Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 444 0 144 aradılar bugün. kadınla konuştuk konuştuk hiçbişey anlamıyorum. 2 dakika sonra bütün kimlik bilgilerimi vermiş bi şekilde buldum kendimi kadına kredi kartınız evinize yollucaz falan diyo. aylık geliriniz ne kadar diyor yahu diyorum istemiyorum ki ben kart ;kadın cevap olarak aylık geliriniz ne kadar acaba evet? diyor. dedim aylık toplam gelirim 50 milyon. hmm evet falan dedi. bütün bilgileri verdim onaylıyor musunuz dedi kadın kredi kartınızı yönlendireceğiz şu fırsatlardan zart zurt yararlanacaksınız dedi yok dedim istemiyorum. bi daha anlattı yararlanacağım fırsatları yok dedim istemiyorum lan kart falan. zorla mı dedim yok efendim tabii ki zorla değil dedi. dedim yok istemiyorum. sonra da kapattı. 10 dakikamı falan boşuna yedi lan resmen. hiçbişey anlamadım yahu diyorum nerden buldunuz beni falan filan. uyuyodum ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hayırlı olsun kredi kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 geçim derdi abi naapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ahahah aynısı başıma geldi ama akbanktan aradılar. ben de senin gibi bütün kimlik bilgilerimi verdim bi şekilde ve istemediğim halde kredi kartını adresinize yollicaz falan dedi kadın. sonra geri aradım, iptal ettirmeye çalışmak için. ordan oraya bağladılar beni hep. en sonunda babam telefonu aldı ve ana avrat küfretti. kartı yollamadılar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aylık 50 milyon ytl iyimiş ama, tanışalım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kart geldiginde teslim almassan hic biseyle yukumlu deilsin benim bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bence 1 haftaya gelir kredi kartin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ayni sekilde en son dun garantiden zorla kredi aliyordum istemiyorum dedim sesi tatli bayan neden amaaa diyince biran kiramayip evet diyodum ki son anda kapattim telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bana aynısı finansbanktan oldu, ki allah belalarını versin devamlı spam yapıyolar hala telefona ve maila. aradılar önce, okul hesbım da finans olduğu için okulla alakalı sanıp aynı saflığı yaptım verdim bilgileri. bütün bankalar yapıyo sanırsam bunu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 turkcell de böyle günde 5 vakit arayıp duruyordu beni, faturalı hat satmak için. sonunda baktım kimlik ve adres bilgilerimi istiyor. direk tersleyip "almayacam zorlama artık" dedim ve suratına kapattım kızın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yollasınlar ya aslında az limitli bi kart fena olmayabilir hmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mohi said: turkcell de böyle günde 5 vakit arayıp duruyordu beni, faturalı hat satmak için. sonunda baktım kimlik ve adres bilgilerimi istiyor. direk tersleyip "almayacam zorlama artık" dedim ve suratına kapattım kızın:D ben bole bi kiza sesi cok hos geldigi icin o adresimi sorunca ben onunkini istemistim ahahaha napicaksiniz dedi tanisalim sesiniz cok hos dedim bi daha aramadi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ahah helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Benim boş bir anımda kabul ettim hsbc den kullanmadım da kartı tak 1 sene sonra 45tl çekiliverdi kart parası itiraz ettim,neyseki geri aldılar sadece faizini ödeyip kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 istemeden nası veriyosunuz kimlik bilgilerinizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi evet ben de istemeden kimlik bilgisi verme kisminda kaldim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adamı zorla günaha sokarlar ya harbi dengesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 nası bilgi almışlar onu çözemedim ama "hayır lafının neresini tam çözemedin onu söyle, hayır istemiyorum dediğim kısmı biraz daha açmamı ister misin?" sert gözükse dahi bu gibilerine karşı bayağı doğru ve uygun bir soru cümlesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bizim okul otomatik çıkartıyor kredi kartını kampüs içindeki bankaya işin düşerse kredi kartını veripde yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/4371/adrianalimawallpaper3.jpg verme de göreyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 anne kızlık soyadını öğrenmek için dayınızın soyismi nedir diye çakal çakal sorular soruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Dynun said: http://img17.imageshack.us/img17/4371/adrianalimawallpaper3.jpg verme de göreyim! işin içinde param varsa değil buna bunun gibi 4tanesine bile bilgi vermem vallahi.. zamanında okullarda öle bi sürü hatun geziyordu bankalardan.. aşılıyız -anne kızlık soyadını öğrenmek için dayınızın soyismi nedir diye çakal çakal sorular soruyolar +sana ne? bu bir ve dayım yok bu iki.. olsaydı da sanırım evli olurdu ki senin işine yaramazdı.. bu arada senin yaşın kaç? aklıma gelmişkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Böyle işler yapanlarla konuşmam kısa sürüyor. Hemen lafını kesip "ilgilenmiyorum teşekkürler" diyorum. Anlamamakta ısrarcıysa 2 saniye içinde aynı şeyi tekrarlayıp telefonu yüzüne kapatıyorum. Telefon pazarlamacılığı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi demek ki millet hayır diyemiyor. benim bi arkadaş hayır diyemeyince son çare "annem -rakip banka adı-'nda çalışıyor" falan diyordu. kibar çocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 dasaaa said: aklıma gelmişkene hey, if you type in your pw, it will show as stars ********* see! hunter2 doesnt look like stars to me ******* thats what I see oh, really? Absolutely you can go hunter2 my hunter2-ing hunter2 haha, does that look funny to you? lol, yes. See, when YOU type hunter2, it shows to us as ******* thats neat, I didnt know IRC did that yep, no matter how many times you type hunter2, it will show to us as ******* awesome! wait, how do you know my pw? er, I just copy pasted YOUR ******'s and it appears to YOU as hunter2 cause its your pw oh, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar