SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 obsesifik kuzen destroyer viole'den daha sert çıktı asdf obsesifik > viole
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iyi olmuş kıza lol.bok var öyle tiplere gidiliyo.aha
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse said: burda asıl acı olan konu şu. eminim o kız gidip o çocukla barışır. benim erkeğim der. sevdiğinden yaptı der. der yani. +1 Böjeek said: lisede favoridir o. benim erkek arkimm 28 yaşında benimki 25 yaşında filan. kızlar biraz daha erken geliştikleri için o uçuk çağ diye adlandırığımız dönemde özeniyolar bu hödüklere. sorada böyle psikopat manyaklara denk geliyolar. +2 dasaaa said: videodaki adam da farklı şekilde vurgulamış.. +3 hoop dota .
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o çocuğun kafasını duvarda pörçletmek geçti mi içinizden
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hayır geçmedi. kızın ne yaptığını bilmiyorum ama o kızın yerine dayak yemesi gereken bi kaç kişi geldi aklıma onları koydum öyle izledim. sdfsf
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: obsesifik kuzen destroyer viole'den daha sert çıktı asdf obsesifik > viole kazım nerde
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hmm şöyle yapsak; obsesifik = kazım > viole
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kazım o kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr büyük bi yerdeki.. ancak; kazım ... > ... ... ...> ... ... >obsesifik>viole tarzı bi gösterim kabul edilebilir.. belki o da, belki..
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: hmm şöyle yapsak; obsesifik = kazım > viole oha be olur mu öyle şey hayatında hiç mi matematik görmedin anlamıyorum ki
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Vidyo kaldırılmış gene yetişemedim bir dayak vidyosuna, lanet olsun.
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hee marifet savunmasız kızı dövmek.Videoya alan arkadaşa da gl hf diyorum fdhdfh
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: oha lan nasıl bir kazım mış bu Yok abi kamil direk :D
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Çokakıllıadam said: Vidyo kaldırılmış gene yetişemedim bir dayak vidyosuna, lanet olsun.
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lisede aşk başkadır.. diyor ve lisenin daha ilk günü hayatımın içine eden kıza aşık olduğumu itiraf ediyorum..
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lisede aşk başkadır rivayet değilmiş hakkaten.hadi lan derdim liseeye başlamadan.lise bitti kaç sene geçti hala unutamadım ve bi şekilde hayatımın parçası oldu :) anlatılmaz yaşanır lafının birebir karşılığı. kişisele taşınsın romantik yorum yaptım şu konuya
Öne çıkan mesajlar