Roqq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hayatım rutine girdi lan. Sesleniyorum, el sallıyorum felan yok çıkmıyor. Üni ve ev arasında mekik dokuyordum ki, dokuduğum mekik de bitti :( Sıkıntıdan ders çalışmayı hatta ve hatta kitap okumayı bile düşündüm :(. Nolur yardım. Emeğe saygı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Staj yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 emek kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mousemin ve klavyemin yapmış olduğu iş. Emek sarfettiler onlar. Bak bir kez daha kullandım emek kelimesini. İşte bir kez daha kullandım emek kelimesini!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,3959173,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tek başına seks yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar