Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım


HosH

Öne çıkan mesajlar

  • 6 ay sonra ...
aynı sorun bende de başladı. Bütün blue postları okudum çözüm içinde hiç yardımcı olmadı sürekli aynı şeyleri c/p lemişler

driverları güncelle
wtf cache sil
ram test yap.

ben yaptım bunları gene olmadı.

3 hafta önce silmiştim pcden wow u, ama öncesinde cd den yüklemedim yedeklediğim Hdd den C/p ile atmıştım pc ye ve öyle oynuyordum, işte bu şekilde oynadıktan sonra sildim... Dün bu sefer başka arkadaşımın pc den HDD ye attım geldim c/p ledim kendi pc ime ve bu hatayı verdi. Acaba nedir tam olarak çözüm? Gerçi şimdi battle.netten client ı download ediyorum birde öyle deneyeceğim.

**bir önceki sefer bilgisayarda kalan wow klasörü dışında oluşabilecek oyun kalıntılarının nerde olduğunu ve nasıl temizleyebileceğimi anlatırmısınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kafayı yemek üzereyim :( olmuyor olmuyor.

Launcherı açarken bu hatayı veriyordu. Daha sonra HDD denetimi yaptım "bilgisayarım->C->özellikler->Araçlar->Şimdi denetle" menüsünden bunu yaptıktan sonra launcher yüklendi bu sefer oyunun loading ekranının sonunda hata vermeye başladı :( başka tavsiyeleriniz varmı acaba? bilgisayarı taratıp olası trojan vs.. şeyleri bulabileceğim sağlıklı bir program önerirmisiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...