Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

Maç boyunca centilmence oynayan adamı arkadan tutup kibarca(!) çeken Semih'e yapılan hareketleri kınıyorum. Semih ki kimseye ayağını kırarcasına arkadan kaymadı. Milli takımdan can ciğer dostu olan kendisine Semih Abi diye hitap eden Arda'yı tamamen iyi niyetiyle kavgadan uzaklaştırmak amacıyla kibarca tutup çekmeye çalıştı ama terbiyesiz ahlaksız Arda hemen dönüp yumrukla cevap verdi.Semih arkadaşının kendinde olmadığını anladı ve kendisine gelmesi için yavaş bi tokat attı,ama Arda bunu da anlamayıp bir kere daha yumruk attı.Hayatımda bu kadar terbiyesiz ahlaksız bi futbolcu görmedim ben.Aslında öyle yetenekli falan da değil zaten medya şişirmesi.Bi numarası yok ayrıca zaten Kazım>Arda. Hem yaşı da küçükmüş bebenin.

Volkan hakkındaysa tek yorum yapıcam vakti zamanında Pascal'ın da çok kaşınmış dayanamamış kaşımış yoksa rakip takıma veya taraftara bi kötü niyeti yoktu adamın. Zaten o da abileri yaşında adamdı saygısızlık işte ona cevap vermek falan.

Yaş konusunda ise bi sözüm var o yaşa gelmiş ama adam olamamış Semih.
Sosyal ağlarda paylaş

kapalıda izledim maçı volkan gözümün önünde bize hareket çekti eve geldim açıklamasını izliyorum şaka gibi ayhan abi diyo hasan abi diyo arkamızdan konuşmuşlar bize ayıp etmişler fln bizim stadımızda neden böyle şeyler olmuyo fln demiş.kadıkoydeki maçada gitmiştim orda da volkan 4. golden sora gelip bize hareket çekmişti bu mudur söyleyin bana bu şerefsizin adamlığı. semihte arkadan gelip ardaya vurmuş resmen sert bi şekilde çektim demiş televizyonlara. fener istediğini istediği şekilde aldı gitti işte bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
var pasom var merak etme
busırada ardanın açıklamalarını şimdi dinliyebildim şukadarını söyliyim
bence seneye kadıköye gelmesin arda o stad 100.000 kişi olur daha kötü olur arda için
fenerbahçe taraftarı böyle şeyleri unutmaz ve herzaman
METROBÜS KULLANIR.

ardayla konuştum çok korkmuş. daha da gelmem oraya o zaman dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün suç beşiktaşın bence. ayarlamışız işte hakemleri berabere bitsin iki takım da saf dışı kalsın, sinirler gerilsin, kavga çıksın, sahalar kapansın futbolcular ceza alsın diye. zaten milli takımı da sevmiyoruz toramanı almadı terim diye, özellikle milli takım oyuncularını da bi gaza getirdik küssünler birbirine diye :)

gel gör ki bu şeytani planımızı adnan polat farketti. çok zeki allah kahretsin
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=55162

volkanın hareketinde ne var? bi defa taraftara donup tutuyor kasıgını, oyle tombala filan cekmıyor yani.

valla nerden ne cıkaracagını sasırdı medya lol

Hareketin tamamını göstermiyor video zaten volkanın hareket yaptığı tribüne sonra da öbür taraflara bakarsan ne yaptığını görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
gs tribununun fb futbolcusuna sinirlenmesi icin neden gerekmıyor, keza fb taraftarınında gs futbolcusuna ayni.

napmıs volkan vıdeoda gozukmeyen, bilmedigim icin soruyorum.

bu macın bu kadar gergınlesmesının 2 sorumlusu var.
biri sabri, biri lugano.
ahmet çakar çıkarıp taraftara salladı diyordu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...