BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu adamlar milli takımda ilk 11 de oynayan futbolcular. bir daha nasıl yüzlerine bakacaklar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hicbirisi topcu deil onlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahahah adres istenmiş lan. son nokta artık. şu maçta futbol adına hiçbişey de yok ki konuşulacak. yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 adamınbiri said: cavanagh said: adamınbiri sen öğrenci misin? nasıl yani? öğrenciysen eğer al bi öğrenci pasosu git bi akbil dolum bayiye 55TL'ye aylık doldurt bütün ay metrobüsle gez, belki orada evlenir ve yaşamaya devam edersin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 var pasom var merak etme busırada ardanın açıklamalarını şimdi dinliyebildim şukadarını söyliyim bence seneye kadıköye gelmesin arda o stad 100.000 kişi olur daha kötü olur arda için fenerbahçe taraftarı böyle şeyleri unutmaz ve herzaman METROBÜS KULLANIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 emin ol korkusundan gelmicektir kadıköye arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Maç boyunca centilmence oynayan adamı arkadan tutup kibarca(!) çeken Semih'e yapılan hareketleri kınıyorum. Semih ki kimseye ayağını kırarcasına arkadan kaymadı. Milli takımdan can ciğer dostu olan kendisine Semih Abi diye hitap eden Arda'yı tamamen iyi niyetiyle kavgadan uzaklaştırmak amacıyla kibarca tutup çekmeye çalıştı ama terbiyesiz ahlaksız Arda hemen dönüp yumrukla cevap verdi.Semih arkadaşının kendinde olmadığını anladı ve kendisine gelmesi için yavaş bi tokat attı,ama Arda bunu da anlamayıp bir kere daha yumruk attı.Hayatımda bu kadar terbiyesiz ahlaksız bi futbolcu görmedim ben.Aslında öyle yetenekli falan da değil zaten medya şişirmesi.Bi numarası yok ayrıca zaten Kazım>Arda. Hem yaşı da küçükmüş bebenin. Volkan hakkındaysa tek yorum yapıcam vakti zamanında Pascal'ın da çok kaşınmış dayanamamış kaşımış yoksa rakip takıma veya taraftara bi kötü niyeti yoktu adamın. Zaten o da abileri yaşında adamdı saygısızlık işte ona cevap vermek falan. Yaş konusunda ise bi sözüm var o yaşa gelmiş ama adam olamamış Semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kapalıda izledim maçı volkan gözümün önünde bize hareket çekti eve geldim açıklamasını izliyorum şaka gibi ayhan abi diyo hasan abi diyo arkamızdan konuşmuşlar bize ayıp etmişler fln bizim stadımızda neden böyle şeyler olmuyo fln demiş.kadıkoydeki maçada gitmiştim orda da volkan 4. golden sora gelip bize hareket çekmişti bu mudur söyleyin bana bu şerefsizin adamlığı. semihte arkadan gelip ardaya vurmuş resmen sert bi şekilde çektim demiş televizyonlara. fener istediğini istediği şekilde aldı gitti işte bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hepiniz oyuna getirildiniz. bunlar tezgah. bunların hepsi gs ve fb yi çökertmek için yıkmak için. şampiyonluktan uzakaştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ayrıca 2. yarı bize her pozisyonda bayrak kaldıran yan hakem amcamın arkadaşıymış, adam heryerde ben fanatik fenerbahçeliyim diye geziyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bir tane yanlış bayrak kaldırdı maç boyunca adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 BiTcH_oFBaT said: bir tane yanlış bayrak kaldırdı maç boyunca adam. özeti fln izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 adamınbiri said: var pasom var merak etme busırada ardanın açıklamalarını şimdi dinliyebildim şukadarını söyliyim bence seneye kadıköye gelmesin arda o stad 100.000 kişi olur daha kötü olur arda için fenerbahçe taraftarı böyle şeyleri unutmaz ve herzaman METROBÜS KULLANIR. ardayla konuştum çok korkmuş. daha da gelmem oraya o zaman dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 DeathLord maçı izlediğine emimisin sen ya? basket maçı falan izlemiş olmayasın paf maçı varda oda olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lugano gidip emre aşık'a kafa atıyor hiç yoktan. volkan kendince abuk subuk hareketler yapıyor. semih ilk ardaya tokat atıyor. tüm suç fb deydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=55162 volkanın hareketinde ne var? bi defa taraftara donup tutuyor kasıgını, oyle tombala filan cekmıyor yani. valla nerden ne cıkaracagını sasırdı medya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o harekette bence de bişey yok da. dün ahmet çakar çok yakın bi arkadaşım volkanın penisini çıkarıp taraftara salladığını görmüş dedi. doğru mu bilmiyorum tabi de. o hareket sakat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gayet de izledim maçı =) ama at gözlükleriyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Farinal said: lugano gidip emre aşık'a kafa atıyor hiç yoktan. volkan kendince abuk subuk hareketler yapıyor. semih ilk ardaya tokat atıyor. tüm suç fb deydi bence. sayfa sonunda kalmış da doğru yorum neymiş görün diye alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bütün suç beşiktaşın bence. ayarlamışız işte hakemleri berabere bitsin iki takım da saf dışı kalsın, sinirler gerilsin, kavga çıksın, sahalar kapansın futbolcular ceza alsın diye. zaten milli takımı da sevmiyoruz toramanı almadı terim diye, özellikle milli takım oyuncularını da bi gaza getirdik küssünler birbirine diye :) gel gör ki bu şeytani planımızı adnan polat farketti. çok zeki allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sabri selçuk ve emre belezoğlu niye atılmamış ya? selçuk gayet atılmalıydı bence, tvde her ne kadar ahmet çakar erman toroğlu faul değil onlar dese de yalan, faul bildiğin. kasten adam öldürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Zegna said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=55162 volkanın hareketinde ne var? bi defa taraftara donup tutuyor kasıgını, oyle tombala filan cekmıyor yani. valla nerden ne cıkaracagını sasırdı medya lol Hareketin tamamını göstermiyor video zaten volkanın hareket yaptığı tribüne sonra da öbür taraflara bakarsan ne yaptığını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gs tribununun fb futbolcusuna sinirlenmesi icin neden gerekmıyor, keza fb taraftarınında gs futbolcusuna ayni. napmıs volkan vıdeoda gozukmeyen, bilmedigim icin soruyorum. bu macın bu kadar gergınlesmesının 2 sorumlusu var. biri sabri, biri lugano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Nouma ile yaptığından farkı elin formanın dışında olmasıydı. Bi anda ağır tepki gelince sanki ayağı ağrıyomuş ayağına yattı.Ayağı arıyan adam o hareketi yapmaz. yolda adam görsen o hareketi yapan sapık der yolunu değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Zegna said: gs tribununun fb futbolcusuna sinirlenmesi icin neden gerekmıyor, keza fb taraftarınında gs futbolcusuna ayni. napmıs volkan vıdeoda gozukmeyen, bilmedigim icin soruyorum. bu macın bu kadar gergınlesmesının 2 sorumlusu var. biri sabri, biri lugano.ahmet çakar çıkarıp taraftara salladı diyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar