shapshal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o zaman ben inter oliym ving de manu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben arsenal ile oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 simdi son durum 6 kisiyiz galiba ben - juve shapshal - liverpool vingthor - chelsea masq - barca konn - arsenal red - belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 nası belirsiz tamam galatasarayım napayım.2 tane takımım var birini sen aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tamam sen juve ol diyince bi takim belirtmedin ondan belirsiz of ulan kendimi suclu hissettirdin yemin ediyorum cok istiyosan sen juve ol ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şaka yapıom ya.galatasraylada çok oynadım farketmez.ben galatasrayım.sen juve ol.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 biri kursun oyuna ligi o zaman? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kursun invite etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mmm ben kurcaliyim simdi biraz bide paticik takimi falan kursalim ya kendi takimini kurma varya mesela turkiyeyi alalim herkez bi mevkide oynar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kurdum ligi herkez yazsin psn ini buraya ekleyip invite gondericem ben herkez diger bi oyuncuyla 5 mac oynicak yaptim biraz cok oldu galiba ama iyidir uzun surer az kisiyiz zaten sifre: anelorkral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 takimda kurdum takim ismi: Paticik A Milli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 psn: Luinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 o takım olayı süper olur.rastgele oynamak bayıyo. ama türkiye falan seçip düzgün oynarsak çok eglenceli olur anelor lig invite ı atarsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 abi lig adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 i'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 takimi kurdum Paticik A Milli Turkiye yi aldim zaten ligin adida paticik ben listemde olanlara invite attim zaten masq simdi sanada atiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 katildim.yahu ranked mac yapamiyorm artk bug yuzunden .direk cikio yen ilen.cekio kabloyu sayilmiyo mac.um nrankedde bile yapiolar.baydim valahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ya red 1 aydan fazladır oynuyorum birkaç maçta bir denk geliyor çıkan adam bana. ki baya zamandır sayılmadığı olmuyor. kabloyuda çekse 3-0 yenilmiş oluyor karşıdaki. sayılmıyor diilde sen yenildin görünüyorsa başkalarının yaptığı birşey değil. ps3'ün bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ahha yok yahu bozuk değil maç bittikten sora ki sevinme anı varya.orda ben x e basıoyorum o basmıo ve cıkıo.o an maç oynanmamış sayılıo hani 1-2 kere olsa tesadüf derim ama bana hep öle adamlar denk gelio.ha benim baglantım koptugu zaman yenik sayılıyorum o ayrı ama karşıma gelen adamlar hep böle tipler oluo.sinir bozucu bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 konuyudu dagitmayin lan gidip fifa 09 topicine keserim topunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mehmet topal milan baros :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yazdirma buraya gs nin es es e yenildigi hafta bide benim sana es es le 2 koydugumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 iyi iyi, oldu oldu. Bugün aleti açamicam da yarın artık evime yurduma döndüümde kabullerim invaytı. maçları ne zaman yapçaz sistem nası olcak nedir olay ? bir de paticik a milli olayı nası bişey, bilmiyom da pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Anelor said: yazdirma buraya gs nin es es e yenildigi hafta bide benim sana es es le 2 koydugumu :D gerçeğe uygun olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bıraaah neyse konu dagilmasin haftaya baslayalim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar