Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

ntvspor said:
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçındaki olaylarda mağdur olanın kendisi olduğunu ifade ederek, ''Emre Belözoğlu bana saha içinde küfür etti, 'Seni öldürürüm' dedi. Neden PFDK'ya sevk edildiğimi anlayamıyorum" diye konuştu.

işte bu!!!

inanılmaz yani hahahahahahaahahha
Sosyal ağlarda paylaş

volkan'a 3 maç
lugano'ya 5 maç
emre aşık'a 2 maç
arda'ya 3 maç (tam emin değilim)
semih'i bilmiyorum.

gs'yede 1 maç saha kapatma 1 maç seyircisiz verilcekmiş sanırsam.

milat cezalar bunlar işte. ne milatmış be.

1930 yılında gs-fb maçında kavga eden 2 oyuncuya 6şar ay ceza verilmiş. sanırsam miladımız eskilerde kalmış.

gs de savunmasını hazırlamış. Volkan tahrik etti filan diye. komik gene, kabul etmek yok. bu kafayla ne dünya takımıımız olur ne bişeyimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sezon trabzonspor maçında sahaya giren olduğu için trabzonspor hükmen mağlup sayıldı (bu durumda böyle olması gerekmiyor). bu kadar uzun süreli edilen küfürlerden dolayı stadlar HEP kapandı. sahaya ne zaman bu kadar yabancı madde atılıp, yasak olan meşaleler yakıldıysa sahalar kapandı.

hepsini ayrı ayrı yapsalar, hepsi için ayrı ceza gelir.

ama beraber yapınca birini alana biri bedava alıyor. komik bir federasyon var.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon maçıyla şu maçı benzeten zihniyetleri anlamakta güçlük çekiyorum.Sahaya 1 kişinin atlaması ile sahaya girilip rakip takım futbolcularının darp edilmesini aynı görüyorsanız zaten yorum yok.
Küfür edilmeyen stat mı var türkiyede.Kimin sahası kapandı?
Bugüne kadar yakın tarihteki en büyük cezayı hangi takım aldı? Milat olucak bundan sonra cezalar hep böyle sert olucak dendi gördük mü bir tane daha 6 maç?
Volkan tutup tribüne hareket çekicek ondan sonra kafasına bişeyler atıldı diye saha kapatılıcak var mı böyle bi muhabbet. O zaman her takım sert geçicek maçlara götürsün bi futbolcu alsın dkka 80 de çıkartsın sallasın adam tribünlere.
Hele bi durun cezalar açıklansın ondan sonra konuşursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
bi dakka ben anlamadım.
galatasaray taraftarı küfretti (bir maç ceza)
galatasaray taraftarı sahaya girdi (+1 maç)
galatasaray taraftarı tribünleri yıkıyordu (+1 maç)
galatasaray taraftarı sahaya yabancımadde attı (+1 maç)

bu ne menem şeydir ?

yapma yahu o ne öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

kadıköy'de her sene 50.000 kişi koro halinde küfrediyor galatasaray'a. ben hiç saha kapandığını görmedim bu nedenle.

eric gerets'in kafasını yardılar, mondragon'a ses bombası attılar. hasan şaş her çıkışında stada, bilimum yabancı madde yağdı sahaya. komik para cezaları dışında hiç bir kapama/seyircisiz oynama gelmedi.

/sorry
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
eric gerets'in kafasını yardılar, mondragon'a ses bombası attılar. hasan şaş her çıkışında stada, bilimum yabancı madde yağdı sahaya. komik para cezaları dışında hiç bir kapama/seyircisiz oynama gelmedi.

/sorry

O olaylardan sonra gayet de 3 maç seyircisiz oynama cezası aldı FB. "Ya tutarsa, ya yerse" diye sallamamak lazım bol keseden, değil mi ama? Sana /sorry yani bir nevi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
fizban said:

kadıköy'de her sene 50.000 kişi koro halinde küfrediyor galatasaray'a. ben hiç saha kapandığını görmedim bu nedenle.

/sorry

ee fener büyük takım sizin gibileri harcarlar o yüzden.
yalandan kim ölmüş salla koçum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...