shapshal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben liverpooldan caydım, real madrid olcam. kamuya duyurulur. haftaya uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende milan mi olsam diye dusunmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arkadaş milan ol plz ben juventus olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ligi yeniden kurdum hepinize invite yolladim milani aldim juveyi alabilirsin red yanliz vingthor elini catlatmis zaten az kisiyiz nasil olcak bilmiyorum 8 kisi falan olsak super olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lig işi yalan olcak gibi.bence türkiye takımında birleşip maçlar yapalım diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abi takim icin 11 kisi lazim sanirim yani biz lig icin 8 kisi toplayamiyosak takim icin devamli olarak ayni anda online 11 kisiyi nasil bulacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bugün girdim 3 maçta iptal el. sağ elin serçe parmak eklemi. 2 kere kırdım bu üçüncü kez çatlayışı valla alıştım acısınada oynarım yine ama yüzde yüz performans beklenmesin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 abi sen bilirsin ama zorlama bence fazla ya, daha beter olmasin sora el. bu arada zaten ligde eski invitationi kabul eden 4 kisi vardik sanirim,, nasi olcak bakalim, ckmayan candan umidi kesmeyelim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 takım için illa 11 kişi lazım değil 5 kişide oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lig uzun surcek zaten herkez kendi arasinda 5 mac yapacak bi yandan ligi oynarken bi yandan onuda yapariz olmadi 4 kisi yapcaz ligi bide masq var aslinda 5 kisi gayet olur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 psn: sputzke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oynayabiliyorum bu arada ilk günkü şişlik inince haber vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yaw bu kablo çekme olayı iyice yayılmış.ea nin bi çare bulması lzm.yenilen çekiyor kabloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 buldular bayadır. direk çıkmış sayılıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 önceleri nadir oluodu.şimdi unranked da bile yapıoolar selam anelor 90+2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evet adam yenikken cikarsa hukmen yenik sayiliyor ama bi adam beni 1-0 yeniyodu disconnect oldu yenik sayilmadi ondeyken koparsan mac iptal oluyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 invite'ı nerden görüp kabul edicez bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 player hub da inbox da mac invitelarini gorebildigin gibi olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yarın gece yada pazar ufaktan başlıyalım ya.haftaiçine kalmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yarın önce çelsi arsınıl sonrasındada juve inter maçı var. öncesinde veya sonrasında bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 aaa ben kimle oynicam lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu lig yalan olcak herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben yarın boşum, isteyenle oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ben bu aralar hemen hemen her gün giriyorum oyuna, psne ekleyin ordan iletişime geçebiliriz aynı anda online olduğumuzda. psnim : dorlinoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 e siz o maclari yapmadiniz mi ake red sende yalan olcak diyip durma :D ligi kurduk orda duruyo ranked play now oynayacaginiza orda mac yapin iste illa surekli oynamamiz gerekmiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar