Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 And the heavens shall tremble... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Boci said: Sevgili bırakılır... Wow bırakılmaz...Yok yok bırakılıyor. :) Hoş, ben değil oyun beni bıraktı sonunda. 3 aydan fazla oldu oynadıgım yok, zerre de oynayasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Daha bir ay falan oldu sen bırakalı ne üç ayı ahah. Demek harbiden sigara gibi birşey bu, 5dk içmesen 1 yıl içmemişsin gibi geliyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 O 2 ay da oynadıgım yoktu ki. dk trade edeli oldu 3 ay. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 aslında asıl soru şu olmalıydı "wow ne zaman bırakılır?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hatun bulunca gfsdfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Peki hatun ne zaman bırakılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 deadwoll said: Peki hatun ne zaman bırakılır? Başka bi hatun bulununca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 and it goes on and on and on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 10 Print "Hatun" 20 Goto 10 Run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bıraktım bile lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bırakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oyuna girip hiç bi icraat yapmadıım için bıraktım ama bi oynama hayalim var hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bıraktım ben çoktan,genelde single player oyunlar oynuyorum acaip kaliteli oyunlar var piyasada ve arada age of conanla takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bu oyunlar çıkana kadar zaten wowda yapılacak birşey kalmıyacağı için bizde doğal olarak bu 2 oyuna yönelicez blizzardın amacı bir oyunu sonuna kadar sömürebilmek ve bu işi gayeet güzel yapıyorlar. Anlıyacağınız zaten bu adamlar bize wowu bıraktırıp diablo starcraft oynatıcaklar biz istesek ya da istemesekte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Boci said: deadwoll said: Peki hatun ne zaman bırakılır? Başka bi hatun bulununca? Yeni content gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 x bir sigra firmasının aynı zamanda nikotin sakızı çıkarması gibi birşey, diablo-wow olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 8 ay önce bıraktıydım şimdi yeni yeni canım çekiyo sanki. başlasam mı geri lvl80 karakter bulup casual takılmaca. zaten pve şaka olmuş herşey puglanıyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 swtor çıkması ve acc nin kapatılması aynı tarihe gelcek bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinzi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Askerlik illeti yüzünden bir süredir oynamıyorum 6 ay boyuncada oynayamam. Bıraktım demesine bıraktım dior insanda forumlarda tozmayı yeni gelişmeleri takip etmeyi hiç bir zamanda eksik edemiyor. Hür general olarak alınca teskereyi casual takılmaca olucak sanırım. Bir oyunu özlüyor olmam tuhaf. Kodlamalardan oluşmuş bir karakteri tekrar görebilme isteğim bir garip geliyor bünyeme. İnsan ailesini özler. İnsan sevgilisini özler. Ne die çirkin trollü özlüyorum Mon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sana 1trilyon verseler wow u bırakır mısın lan hüseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bırakmam. ara veririm gene bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben de wow oynamak istiyorum ama başlamadım yardımcı olur musun? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 LFM healer for hogger :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yardım sever bi insan deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar