apple Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu sana gri gorunenleri oldurunce murderer olma ve random item dusurme olayı gelcekti. bu konu hakkında bilgi varmı geldimi yada gelcekmi ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 item dediği pvp resource düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pvp resource un ne oldugunu sorsam bide :S yani ne ise yarıo ole sorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Battlekeep binaları ve duvarların yapımı ve tamiri için kullanılıyor PvP resource. Yani guild cityi PvE resourceu ile BKyı PvP ile inşa ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Şaman kasmaya başlayacağım.pvpsi nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 odiflame said: Şaman kasmaya başlayacağım.pvpsi nasıldır? lvl 40 a kadar işkence cekersin ,lvl 40 tan sonra bi god mod olayı başlıyor öldürülmen baya bir zorlaşıyor. 1v1 lerde ozellikle millet ölmüyor deyipte bırakıp gidiyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biraz kopuk olcak ama, bu aylik ucret icin kredi karti 1 saattir pending'de ortalama ne kadar suruyor sizinkiler? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 odiflame said: Şaman kasmaya başlayacağım.pvpsi nasıldır? Öldürülmesi en zor melee sınıflardan. 1vs1de tartışmasız en iyi sınıf. Tek dezavantajı çok fazla tuşa hakim olmak lazım hakkıyla oynamak için. bingildak said: biraz kopuk olcak ama, bu aylik ucret icin kredi karti 1 saattir pending'de ortalama ne kadar suruyor sizinkiler? :S Bende en fazla 15dk olmuştur şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 2 saat oldu hala pending :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oyunda zone degistirirken load ekrani geldi, ama oyun hicbir sey yuklememeye basladi.. bende oyunu kapatip, tekrar actim. Yine ayni problemi verdi, yine kapatip bu sefer baska bir karakterle denedim, yine yuklemedi. Sonra corrupted data falan dedi, tarama/duzeltme yapti 15 dk, sonra tekrar girdim oyuna, yine content load screen'de kaldi oyle. Baska karakterle denedim, o da yuklemedi. Simdi tekrar girdim 280 mb patch indiriyor... Hic ama hicbir sey anlamadim, oyun duzelmis ama o kadarda duzelmemis anlasildigi kadariyla... Ne sistemde, ne software'de hicbir degisiklik yapmadim 3 gundur tikir tikir calisan oyun bir anda bunu yapti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bingildak said: oyunda zone degistirirken load ekrani geldi, ama oyun hicbir sey yuklememeye basladi.. bende oyunu kapatip, tekrar actim. Yine ayni problemi verdi, yine kapatip bu sefer baska bir karakterle denedim, yine yuklemedi. Sonra corrupted data falan dedi, tarama/duzeltme yapti 15 dk, sonra tekrar girdim oyuna, yine content load screen'de kaldi oyle. Baska karakterle denedim, o da yuklemedi. Simdi tekrar girdim 280 mb patch indiriyor... Hic ama hicbir sey anlamadim, oyun duzelmis ama o kadarda duzelmemis anlasildigi kadariyla... Ne sistemde, ne software'de hicbir degisiklik yapmadim 3 gundur tikir tikir calisan oyun bir anda bunu yapti.. daha önce girmediğin bir zone sa belki bölgeyi indiriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar