Ronaldinho Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bence semih haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 de sanctis ne guzel kaldirmis semihi yerden sdffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Zegna said: abi ben izlerken dedimki simdi volkan kaleden chargeeeeeeeeeeee diyerek kosup dalıcak kalabalıgın arasına, ama yapmadı hayret :D ben de bunu bekledim, sakinlestirici mi vermisler gorile napmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bülent korkmazın müdehala öncesi deparını merak ediyorum. olimpiyat stadındaki derbide attığı deparın bir benzeri olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ntvspor said: Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçındaki olaylarda mağdur olanın kendisi olduğunu ifade ederek, ''Emre Belözoğlu bana saha içinde küfür etti, 'Seni öldürürüm' dedi. Neden PFDK'ya sevk edildiğimi anlayamıyorum" diye konuştu. işte bu!!! inanılmaz yani hahahahahahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya tamam emre butun maç boyunca kufur etti.ama sabri sen ne ayaksın adnan polat bu adama yol vermezse gözümden düşer. ulan diğer takımı geçtim herif bizim topculara da el kol yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Maçın kopma noktası, Ayhan'ın bile Sabri'yi itiraz etmesin diye yan hakemden uzaklaştırmasıydı zaten. hala ne konuşuyor ki bu şuursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 volkan'a 3 maç lugano'ya 5 maç emre aşık'a 2 maç arda'ya 3 maç (tam emin değilim) semih'i bilmiyorum. gs'yede 1 maç saha kapatma 1 maç seyircisiz verilcekmiş sanırsam. milat cezalar bunlar işte. ne milatmış be. 1930 yılında gs-fb maçında kavga eden 2 oyuncuya 6şar ay ceza verilmiş. sanırsam miladımız eskilerde kalmış. gs de savunmasını hazırlamış. Volkan tahrik etti filan diye. komik gene, kabul etmek yok. bu kafayla ne dünya takımıımız olur ne bişeyimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 okadar geriye gitmeye gerek yok boboya 4 maç vermediler mi daha yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bi dakka ben anlamadım. galatasaray taraftarı küfretti (bir maç ceza) galatasaray taraftarı sahaya girdi (+1 maç) galatasaray taraftarı tribünleri yıkıyordu (+1 maç) galatasaray taraftarı sahaya yabancımadde attı (+1 maç) bu ne menem şeydir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ne bekliyordun? 15 maç saha kapatıp 15 maç seyircisiz oynama mı? Sadece bizim stadda küfür edilse, sadece bizim stadda sahaya adam dalsa sadece bizim stadda sahaya yabancı madde atılsa tamam dicem hakılısında. Abartmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Kadıköy 'de son on yılda sahaya adam atladığını ben hatırlamıyorum. En son rambo Okan Uche 'ye sarılmıştı 1998 mi 1996 mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 geçen sezon trabzonspor maçında sahaya giren olduğu için trabzonspor hükmen mağlup sayıldı (bu durumda böyle olması gerekmiyor). bu kadar uzun süreli edilen küfürlerden dolayı stadlar HEP kapandı. sahaya ne zaman bu kadar yabancı madde atılıp, yasak olan meşaleler yakıldıysa sahalar kapandı. hepsini ayrı ayrı yapsalar, hepsi için ayrı ceza gelir. ama beraber yapınca birini alana biri bedava alıyor. komik bir federasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Trabzon maçıyla şu maçı benzeten zihniyetleri anlamakta güçlük çekiyorum.Sahaya 1 kişinin atlaması ile sahaya girilip rakip takım futbolcularının darp edilmesini aynı görüyorsanız zaten yorum yok. Küfür edilmeyen stat mı var türkiyede.Kimin sahası kapandı? Bugüne kadar yakın tarihteki en büyük cezayı hangi takım aldı? Milat olucak bundan sonra cezalar hep böyle sert olucak dendi gördük mü bir tane daha 6 maç? Volkan tutup tribüne hareket çekicek ondan sonra kafasına bişeyler atıldı diye saha kapatılıcak var mı böyle bi muhabbet. O zaman her takım sert geçicek maçlara götürsün bi futbolcu alsın dkka 80 de çıkartsın sallasın adam tribünlere. Hele bi durun cezalar açıklansın ondan sonra konuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 fizban said: bi dakka ben anlamadım. galatasaray taraftarı küfretti (bir maç ceza) galatasaray taraftarı sahaya girdi (+1 maç) galatasaray taraftarı tribünleri yıkıyordu (+1 maç) galatasaray taraftarı sahaya yabancımadde attı (+1 maç) bu ne menem şeydir ? yapma yahu o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 fizban said: galatasaray taraftarı küfretti (bir maç ceza) galatasaray taraftarı sahaya yabancımadde attı (+1 maç) kadıköy'de her sene 50.000 kişi koro halinde küfrediyor galatasaray'a. ben hiç saha kapandığını görmedim bu nedenle. eric gerets'in kafasını yardılar, mondragon'a ses bombası attılar. hasan şaş her çıkışında stada, bilimum yabancı madde yağdı sahaya. komik para cezaları dışında hiç bir kapama/seyircisiz oynama gelmedi. /sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 fizban trabzon maçında taraftar oyunculara saldırdı. ayrıca sırf o cezaların azlığı nedeniyle vestel, manisanın sponsorluğundan vazgeçti. biz de ne oldu oyuncular ve takım ne kadar ceza aldı, orda daha beteri oldu ceza bile almadılar normal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://www.metacafe.com/watch/2705524/ arda cakalının 3 lu cekersen sonuncuyu FB tribunune yapması buda, emre belozoglu tuh kaka arda pek şahane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 3243434 kameramız var diye övünen ligtv'nin şu görüntüleri yakalamamış olması da ilginç hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 1 kerede yapmıyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cantona said: eric gerets'in kafasını yardılar, mondragon'a ses bombası attılar. hasan şaş her çıkışında stada, bilimum yabancı madde yağdı sahaya. komik para cezaları dışında hiç bir kapama/seyircisiz oynama gelmedi. /sorry O olaylardan sonra gayet de 3 maç seyircisiz oynama cezası aldı FB. "Ya tutarsa, ya yerse" diye sallamamak lazım bol keseden, değil mi ama? Sana /sorry yani bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cantona said: fizban said: galatasaray taraftarı küfretti (bir maç ceza) galatasaray taraftarı sahaya yabancımadde attı (+1 maç) kadıköy'de her sene 50.000 kişi koro halinde küfrediyor galatasaray'a. ben hiç saha kapandığını görmedim bu nedenle. eric gerets'in kafasını yardılar, mondragon'a ses bombası attılar. hasan şaş her çıkışında stada, bilimum yabancı madde yağdı sahaya. komik para cezaları dışında hiç bir kapama/seyircisiz oynama gelmedi. /sorry ee fener büyük takım sizin gibileri harcarlar o yüzden. yalandan kim ölmüş salla koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 işte milat denilen cezalardan ilki ntvspor said: SON DAKİKA... Galatasaray'a 1 maç saha kapama, 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lugano 5 semih 3 volkan 3 arda 3 emre 2 sabri 2 adnan polat 45 gün. Galatasaray'a ise 1 maç seyircisiz, 1 maç saha kapatma. (1000. mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar