prozzak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Gençler, 5 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI K.MARAŞ Piyade Er Kısa dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gözün aydın kısa dönem istiyodun :) hayırlı teskereler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hayırlı teskereler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Selam, Haydi hayırlı olsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 İyi ya en azından tekin yere çıkmışsın Ahmet. Hayırlı tezkereler :) Ara sıra fırsat buldukça haberdar et bizi kendinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kolay gelsin :) geçip gidiyor, sonra hatırlamıyorsun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 1 aylık acemiliğimi en keko ve rahat şekilde atlatmış bulunmaktayım.. 5. zirhli tugay - hava savunma bataryası vizitecisi oldum :) Ne var ne yok arkadaşlar :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 :) İyi ne olsun, 6 ay askerlik kalkacak herkes 12 ay er yapacak dediler tutuştuk hehe. İyi yaptın gitmekle bence. Bedelli çıkar diye heveslenirken fena patlattılar.. İyi bari çekindiğin gibi olmamış çok sevindim. Şimdiki görevin nasıl geyik bişey mi olacak? Nöbet falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Selam, prozzak said: 5. zirhli tugay - hava savunma bataryası vizitecisi oldum :) Çok seksi duruyor görev tanımın :P Vizitesi kaça şu sıralar :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hayirli olsun ne zaman oldu bir ay ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 eyw valla 3te birini bitirdim galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Vatani görevimi tamamlayıp patinaja yeniden katılmış bulunmaktayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 geçmiş olsun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hoşgeldin, hayırlı olsun ve daha ne demek gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Selam, prozzak said: Vatani görevimi tamamlayıp patinaja yeniden katılmış bulunmaktayım :) Yuhh... Hangi ara bitti askerlik?!? Asker kaçağı ihbar hattını arayacağım :P Hoşgeldin diyelim o zaman ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Geç bile kaldı gelmekte :) Hoşgeldin Ahmet, geçmiş olsun.Normalde bi 2 hafta kadar önce dönmen gerekmiyo muydu? İzin/Tatil gibi bişey olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hoşbulduk :) normalde 12+2 iznim var 30unda bitiyor izin kullansaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hoşgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 welcome a.q(asker donusu hemen normal dunyaya uyum saglayamamissindir alistira alistira don diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Askerlik 101: Kattıgı şeyler: Küfürleri önce nokta olarak kullanıyorsun, sonrasında edat bağlaç ile cümle içerisinde bilimum şekilde kullanabiliyorsun. İçtima alınmadan yemek yiyemiyorum :) Şaka bir yana sivile alışılıyor kısa sürede fakat kazanılan alışkanlıklar hemen atılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hosgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Çok büyük bir yükten kurtulmuşsun, hayırlı olsun. Darısı başıma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 benim daha şafak 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar