Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bunların olması, olabildiğince ucuz olması, bilgisayarı internete bağlayabilme - modem deniyor galiba buna - özelliği olması lazım. Bunu yapabilen olabildiğince ucuz telefonlara oldukça açığım. 3g bir faktör değil, umursamıyorum 3g yi. Yardımcı olursanız pek müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fiyatlari bilmiyorum ama bilgin olsun diye; mobil internet cok pahali olur ve 3g olmadan yaklasik 256k adsle benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ne 256k sı, 56k yı görsen mutlu olursun Edge hızıyla tethering yaparken. 3G olması şart bence de... Ama istediğin özellikler hep bi araya gelince fiyatlar çok yükseliyor ya =) Olabildiğince ucuz diyrsunda 1.000 lirası var şu istediğin telefonun en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben 540 ytl ye wi-fi hariç her bişiyi olan nokiasını almıştım. wi-fi de çok lazım değil zaten, yalnız dör gözle 3g devrini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 E65 menmunum, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hepsiburada n78'e hayvani indirim yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Nokia N serisi iş görür. N81 kullanıyorum bende. Gayet hoş. www.mobiletisim.com dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 3g şimdi o zaman internet için kesin gerekli birşey mi? Beni biraz aydınlatırsanız pek bir sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Çooookta gerekli değil ama; Bugün 3G siz cep telefonu almak, eve yeni telefon gerektiğinde gidip analog çevirmeli eski telefonlardan almak gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ozellikle de bilgisayari baglayacaksan cok gerekli yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kullanım ücretleri nasıl olacak görücez de, GPRS'in 64k ADSL gibi falan olduğunu düşünürsek hasta ediyor insanı, cebinde 4MBit bağlantı taşımak konforlu olur yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 SE P1i kullanıyorum. Memnuniyet 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Senin alacagın telefon bu kardeşim. Samsung i550 said: Teknoloji devi Samsung'un yeni modeli i550, hem GPS destekli hem de 3G özelliği bulunan ilk HSDPA (3.6 Mbps) Samsung modeli olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kasım ayında piyasaya sunulması planlanan Symbian S60 arayüzlü i550 modelinin fiyattı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Otofokus özellikli, flaş ışıklı 3.2 megapiksel kameraya sahip üründe FM radyo, MP3 çalar gibi multimedya özelliklerinin yanında e-posta desteği, web tarayıcı, döküman görüntüleyici, hızlı veri transferi için EDGE ve bluetooth bağlantı desteği bulunuyor ve GPS için atanmış tuşların bulunacağı ifade ediliyor. Dahili olarak 150 MB hafızaya sahip olan Samsung i550'nin hafızasını microSD kartla artırmak da mümkün. Samsung i550'nin temel özellikleri şunlar: - Symbian 9.2 S60 v3.1, - 3.2 megapiksel kamera, - GPS, - 2.6 inç boyutunda 262K renkli ekran. - FM radyo, - 3.5mm kulaklık girişi. - 128 MB RAM, 150 MB kullanıcı hafızası, - microSD kart yuvası, - microUSB port, - 115 x 53 x 13.8-mm. Elimede aldım telefonu internete'de güzel giriyor. 3.2 megapiksel cift kamerası var gps var edge var wi-fi var sen yazmamissin ama 3gp'si var yani var oglu var. Symbian işletim sistemi ayrica bir ton şey atabilirsin içine. Telefona internette gezmek için 360 derece dönen bir tuş koymuşlar cok iyi öyle olması. fiyati bilmiyorum ama 500 milyondan fazla degildir. Eski model artık pek satilmiyor ama gördüklerimin en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Messor said: SE P1i kullanıyorum. Memnuniyet 8/10 hayranıyım p serisinin. p1i çok şahane bir makine wirelessı tatmin edici kamerası sesi zaten tartışılmaz. biraz büyük işte ama insan alışınca sorun olmaz. htc nin tamamen dokunmatik ufak bir aleti vardı arkadaşta. çok övüyordu wirelessı şöyle iyi falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://www.hepsiburada.com/asus-p320-turkce-menu-4-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp320 3G den emin diilim de diğer özellikler var. Fazladan GPS var bi de, fiyatı uygun. Dİğer pda'lere göre eksisi şlemcisi yavaş. Öte yandan aynı işlemciye sahip HTC kullanıyrum ve hiçbi sıkıntı yok, nadiren takılma falan oluyo ama çok nadiren. Alınası bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 iyide beyler turkiyede hala 3g yok niye bu kadar gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bir-iki ay içinde olacak çünkü. 56k bağlantı var, cebinde 2-3 MBit taşımak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nokia e71. 3g nin fiyatlarını bilmeden cebinde hede hödö taşımak diyenlerede gülüyorum. olan ülkedeki piyasalara bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hesaplı internet paketleri, daha hesaplı mobil internet sunan data hatları falan var, duydun mu hiç? "ADSL'i kapattırın 3G yeter" demiyoruz yani biz de, ama wireless olmayan yerde işin olduğunda işini 5 dakikada görmek var, 1 dakikada görmek var. Kaldı ki internet pakedin varsa tetheringle harikalar yaratma imkanın da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 3G nin TV reklamları da başladı yakında kullanıma açacaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tv reklamları rahat bi 2 senedir var herhalde. ulan şu reklamlarda görüntülü mü konuşmadık, cepten film mi indirmedik, çocuğumuzun ilk yürüyüşünü mü izlemedik, maç mı kaçırmadık, evin güvenlik kamerasına mı bağlanmadık... pehhj. reklama bakarsan işimiz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Japonlar 3G nin üstüne 4G yi yaptı kullanıyor, biz hala 3G yi kullanmaya başlayamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Henüz 4G olarak isimlendirilmiş bir teknoloji mevcut değil, 3G'den sonra gelen teknoloji LTE olarak isimlendirilmiştir.LTE için; 3G ile WiMax birleşimi bir teknoloji diyebiliriz.4G olarak adlandırılacak teknolojinin hedefi ise fiber optik hızına ulaşabilecek kablosuz bir iletişim teknolojisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar