SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 obsesifik kuzen destroyer viole'den daha sert çıktı asdf obsesifik > viole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iyi olmuş kıza lol.bok var öyle tiplere gidiliyo.aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Buyse said: burda asıl acı olan konu şu. eminim o kız gidip o çocukla barışır. benim erkeğim der. sevdiğinden yaptı der. der yani. +1 Böjeek said: lisede favoridir o. benim erkek arkimm 28 yaşında benimki 25 yaşında filan. kızlar biraz daha erken geliştikleri için o uçuk çağ diye adlandırığımız dönemde özeniyolar bu hödüklere. sorada böyle psikopat manyaklara denk geliyolar. +2 dasaaa said: videodaki adam da farklı şekilde vurgulamış.. +3 hoop dota . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o çocuğun kafasını duvarda pörçletmek geçti mi içinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hayır geçmedi. kızın ne yaptığını bilmiyorum ama o kızın yerine dayak yemesi gereken bi kaç kişi geldi aklıma onları koydum öyle izledim. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: obsesifik kuzen destroyer viole'den daha sert çıktı asdf obsesifik > viole kazım nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hmm şöyle yapsak; obsesifik = kazım > viole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kazım o kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr büyük bi yerdeki.. ancak; kazım ... > ... ... ...> ... ... >obsesifik>viole tarzı bi gösterim kabul edilebilir.. belki o da, belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 öküz oğlu öküz bide taglemiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: hmm şöyle yapsak; obsesifik = kazım > viole oha be olur mu öyle şey hayatında hiç mi matematik görmedin anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Vidyo kaldırılmış gene yetişemedim bir dayak vidyosuna, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 miror pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Hee marifet savunmasız kızı dövmek.Videoya alan arkadaşa da gl hf diyorum fdhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oha lan nasıl bir kazım mış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SodomVsGomore said: oha lan nasıl bir kazım mış bu Yok abi kamil direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Çokakıllıadam said: Vidyo kaldırılmış gene yetişemedim bir dayak vidyosuna, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lisede aşk başkadır.. diyor ve lisenin daha ilk günü hayatımın içine eden kıza aşık olduğumu itiraf ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lisede aşk başkadır rivayet değilmiş hakkaten.hadi lan derdim liseeye başlamadan.lise bitti kaç sene geçti hala unutamadım ve bi şekilde hayatımın parçası oldu :) anlatılmaz yaşanır lafının birebir karşılığı. kişisele taşınsın romantik yorum yaptım şu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar