Magnum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sabah bırakmam diye işaretledim ama akşamında hacklenmem ve yaklaşık 4 saattir gm beklememden dolayı keşke bırakırım'ı işaretleseydim diyorum ve nihayetinde itemleri geri aldığımda karakterimi satacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Blizzardın deneki olmaktan sıkıldım yıllardır.3.1 gelsin hala adam değilse oyun bırakıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vallaha bende düşündüm bi basta dedim direk satarım charı bırakırım falan diye ama pek sanmıyorum kesin girerim arada yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Masquerade said: bıraktım zaten yok şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bıraktım çok da mutluym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Boci said: Sevgili bırakılır... Wow bırakılmaz... wow aldıgım gun sevgilimi bırakmıstım benden sonrakiyle evlendi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Teğet geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ben bırakalı cok oluyor zaten, lich kingi almadım bile:) aoc falan denedim, şimdilerde AION çin betasında takılıyoruz paticikten ufak bir grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 lich king bulabilsem bir süreliğine dönüp pvp yapmay planlıyorum. ama box olarak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 10 class ı da kasmadan hayatta bırakmam, şu an 5.nci deyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bakalım mage - druid - warrior - rogue tüh daha 4 olmus yolda hunter var bi de dk kasarım nasılsa kolay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bırakamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar