geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok değilim. Kırıkkale ile kermitin bağlantısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 WoT'a 9000+ internetz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 prawler da kanada'da, birazdan gelir orada olduğunu söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 cinaliye rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oha utku anamı ağlattın. konuştuk bunları zaten, biliyorsun ki sana kocaman bir +1 çekiyorum. bireysel özgürlüğüm ya hani eheremehere. gel bir çayımı iç lan, paylaşalım yol parasını ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sosyalleşmek oturup bilim paylaşmaktır sdf ben matematikçi arkadaşımla çok güzel sosyalleşiyorum bu bağlamda bilim tartışabildiğim hiç bir ortamda memleket özlemi hissetmem bu bağlamda moskova klenow matematik enstitüsü iyi bir memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sina çık topikten kaçırdın bütün havasını ya ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 memleket özlemi değil bence bunlar sevebildiğin şeyleri yapabilme özlemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 cgisari bilimci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Kültür farkı,alışırsın zamanla uzun kalıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sevebildiğin şeyi yapabildiğin yeri özlüyorsun. burada pasaport yok oturup çay içemiyorum. memleketimi özlüyorum yani. orada gevrekçi amcanın biberi kumrumdan çıkarmasını falan özlüyorum. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 memleket özlemi bende daha soyut bir kavram. misal bir üniversitede akademisyen olmuştur ders veriyorsundur, sevdiğin bir şeyi yapıyor olamana rağmen (hatta daha iyi koşullarda muhtemlen) keşke bunu ülkemde yapıyor olsaydım demek gibi bir şey. yani yapıp yapamadığın şeylerden bağımsız bence.. bilmiyorum çok düşünmedim üzerine sırf muhalefet olmak için şu an geliştirdim bu fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben mi dedim arkadaşım size gidin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sen dedin dedik mi? biz deneyimledik, gördük, bunları hissettik, yazıyoruz. göreceli bir şey, nesini tartışıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 utopia said: göreceli bir şey, nesini tartışıyoruz ki? utopia said: sina çık topikten kaçırdın bütün havasını ya ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 gidince anlarsin dostum. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ardeth said: sırf muhalefet olmak için şu an geliştirdim bu fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben annemi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GEd said: Kültür farkı,alışırsın zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oha mukemmel topik, ginaly olayi bitirmis gercekten super yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 vaylan. nası koymuşsa yabancı memleket. vayanasını. yabancı memleket. ecebiler. benden bu kadar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Fatih, lan olm senle 7.caddede acayip aden dürüm yiyesim geldi. bi de tavla atsak of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sen bi gel de neler atarız neler dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar