Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Reogmar said: şüphesiz ki biz melih i sizden üstün yarattık. muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Reogmar said: şüphesiz ki biz melih i sizden üstün yarattık. FAHALKSDFAŞLJSDCŞASGSAGBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 iyi ki yapılmış bu espri post kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Nessarien said: ya bana mı öyle geliyo adamın kafasının balondan farkı yok mu? parlıyo falan böle... hauah ilginç bi açı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arkadaşlar burda bahsettiğiniz yüce kitabımızdan ayet alıntı yaparak dalga geçtiğiniz,ben dahil birsürü arkadaş rencide oluyor ,tamam melih gökçeği sevmiyebilirsiniz,chp kaybetti,diye işi yüzsüzlüğe vuruyor olabilirsiniz,ama dünyanın 4/1 inin inandığı rehber kabul ettiği,bir kitaptaki cümleyle dalga geçmeniz kabul edilemez (.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 adam inanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 1/4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 superwiz said: arkadaşlar burda bahsettiğiniz yüce kitabımızdan ayet alıntı yaparak dalga geçtiğiniz,ben dahil birsürü arkadaş rencide oluyor ,tamam melih gökçeği sevmiyebilirsiniz,chp kaybetti,diye işi yüzsüzlüğe vuruyor olabilirsiniz,ama dünyanın 4/1 inin inandığı rehber kabul ettiği,bir kitaptaki cümleyle dalga geçmeniz kabul edilemez (.) sondaki NOKTA. başarılı olmuş, çalışmalarının devamını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 and the melih said "let there be light" and there is light (biriside tevrattan bisi bulsunda dunyanin 3/4 unu karsimiza alalim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Huzursuz uykulardan uyanan İ. Melih Gökçek kendini devcileyin bir böceğe dönüşmüş olarak buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 başlangıçta İMG yeri ve göğü yarattı. execute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 superwiz said: arkadaşlar burda bahsettiğiniz yüce kitabımızdan ayet alıntı yaparak dalga geçtiğiniz,ben dahil birsürü arkadaş rencide oluyor ,tamam melih gökçeği sevmiyebilirsiniz,chp kaybetti,diye işi yüzsüzlüğe vuruyor olabilirsiniz,ama dünyanın 4/1 inin inandığı rehber kabul ettiği,bir kitaptaki cümleyle dalga geçmeniz kabul edilemez (.) Ben de tasvip etmiyorum ama olayi gene CHP ye baglamissin. I. Melih'i sevmeyen herkes CHP'li olmak zorunda mi? Ben mesela Mansur Yavas kazanamadi diye uzuldum, ezelden beri sevmem Karayalcin denilen adami. CHP'ye de sicak bakmiyorum. Melih'i de sevmiyorum ne olacak simdi? Arkadasin dedigi dogru bu arada. %20 civarlarinda su anda. Tabii kimliginde Islam yazip da alakasi olmayan cok insan var. (OZELLIKLE SIYASETTE VE CEMAATLERDE) - bir de buna sadece inanmayip da devletin dayatmasi - inanilmaz sacma buluyorum bu olayi da - ile kimliginde musluman yazanlar var. Arkadasim bir insanin kimliginde neden Musluman yazar? Ona gore mi muamele cekeceksin devlet dairesinde? Adami gommen icin gerekiyorsa eger bu bilgi, cenaze isleri vesaire tutsun sadece. Kimlikte yazmasi direk sagda solda ayrimciliga neden. Oldu olacak Sunni, Sii diye de ayiralim, tam sokella olsun. Onu bunu anladim da, 30% civarinda nasil oluyor ya hiristiyanlik bir turlu anlayamiyorum ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Lancelion said: başlangıçta İMG yeri ve göğü yarattı. ardından ilk ankaralı erkeği dikmenin çamurundan var etti ve sonra onun tarak kemiğinden ankaralı ilk kadını yarattı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 gokcegi sevmemek yok carpilirsiniz valla ben sahsen gokcegi seviyom sonuc olarak dinsizin ardindan imansiz gelirmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ardından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Tren yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 superwiz said: ama dünyanın 4/1 inin inandığı rehber kabul ettiği işte dünya dışında yaşam olduğunun matematiksel kanıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Asteroth said: Tren yapıyolarmış. yapilmisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Viktor said: (biriside tevrattan bisi bulsunda dunyanin 3/4 unu karsimiza alalim) ahaha eğlenceli konu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Viktor said: Asteroth said: Tren yapıyolarmış. yapilmisi var aahahahadshdahfgjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar