soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bi tuş kombinasyonuna basınca msn kayboluyodu birden. nasıl yapıyoduk?
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ctrl + space msn plus kurulu, patron kilidi açık olmalı.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Halının altına doğru süpürürsen yerdeki msnler kaybolur. Bunun geçici bir çözüm olduğunu asla unutma.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 FromTheHell said: ctrl + space msn plus kurulu, patron kilidi açık olmalı. space + ctrl deil miydi ya:D
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yok, dediğim gibi. 2 kere denedim şimdi sdf
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 GwindonSurion said: hayrola neden pc nin başından kalktım da. validem msn'de yazdıklarımı merak etmesin diye. sık sık merak eder. merakına da yenik düşer. (gerçi işe yaramadı plus yokmuş bende. monitörü kapayıp gittim)
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nası yahu? baya pencereler arasında sörf mü yapıyor? aman cevap yazmasa bari, in progress hatuna terliksiz dolaşma falan derse abbaaaav.
Öne çıkan mesajlar