Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANAFISAL Paticik FIFA 09 Turnuva Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ligi yeniden kurdum hepinize invite yolladim milani aldim juveyi alabilirsin red yanliz vingthor elini catlatmis zaten az kisiyiz nasil olcak bilmiyorum 8 kisi falan olsak super olurdu
Mesaj tarihi:
bugün girdim 3 maçta iptal el. sağ elin serçe parmak eklemi. 2 kere kırdım bu üçüncü kez çatlayışı valla alıştım acısınada oynarım yine ama yüzde yüz performans beklenmesin (:
Mesaj tarihi:
abi sen bilirsin ama zorlama bence fazla ya, daha beter olmasin sora el. bu arada zaten ligde eski invitationi kabul eden 4 kisi vardik sanirim,, nasi olcak bakalim, ckmayan candan umidi kesmeyelim ama :D
Mesaj tarihi:
lig uzun surcek zaten herkez kendi arasinda 5 mac yapacak bi yandan ligi oynarken bi yandan onuda yapariz olmadi 4 kisi yapcaz ligi bide masq var aslinda 5 kisi gayet olur iste
Mesaj tarihi:
evet adam yenikken cikarsa hukmen yenik sayiliyor ama bi adam beni 1-0 yeniyodu disconnect oldu yenik sayilmadi ondeyken koparsan mac iptal oluyor sanirim
Mesaj tarihi:
e siz o maclari yapmadiniz mi ake
red sende yalan olcak diyip durma :D
ligi kurduk orda duruyo ranked play now oynayacaginiza orda mac yapin iste illa surekli oynamamiz gerekmiyoki
  • Yeni Oluştur...