soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bi tuş kombinasyonuna basınca msn kayboluyodu birden. nasıl yapıyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ctrl + space msn plus kurulu, patron kilidi açık olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hayrola neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Halının altına doğru süpürürsen yerdeki msnler kaybolur. Bunun geçici bir çözüm olduğunu asla unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abra kadabra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 FromTheHell said: ctrl + space msn plus kurulu, patron kilidi açık olmalı. space + ctrl deil miydi ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yok, dediğim gibi. 2 kere denedim şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 GwindonSurion said: hayrola neden pc nin başından kalktım da. validem msn'de yazdıklarımı merak etmesin diye. sık sık merak eder. merakına da yenik düşer. (gerçi işe yaramadı plus yokmuş bende. monitörü kapayıp gittim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nası yahu? baya pencereler arasında sörf mü yapıyor? aman cevap yazmasa bari, in progress hatuna terliksiz dolaşma falan derse abbaaaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar