Drall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 124buçuk net, 246 say2 yapmışım. neler yapmış rakiplerim göreyim =P bi de istediğiniz yerleri yazarsanız rakiplerimmisiniz onu da anlarım bu sayede beni geçenleri gördüğümde daha kaç tane boş kontenjan kaldığını sayabilirim =D 245-250 arasından kurtulamadım bi yav =/ (arada bi düşüyom onları saymazsak tabi=D) fen2yi 25lemişim ama mat2 15e düşmüş bu sınav =/ neyse önümüzdeki sınavlara bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 EA yım TÖDER'e girmedim ama FenBilimleri'ndeyim 230 un üstüne çıkamadım daha. Şimdi 2 ay kala ÖSS ye yapılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 230 iyidir ya özel okul sorun değilse net 250 yaparsın çünkü aslıdna fbde 230 yapıosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 286 yaptım az daha kasmam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Gilean said: 230 iyidir ya özel okul sorun değilse net 250 yaparsın çünkü aslıdna fbde 230 yapıosan anaaam nasıl mutlu oldum anlatamam. ben biraz mat2 ye abanıyım bitsin bu iş B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Drall said: 124buçuk net, 246 say2 yapmışım. neler yapmış rakiplerim göreyim =P bi de istediğiniz yerleri yazarsanız rakiplerimmisiniz onu da anlarım bu sayede beni geçenleri gördüğümde daha kaç tane boş kontenjan kaldığını sayabilirim =D 245-250 arasından kurtulamadım bi yav =/ (arada bi düşüyom onları saymazsak tabi=D) fen2yi 25lemişim ama mat2 15e düşmüş bu sınav =/ neyse önümüzdeki sınavlara bakalım! rakip demişsin,ayıp etmişsin paticik kardeşliğine ne oldu...hep beraber tüm alemi ezsek güzel olmaz mı? :) 265 gibi bişe gelecek sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Tödere fen bilimleri sınavından hemen sonra 1 saat bile geçmeden girdim gg oldum çıktım.. 2 saat 15 dakka falan oturdum bide sigara içmeden girmiştim sürekli aklımdaydı çıkarttım bi tane ağzıma koydum (?) :D Beklentim: 240-250 arası (kolaydı eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Privhunter fbm de kaç yapıyosun acep gerçekten büyük farklar var mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 SodomVsGomore said: Gilean said: 230 iyidir ya özel okul sorun değilse net 250 yaparsın çünkü aslıdna fbde 230 yapıosan anaaam nasıl mutlu oldum anlatamam. ben biraz mat2 ye abanıyım bitsin bu iş B) daha çok zamanın var adam gibi çalışırsan yaparsın 250 rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben fbm de de 250 yapıyorum töder de de 252 yaptım sınav çok zor değildi bence,ama ben haftaiçiyim bazı konuları henüz işlemedik fen 2 de mesela 10 tane boşum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 synorin said: Drall said: 124buçuk net, 246 say2 yapmışım. neler yapmış rakiplerim göreyim =P bi de istediğiniz yerleri yazarsanız rakiplerimmisiniz onu da anlarım bu sayede beni geçenleri gördüğümde daha kaç tane boş kontenjan kaldığını sayabilirim =D 245-250 arasından kurtulamadım bi yav =/ (arada bi düşüyom onları saymazsak tabi=D) fen2yi 25lemişim ama mat2 15e düşmüş bu sınav =/ neyse önümüzdeki sınavlara bakalım! rakip demişsin,ayıp etmişsin paticik kardeşliğine ne oldu...hep beraber tüm alemi ezsek güzel olmaz mı? :) 265 gibi bişe gelecek sanırım :) yav gireyim dediğim bölüme mezun+bizim dönemden tonlarca girmek isteyen insan görünce çok üzüldüm seneye anca girebileceğime inanmaya başlayarak =D ama o da kabul hep birlikte ezelim geçelim sistemi =P buarada arkadaşlara da sordum puanları, sanırım sistem beni ezcek sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 2 ay kaldı hala yetersizim.hiç mi çalışmadım şu zamana kadar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Killer said: 2 ay kaldı hala yetersizim.hiç mi çalışmadım şu zamana kadar anlamadım abicim moral bozma zamanı değil hala 2 ay gibi geniş bir zaman var pek çok şeyi geliştirebilir ve yeterli bir hale gelebilirsin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 töder möder yalan ya 10 puan taktıydım en yüksek puanıma öss'de. çok da kolay değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben son 2 ayda 250den 270e çıkmıştım. kasın daha olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 SodomVsGomore said: Privhunter fbm de kaç yapıyosun acep gerçekten büyük farklar var mı merak ediyorum. benim puan grafiğimde saçma sapan farklar var.. son 1 ayın sıralamasını yapıyım. 210-204-228-243-204-233 in çık in çık anlamıyorum hep böyle bi keresine üst üste iki sınav arasında 45 puan fark vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 finalin sınavları hep ters geliyo anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 anasıyla geçireceğin zamanı testlere ayırsan 2 net fazla yaparsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 B kitağçığı kadar sevmediğim şey yok sınavda ne ters şeydir türkçeye falan tersten başlamak 30-29-28-27-26... diye gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Holy said: anasıyla geçireceğin zamanı testlere ayırsan 2 net fazla yaparsın ;) orası doğru :). ama bu finalin sınavlarının lgs döneminden beri bana ters düştüğü gerçeğini değiştirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar