Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Tavsiyesi(GPS, Edge, Wi-Fi)


Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Bunların olması, olabildiğince ucuz olması, bilgisayarı internete bağlayabilme - modem deniyor galiba buna - özelliği olması lazım. Bunu yapabilen olabildiğince ucuz telefonlara oldukça açığım. 3g bir faktör değil, umursamıyorum 3g yi.

Yardımcı olursanız pek müteşekkir olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin alacagın telefon bu kardeşim. Samsung i550
said:
Teknoloji devi Samsung'un yeni modeli i550, hem GPS destekli hem de 3G özelliği bulunan ilk HSDPA (3.6 Mbps) Samsung modeli olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kasım ayında piyasaya sunulması planlanan Symbian S60 arayüzlü i550 modelinin fiyattı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Otofokus özellikli, flaş ışıklı 3.2 megapiksel kameraya sahip üründe FM radyo, MP3 çalar gibi multimedya özelliklerinin yanında e-posta desteği, web tarayıcı, döküman görüntüleyici, hızlı veri transferi için EDGE ve bluetooth bağlantı desteği bulunuyor ve GPS için atanmış tuşların bulunacağı ifade ediliyor. Dahili olarak 150 MB hafızaya sahip olan Samsung i550'nin hafızasını microSD kartla artırmak da mümkün.

Samsung i550'nin temel özellikleri şunlar:
- Symbian 9.2 S60 v3.1,
- 3.2 megapiksel kamera,
- GPS,
- 2.6 inç boyutunda 262K renkli ekran.
- FM radyo,
- 3.5mm kulaklık girişi.
- 128 MB RAM, 150 MB kullanıcı hafızası,
- microSD kart yuvası,
- microUSB port,
- 115 x 53 x 13.8-mm.


Elimede aldım telefonu internete'de güzel giriyor. 3.2 megapiksel cift kamerası var gps var edge var wi-fi var sen yazmamissin ama 3gp'si var yani var oglu var. Symbian işletim sistemi ayrica bir ton şey atabilirsin içine. Telefona internette gezmek için 360 derece dönen bir tuş koymuşlar cok iyi öyle olması.

fiyati bilmiyorum ama 500 milyondan fazla degildir. Eski model artık pek satilmiyor ama gördüklerimin en iyisi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Messor said:
SE P1i kullanıyorum. Memnuniyet 8/10

hayranıyım p serisinin. p1i çok şahane bir makine wirelessı tatmin edici kamerası sesi zaten tartışılmaz. biraz büyük işte ama insan alışınca sorun olmaz.
htc nin tamamen dokunmatik ufak bir aleti vardı arkadaşta. çok övüyordu wirelessı şöyle iyi falan filan diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/asus-p320-turkce-menu-4-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp320

3G den emin diilim de diğer özellikler var. Fazladan GPS var bi de, fiyatı uygun. Dİğer pda'lere göre eksisi şlemcisi yavaş. Öte yandan aynı işlemciye sahip HTC kullanıyrum ve hiçbi sıkıntı yok, nadiren takılma falan oluyo ama çok nadiren. Alınası bi alet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hesaplı internet paketleri, daha hesaplı mobil internet sunan data hatları falan var, duydun mu hiç? "ADSL'i kapattırın 3G yeter" demiyoruz yani biz de, ama wireless olmayan yerde işin olduğunda işini 5 dakikada görmek var, 1 dakikada görmek var. Kaldı ki internet pakedin varsa tetheringle harikalar yaratma imkanın da var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Henüz 4G olarak isimlendirilmiş bir teknoloji mevcut değil, 3G'den sonra gelen teknoloji LTE olarak isimlendirilmiştir.LTE için; 3G ile WiMax birleşimi bir teknoloji diyebiliriz.4G olarak adlandırılacak teknolojinin hedefi ise fiber optik hızına ulaşabilecek kablosuz bir iletişim teknolojisidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...