HosH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ERROR#132 (0x85100084) Fatal exception sürekli bu hatayı alıyorum yardım pls.( ekran kartı güncelleştirmeleri ve repair yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=24198 burdanda bişey çıkmadı. format attım wowu silip tekrar yükledim değişen bişey yok:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 132 hatası hakkında bir topik. içerigini okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Virüz varmış bilgisayarında. Daha doğrusu mal-ware =) 2. sayfada mavi post da çözmüş adam olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sorun düzeldi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 remus sen frostmanedeki rogue remus musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 birden fazla ses kartı kullanınca da oluyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aynı sorun bende de başladı. Bütün blue postları okudum çözüm içinde hiç yardımcı olmadı sürekli aynı şeyleri c/p lemişler driverları güncelle wtf cache sil ram test yap. ben yaptım bunları gene olmadı. 3 hafta önce silmiştim pcden wow u, ama öncesinde cd den yüklemedim yedeklediğim Hdd den C/p ile atmıştım pc ye ve öyle oynuyordum, işte bu şekilde oynadıktan sonra sildim... Dün bu sefer başka arkadaşımın pc den HDD ye attım geldim c/p ledim kendi pc ime ve bu hatayı verdi. Acaba nedir tam olarak çözüm? Gerçi şimdi battle.netten client ı download ediyorum birde öyle deneyeceğim. **bir önceki sefer bilgisayarda kalan wow klasörü dışında oluşabilecek oyun kalıntılarının nerde olduğunu ve nasıl temizleyebileceğimi anlatırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hatalar konusunda bende sunu ögrenebilirmiyim arkadas healbot mu ne add varmıs onu yuklemiş hata veriyor diyo devamlı, aynı sekilde qhelperda hata veriyormus. Bendeki wowu onun makinadan cekmiştim bende hic bir sorun yok qhelperda neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yokmu kimsecikler :( 6gb dl ediyorum içim gidiyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 2gb dl kaldı böylede çalışmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 132 bellek bozukluğuda olabilir Virtual memory kullanıyorsan veyahut hdd de badsector oluştuysa hatta trojen/elektrik kesintisi ile oluşmuş bozukluklar bile olabilir ama muhtemelen sanal bellek dolayısı ile hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kafayı yemek üzereyim :( olmuyor olmuyor. Launcherı açarken bu hatayı veriyordu. Daha sonra HDD denetimi yaptım "bilgisayarım->C->özellikler->Araçlar->Şimdi denetle" menüsünden bunu yaptıktan sonra launcher yüklendi bu sefer oyunun loading ekranının sonunda hata vermeye başladı :( başka tavsiyeleriniz varmı acaba? bilgisayarı taratıp olası trojan vs.. şeyleri bulabileceğim sağlıklı bir program önerirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 neyse toptan sildim. Yeni PC toplayana kadar wow benim için bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar