huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 arkadaşın tekiyle msn'de yazışırken evleniyorım falanca tarihte dedi. tabii hemen dedikodu kazanı kaynamaya başladı oha lan zibidi evleniyormuş vs gelen cevaplardan birisi: kimle fulyayla mi ? eheheh yalnız iyi laf soktum çıkarılacak ders. şeref onur haysiyet. aşk bunlardan daha önemli değildir yoksa 10 sene sonra böyle dedikodu yapılır arkanızdan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fulya kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ya abi anlamadım lan bişi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 full yayla karadeniz deki açık çimenlik alanların hepsi sana g.. demek galiba üahahah güzelmiş öle diilse bile güzelmiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fulya şimdi allah için süper biçimli kalçaları, tam kararında memeleri, bebek gibi yüzü olan bir 7'lik hatundu. bunlar bir gerçek olarak kenara not edilsin. bi de hani böyle sevdiğiniz bir arkadaşınız vardır, atsan atamazsın satsan satamazsın. işte bu tipte adamların fulya gibi kızlar için yaptığı yamuklar seneler sonra bile "evleniyorum lan ben" dediğinde bile taşak konusu yapılır. anlamayacak bişi yok yani. çoknet mesaj var burda ama tabii fazla da kişisel kaçmış olabilir o yüzden siz dulya'ya değil mesaja odaklanın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 iyiymiş aşık olan adamdan uzak durcan akıllı olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bi arkadaşım vardı. Üninin ilk senesinde geziden kızla tanıştı.Kızla yaptıklarını kantinde bir bir anlattı.Sarhoş gecelerimizin kırmızı noktalı hikayeleri oldu. Gel zaman git zaman bunların iş ciddiye bindi.Kız çocuğun yanına taşındı. Bunlar evlenicez diye çıktılar ortaya.İşin kötüsü kızın en çok hangi pozisyonda yaptığını neresinde ne var ölçülerinin ne olduğunu bile bilmemiz. E haliyle birşey diyemedik tabi. çocuk dünyanın parasını yedirdi kıza. Kız sonra çocuğu başkasıyla aldattı.Çocuğun altından arabasını aldı 40milyara yakın parasını hiç etti. bizim zavallı kendini içkiye sigaraya vurdu.Halada mal mal takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sonra luke; baba yapma etme salla imparatoru gel ışığın tarafına geç dedi. vader'da dedi ki; oğul sen bilmezsin. gücün karanlık tarafı acaip bişi, öyle böyle değil, hem bide "i must obey my master." luke: o zaman babam ölmüş harbi ayem bye. hani anakin'de padme ile evlenecekti falan ya ordan şeyettim. evli miydi lan yoksa onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ders iki en yakın arkadaşınla bile bu konularda çok samimi olmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Fulya'nın resmini ilk isteyen kim olacak acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sonra gökten 3 elma düşmüş Amasya'ya ve sonra bilin bakalım ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sinad said: bi arkadaşım vardı. Üninin ilk senesinde geziden kızla tanıştı.Kızla yaptıklarını kantinde bir bir anlattı.Sarhoş gecelerimizin kırmızı noktalı hikayeleri oldu. Gel zaman git zaman bunların iş ciddiye bindi.Kız çocuğun yanına taşındı. Bunlar evlenicez diye çıktılar ortaya.İşin kötüsü kızın en çok hangi pozisyonda yaptığını neresinde ne var ölçülerinin ne olduğunu bile bilmemiz. E haliyle birşey diyemedik tabi. çocuk dünyanın parasını yedirdi kıza. Kız sonra çocuğu başkasıyla aldattı.Çocuğun altından arabasını aldı 40milyara yakın parasını hiç etti. bizim zavallı kendini içkiye sigaraya vurdu.Halada mal mal takılıyor. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ad3m said: Sonra gökten 3 elma düşmüş Amasya'ya ve sonra bilin bakalım ne olmuş? aga gökten elma düşmesin ama. her düştüğünde bi boklar oluyo kesin. bkz: adem, newton... (başka da yokta zaten 3 nokta koyayım karizma yapayım hani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eisenheim said: bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim Yapma.. NOLUR YAPMA BANA BUNU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 aaaaa... yine bişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben hala 2 sene önce yan masada bi kızın geçen yolda yüüyorum hamileyim başlıklı konusunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar