Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evet % kaç? ve nasıl başarcam bunu:( yada hafıza kartından sildiğim bi fotoyu nası geri getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 %1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lol^^ neden 1 abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 eger üstüne yazılmadıysa recover programları var aslında bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 en işe yaran program hngsi bi sürü var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bide bu programlar hafıza kartların da da işe yarıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kızdan ayrıldın bi sinirle fotoları sildin bidaha biraraya geldiniz. fotoları geri getirmeye çalışıyosun hiç kasma bidaha ayrılacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 intarcsin(%47,3/2+)' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fede said: kızdan ayrıldın bi sinirle fotoları sildin bidaha biraraya geldiniz. fotoları geri getirmeye çalışıyosun hiç kasma bidaha ayrılacaksınız yaklaştın kız olayı ama benle alakası yok ben sadece resmi bularak para kazancam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 para? kızın sevgilisi sana para ödeyecek? resim bul diye? hıbığ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 orta da kız var ama sevgili yok hatta birden fazla kız var :D ben parama bakarım beni alakadar etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fede said: kızdan ayrıldın bi sinirle fotoları sildin bidaha biraraya geldiniz. fotoları geri getirmeye çalışıyosun hiç kasma bidaha ayrılacaksınız kızla erotik video çektiniz, kızın dırdırına dayanamayıp sildin, ayrılıncada intikam malzemesi olarak kullanmak istiyosun. based on a true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 2 tane program denedim silinen şeyler hariç herşeyi buldular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne biçim program bunlar ya pc deki tüm resimleri tekrar tekrar buluyor ama silinen foto dan eser yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Rajeesh said: orta da kız var ama sevgili yok hatta birden fazla kız var :D ben parama bakarım beni alakadar etmez :D oha afilli şeyler mi yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 umudumu kestim :( bnm hdd den çıkmaz bu yarın hafıza kartı gelsin ondan bakcam bu programlar bi işe yaramıyor :( gitti para ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kızları pazarlıycan ama resim gormeden olmaz diyo alıcak herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hafıza kartları tarıyan program var mı ya bulamadım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Programlarla alakası yok olayın. Silinen şeylerin boyutu, üzerinden geçen zaman, bu sürede o harddiskin kullanım oranı kurtarılma şansını etkileyen şeyler. Aylar geçip de kurtarılsa anca şans olur yani, beceri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bilgisayarında yaptiığın her i/o işlemi ihtimali giderek azaltıyor (web sitesinde gezmek dahi azaltıyor, tempe yazılacağı için). O yüzden, bu mesajı okuduktan sonra, hemen bilgisayarına kapat ve bulduğun ilk recovery programı ile boot ederek şansını dene, geliyor mu bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Geçen işyerinde sürekli kullandığımız hdd düştü ve bozuldu. İçinde web sitesi için gerekli resimler vardı. Onları önce patronun laptopuna kaydetip sonra hddye attığımızı hatırladık ve bitane recovery programı kurduk laptopa. 3 - 4 saat filan tarattık. 30 40 bine yakın jpg dosyası buldu. Tabi çoğu gereksiz internet kalıntılarıydı. Ama aradığımız resimlerin %85i ni bulduk. Acılmayan jpg resimleri vardı onlarıda acdsee 2009 programının trial sürümüyle açtık. Bazı resimleri tam kurtaramadık yarım cıkanlar filan vardı. Sildikten sonra cok yükleme yapıp eskilerin üstüne yazdırmadıysa hdd, recovery programları %75 başarı oluyo kanımca. 2 hafta önce 1 hafta boyunca bu sorunla ugrastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar