Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANAFISAL Paticik FIFA 09 Turnuva Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mmm ben kurcaliyim simdi biraz bide paticik takimi falan kursalim ya kendi takimini kurma varya mesela turkiyeyi alalim herkez bi mevkide oynar falan
Mesaj tarihi:
kurdum ligi herkez yazsin psn ini buraya ekleyip invite gondericem ben herkez diger bi oyuncuyla 5 mac oynicak yaptim biraz cok oldu galiba ama iyidir uzun surer az kisiyiz zaten

sifre: anelorkral
Mesaj tarihi:
o takım olayı süper olur.rastgele oynamak bayıyo. ama türkiye falan seçip düzgün oynarsak çok eglenceli olur

anelor lig invite ı atarsın:)
Mesaj tarihi:
katildim.yahu ranked mac yapamiyorm artk bug yuzunden .direk cikio yen ilen.cekio kabloyu sayilmiyo mac.um nrankedde bile yapiolar.baydim valahi
Mesaj tarihi:
ya red 1 aydan fazladır oynuyorum birkaç maçta bir denk geliyor çıkan adam bana. ki baya zamandır sayılmadığı olmuyor. kabloyuda çekse 3-0 yenilmiş oluyor karşıdaki. sayılmıyor diilde sen yenildin görünüyorsa başkalarının yaptığı birşey değil. ps3'ün bozuk
Mesaj tarihi:
ahha yok yahu bozuk değil

maç bittikten sora ki sevinme anı varya.orda ben x e basıoyorum o basmıo ve cıkıo.o an maç oynanmamış sayılıo

hani 1-2 kere olsa tesadüf derim ama bana hep öle adamlar denk gelio.ha benim baglantım koptugu zaman yenik sayılıyorum o ayrı

ama karşıma gelen adamlar hep böle tipler oluo.sinir bozucu bi olay
Mesaj tarihi:
iyi iyi, oldu oldu.
Bugün aleti açamicam da yarın artık evime yurduma döndüümde kabullerim invaytı. maçları ne zaman yapçaz sistem nası olcak nedir olay ?
bir de paticik a milli olayı nası bişey, bilmiyom da pek
  • Yeni Oluştur...