Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fortis bankdan döve döve kredi kartı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

444 0 144
aradılar bugün.

kadınla konuştuk konuştuk hiçbişey anlamıyorum.
2 dakika sonra bütün kimlik bilgilerimi vermiş bi şekilde buldum kendimi kadına kredi kartınız evinize yollucaz falan diyo.

aylık geliriniz ne kadar diyor yahu diyorum istemiyorum ki ben kart ;kadın cevap olarak aylık geliriniz ne kadar acaba evet? diyor. dedim aylık toplam gelirim 50 milyon. hmm evet falan dedi.

bütün bilgileri verdim onaylıyor musunuz dedi kadın kredi kartınızı yönlendireceğiz şu fırsatlardan zart zurt yararlanacaksınız dedi yok dedim istemiyorum. bi daha anlattı yararlanacağım fırsatları yok dedim istemiyorum lan kart falan. zorla mı dedim yok efendim tabii ki zorla değil dedi.

dedim yok istemiyorum. sonra da kapattı. 10 dakikamı falan boşuna yedi lan resmen. hiçbişey anlamadım yahu diyorum nerden buldunuz beni falan filan.
uyuyodum ne güzel ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah aynısı başıma geldi ama akbanktan aradılar.
ben de senin gibi bütün kimlik bilgilerimi verdim bi şekilde ve istemediğim halde kredi kartını adresinize yollicaz falan dedi kadın.
sonra geri aradım, iptal ettirmeye çalışmak için. ordan oraya bağladılar beni hep. en sonunda babam telefonu aldı ve ana avrat küfretti.

kartı yollamadılar evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
turkcell de böyle günde 5 vakit arayıp duruyordu beni, faturalı hat satmak için. sonunda baktım kimlik ve adres bilgilerimi istiyor. direk tersleyip "almayacam zorlama artık" dedim ve suratına kapattım kızın:D

ben bole bi kiza sesi cok hos geldigi icin
o adresimi sorunca ben onunkini istemistim
ahahaha
napicaksiniz dedi
tanisalim sesiniz cok hos dedim
bi daha aramadi
ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
http://img17.imageshack.us/img17/4371/adrianalimawallpaper3.jpg
verme de göreyim!

işin içinde param varsa değil buna bunun gibi 4tanesine bile bilgi vermem vallahi..

zamanında okullarda öle bi sürü hatun geziyordu bankalardan.. aşılıyız

-anne kızlık soyadını öğrenmek için dayınızın soyismi nedir diye çakal çakal sorular soruyolar
+sana ne? bu bir ve dayım yok bu iki.. olsaydı da sanırım evli olurdu ki senin işine yaramazdı.. bu arada senin yaşın kaç?

aklıma gelmişkene
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

aklıma gelmişkene

hey, if you type in your pw, it will show as stars
********* see!
hunter2
doesnt look like stars to me
thats what I see
oh, really?
Absolutely
you can go hunter2 my hunter2-ing hunter2
haha, does that look funny to you?
lol, yes. See, when YOU type hunter2, it shows to us as *******
thats neat, I didnt know IRC did that
yep, no matter how many times you type hunter2, it will show to us as *******
awesome!
wait, how do you know my pw?
er, I just copy pasted YOUR ******'s and it appears to YOU as hunter2 cause its your pw
oh, ok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...