Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TÖDER'e girenler? /boygösterisi

Drall

Öne çıkan mesajlar

124buçuk net, 246 say2 yapmışım. neler yapmış rakiplerim göreyim =P bi de istediğiniz yerleri yazarsanız rakiplerimmisiniz onu da anlarım bu sayede beni geçenleri gördüğümde daha kaç tane boş kontenjan kaldığını sayabilirim =D

245-250 arasından kurtulamadım bi yav =/ (arada bi düşüyom onları saymazsak tabi=D) fen2yi 25lemişim ama mat2 15e düşmüş bu sınav =/ neyse önümüzdeki sınavlara bakalım!
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
124buçuk net, 246 say2 yapmışım. neler yapmış rakiplerim göreyim =P bi de istediğiniz yerleri yazarsanız rakiplerimmisiniz onu da anlarım bu sayede beni geçenleri gördüğümde daha kaç tane boş kontenjan kaldığını sayabilirim =D

245-250 arasından kurtulamadım bi yav =/ (arada bi düşüyom onları saymazsak tabi=D) fen2yi 25lemişim ama mat2 15e düşmüş bu sınav =/ neyse önümüzdeki sınavlara bakalım!

rakip demişsin,ayıp etmişsin
paticik kardeşliğine ne oldu...hep beraber tüm alemi ezsek güzel olmaz mı? :)
265 gibi bişe gelecek sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
Drall said:

rakip demişsin,ayıp etmişsin
paticik kardeşliğine ne oldu...hep beraber tüm alemi ezsek güzel olmaz mı? :)
265 gibi bişe gelecek sanırım :)

yav gireyim dediğim bölüme mezun+bizim dönemden tonlarca girmek isteyen insan görünce çok üzüldüm seneye anca girebileceğime inanmaya başlayarak =D ama o da kabul hep birlikte ezelim geçelim sistemi =P

buarada arkadaşlara da sordum puanları, sanırım sistem beni ezcek sdfsdg
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
Privhunter fbm de kaç yapıyosun acep gerçekten büyük farklar var mı merak ediyorum.

benim puan grafiğimde saçma sapan farklar var.. son 1 ayın sıralamasını yapıyım.

210-204-228-243-204-233

in çık in çık anlamıyorum hep böyle bi keresine üst üste iki sınav arasında 45 puan fark vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...