Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ve kalktıysada yerine gelecek olan sistem nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yerine sistem gelmiyor. 2 senelikler gercek islerini yapsinlar diye kaldirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Heh çok güzel oldu bütün planlarımın içine s.çtı bu olay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ne ara kalktı ya ? hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kalktı mı lan? ee benim hatun girecekti bu sene :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Dgs kalkmadı.Kalkmazda. 10-20 mayıs arası başvuru yapıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bugun hocalara soracagım bende nedir ne değildir diye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Prawler said: Yerine sistem gelmiyor. 2 senelikler gercek islerini yapsinlar diye kaldirdilar. Biz aydın teknisyenler olarak seni odunla ıslatıp ıslatıp döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Prawler said: Yerine sistem gelmiyor. 2 senelikler gercek islerini yapsinlar diye kaldirdilar. Kimsenin tercihi ara eleman olmak değildir.Berbat bir sistem içersinde hiç istemediğimiz yönlerde eğitim almak zorunda kalıyor bir çoğumuz.Ben okuduğum bölümden memnun değilim keşke 2senelik olsada dgs şansım olsaydı bölüm değiştirirdim en azından. Kuzenim öss de harikayken sınav zamanı yaşadığı bunalımlar yüzünden iki senelik okula kapağa atabildi.Bir daha hazırlanma şansı yoktu. Kendisi anadolu lisesi mezunu.Sence gerçek işi ara eleman olmak mıydı? 3 saatlik bir sınav sonucu onu istemediği bi yere yönlendirdi.Şimdi de dgs gibi bir şansı kullanarak daha iyi bir üniversiteye geçmeye çalışıyor. Bence DGS harika bir fırsat. yaptığın türde yaklaşımlar ise kompleksliliğinin göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 10 dakkası var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sinad said: Prawler said: Yerine sistem gelmiyor. 2 senelikler gercek islerini yapsinlar diye kaldirdilar. Kimsenin tercihi ara eleman olmak değildir.Berbat bir sistem içersinde hiç istemediğimiz yönlerde eğitim almak zorunda kalıyor bir çoğumuz.Ben okuduğum bölümden memnun değilim keşke 2senelik olsada dgs şansım olsaydı bölüm değiştirirdim en azından. Kuzenim öss de harikayken sınav zamanı yaşadığı bunalımlar yüzünden iki senelik okula kapağa atabildi.Bir daha hazırlanma şansı yoktu. Kendisi anadolu lisesi mezunu.Sence gerçek işi ara eleman olmak mıydı? 3 saatlik bir sınav sonucu onu istemediği bi yere yönlendirdi.Şimdi de dgs gibi bir şansı kullanarak daha iyi bir üniversiteye geçmeye çalışıyor. Bence DGS harika bir fırsat. yaptığın türde yaklaşımlar ise kompleksliliğinin göstergesidir. DGS güzel bir olay evet ama kat kat ÖSS den daha zor kazanmak biryerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Zorluğu tartışılır ben kuzenimle aynı evde kalıyorum çalışıyor o bütün gün çok kolay duruyor soruları.Kontejyan yokmuş sanırım tek zorluğu oymuş. Zor olsa da olmasa da en azından bir şans diye düşünüyorum.Farklı hayalleri olan ve öss yüzünden hayalleri suya düşmüş insanlar için iyi bir şans. Sonuçta herkes öss ye çok dingin ve huzurlu hazırlanmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 neden kalksın yaw ahanda hiçbir bilgi yok aynen devam osym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bakalım ne olur ne olmaz daha ilerleyen zamanlarda belli olur. Ama benim bildiğim kadarıyla anayasada sanırım 'verilmiş hak , geri alınamaz.' ibaresi var dı yanlış mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi kitapçıklar basıldı mayısta millet kayıt yaptıracak öyle şey mi olur =) kalkarsa seneye kalkar. DGS için kaçbin tane dershane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sinad said: Zorluğu tartışılır ben kuzenimle aynı evde kalıyorum çalışıyor o bütün gün çok kolay duruyor soruları.Kontejyan yokmuş sanırım tek zorluğu oymuş. Zor olsa da olmasa da en azından bir şans diye düşünüyorum.Farklı hayalleri olan ve öss yüzünden hayalleri suya düşmüş insanlar için iyi bir şans. Sonuçta herkes öss ye çok dingin ve huzurlu hazırlanmıyor ki. Sorular kolay zaten.kolay olmasının nedeni bilgi istememesi ve mantık soruları olması genellikle.ÖSS den farkı o yani. ben 2 sene önce girdiğim zaman hiç çalışmadan sayısal olarak 80 de 79 75 üstüde de sözel yapmıştım.biraz çalışsaydım full de yapardım sanırsam. zor olan olay kontejyanlar çok çok az. özellikle müh. bölümleri sanırsam. bütün adam gibi üniversitelerin 1-2 kontejyanı var. gerisini sen düşün. Bence DGS temeli olmayıp aklına mantığına güvenen insanlar için avantajlı.Ben bunu önceden kestirip amacıma ulaştım şükür.Hatta ilk aileme 2 senelik yazıcam ben dediğimde baya bi şaşırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dgs nin tek güzelliği öss den yeterli puan alamayıp giremediğin bazi iyi özel ünilere,Ankara için Başkent üniversitesi mesela,çok kolay şekilde girebiliyosun,mesela ben ktü bilg. prog bitirip hiç çalışmadan dgs ye girdim 3. tercihim başkent bilg müh. 0.8 puanla kaçtı :D,şu an bulgaristandayım. Ha birde 2 senelik okuldan iyi bir dereceyle mezun olursan,devlet ünilerinde iyi bir bölüme girmekde öss kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 dgs zor değil sınavçok kolay bence yerleştirilmek zor sınavda resmen toplama çıkarma soruyolardı geçen sene felan tek mesele full yapmaya kasıcan 1 2 yanlış bile çok şeyi değişştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2 sene oku sen sonra iş ararken hiçbirboka yarama o zaman neden bu sistem var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ne okuduğuna bağlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 2. siniftan devam mi ediliyo yoksa sifirdan mi baslaniyo bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 okula göre değişiyor mesela odtü sıfırdan başlatıyor, genelde 1 sene almadıgın dersleri aliyosun geçersen 3 den başlıyosun 3+ dersden kalirsan şutluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar