harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 antudan da farklı bir resim beklenemezdi zaten geçin arkadaşlar bu mevzuları, biz sizinle aynı şeyi söylüyoruz, hakemler sahada olan biteni görmemezlikten geliyor, ama bunun amacı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben de diodum hiç derbiye benzemedi bu die ki 90+3'te herkes gerçek kimliini ortaya çıkardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hakemlerin amacı belli fb ve gs'yi ikinci lige düşürmeye çalışıyorlar tabii ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: gugle de bulamadım, acaba samsum united diye mi aratsam yoksa samsum madrid mi ? "Güzel gol" dedin akılda kalan bir tane verdik, şimdi de "büyük takıma güzel gol" oldu, habire kriter değiştiriyorsun Asena Kewell. Büyük takıma gol atmak ya da güzel gol atmak, hatta herhangi bir gol atmak bile büyük oyunculuk kanıtı değildir. Ama sen hem gol kralı, hem asist kralı olabilmiş, Hagi ile kıyaslanabilme seviyesinde birine "futbolcu değil, boş kaleye gol atıyor" dersen, kimse sana ağzıyla bile gülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: fizban said: alex'in samsunspor'a attığı gol olarak aratabilirsin. ayrıca alex türkiyeye gelmeden önce, türkcell super liginde oynayan birçok futbolcunun formasını giymek istediği brezilya milli takımının kaptanı olarak copa america yı kaldırdı 2004 te. harrykewell benim için bitmiştir, daha da gelmem. gugle de bulamadım, acaba samsum united diye mi aratsam yoksa samsum madrid mi ?samsunspor profesyonel bir takım. ama eğer avrupa başarısı istiyorsan şampiyonlar liginde 2007/2008 sezonunun asist kralı kim diye de bakabilirsin. sordun, cevapladık. alex boş kaleye goller atan bir oyuncuysa, kimdir futbolcu pardon ? senin futbolcu jargonuna göre 11 tane futbolcu bulabiliyor musun takım kuracak kadar ? yoksa dünyaya toplam 2-3 tane mi topçu geldi, kaleden kaleye mi oynuyoalr ? hayır anlamıyorum derdin ne ki, alex büyük bir futbolcu. evet öyle. tartışmaya açık olsa da belki de türkiyede şu andaki en büyük futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Disappear said: red sana KAPAK OLSUN 1000 defa tekrarini izledim.eğer orda emre luganoyu ısırsa tepkisi daha farklı olurdu.kafayı yiyen emre.onu yerden artislik yaparak kaldıran lugano.emre o sinirle dişini falan sıkmış herhalde.birisi senin karnını ısırsa emin ol tepki verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu arada bülent artık çıkıp oynar defansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ray charles, bir ara o siyah gözlüklerini çıkar da bak, ya da yanıma gel sana olup biteni bembeyaz şekliyle anlatayım ya da hepsini bırak al saksafonu eline devam et çalmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 DoruK said: ayrıyeten her fırsatta hakeme oynayan ve tribünleri kışkırtmaya çalışan fenerli oyuncular aferin böyle devam etsinler. selçuk denen şahsiyetli adamın ne futbolu ne kişiliği beş para eder yani üst düzey bi takımda ne işi var anlamam, anca fenerde oynar böyleleri. sen farkli bir mac izledin sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 e adam boş kaleye atıoda nası atıo onu bi dusun bence. adam alıo kaleciyide çalımlıo ole boş kaleye atıo. bi de kaleci yerine geçsin diye mi beklicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 1000 kere izlemeyiniz. zamanınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 RayCharles said: hakemlerin amacı belli fb ve gs'yi ikinci lige düşürmeye çalışıyorlar tabii ki :D hagaten adnan polat da çıkmış, "fb ile gs'ye oyun oynanıyor" demiş, ahaha sivasa karşı kutsal ittifak asfsdsf rıdvan verdi cevabını güzelce gerçi, "sen önce takımına bi bagele" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: ray charles, bir ara o siyah gözlüklerini çıkar da bak, ya da yanıma gel sana olup biteni bembeyaz şekliyle anlatayım ya da hepsini bırak al saksafonu eline devam et çalmaya cidden bittim ben gülmekten. hani futboldan anlamıosunda hiçte genel kulturunde yokmus. ray charles=piano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Maç sonu röportajlarını izleyebileceğim bir site aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 al saksafonu derken?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: ray charles, bir ara o siyah gözlüklerini çıkar da bak, ya da yanıma gel sana olup biteni bembeyaz şekliyle anlatayım ya da hepsini bırak al saksafonu eline devam et çalmaya tamam sen takıl komplo teorilerinle o zaman edit: ha futboldan anlamıyosun bari azcık genel kültürün olsun :( olmadı sen öğretirsin saksafon çalmayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Burax said: beraberlik için tüm dualarımız iki takımla (: :P berabere bitsin ki uefa için daha çekişmeli bir maraton başlasın :P mıh mıh mıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mokoko said: harrykewell said: ray charles, bir ara o siyah gözlüklerini çıkar da bak, ya da yanıma gel sana olup biteni bembeyaz şekliyle anlatayım ya da hepsini bırak al saksafonu eline devam et çalmaya cidden bittim ben gülmekten. hani futboldan anlamıosunda hiçte genel kulturunde yokmus. ray charles=piano ahahah epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: Maç sonu röportajlarını izleyebileceğim bir site aranıyor. www.ligtv.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: Disappear said: red sana KAPAK OLSUN 1000 defa tekrarini izledim.eğer orda emre luganoyu ısırsa tepkisi daha farklı olurdu.kafayı yiyen emre.onu yerden artislik yaparak kaldıran lugano.emre o sinirle dişini falan sıkmış herhalde.birisi senin karnını ısırsa emin ol tepki verirsin Evet dogru diyosun, disini sikip karnina yaslamis luganonun, sefkat beklyio cunku. Tepkisinide verdi lugano 90+2 de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 baggio, fizban ; 1. bana göre alex futbolcu değil ara soru : neden ? 2. çünkü alex bugüne kadar ( BANA GÖRE ) hep boş beleş maçlarda var olmuş, kabilesi ( BEREZİLYA CAMİASI ) ile birlikte hareket edince birşeyleri başarabilen ( en azından öyle gözüken ) 3. her erkek mücadelesinde ( omuz omuza ) çimleri yakından inceleyen ve susuz kesimleri yakalayınca faul beklentisi içine giren 4. ( BANA GÖRE ) tamamen şans eseri ya da ikinci topları tamamlayarak gol atabilen 5. kadıköyde omuz atsan arkasına bile dönüp bakmaya cesareti olmayıpta sahade cengaver kesilen 6. Türk hakemlerinin bütün zaaflarını en ince detayına kadar maç öncesi istihbarat edinebilen futbol fakiri, plaj futbolu gençlerinden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yazık lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 birak bu isleri harry. su genc cocuk yasina yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewellin inanılmaz futbol bilgisi, pati uyelerini kendınden geciriyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: 2. çünkü alex bugüne kadar ( BANA GÖRE ) hep boş beleş maçlarda var olmuş, kabilesi ( BEREZİLYA CAMİASI ) ile birlikte hareket edince birşeyleri başarabilen ( en azından öyle gözüken ) 3. her erkek mücadelesinde ( omuz omuza ) çimleri yakından inceleyen ve susuz kesimleri yakalayınca faul beklentisi içine giren 4. ( BANA GÖRE ) tamamen şans eseri ya da ikinci topları tamamlayarak gol atabilen 5. kadıköyde omuz atsan arkasına bile dönüp bakmaya cesareti olmayıpta sahade cengaver kesilen 6. Türk hakemlerinin bütün zaaflarını en ince detayına kadar maç öncesi istihbarat edinebilen futbol fakiri, plaj futbolu gençlerinden biridir DİMİ BABA YA, DELİKANLI ADAM DEĞİL VALLA, KAVGAYA BİLE GİRMİYOR. İki sayfa önce çirkef diyordun, şimdi pısırık zayıf oldu, hayırdır? Boş beleş maçlar olayına gelince, mesajları gözünle okursan şu vardı demin; fizban said: ama eğer avrupa başarısı istiyorsan şampiyonlar liginde 2007/2008 sezonunun asist kralı kim diye de bakabilirsin. Hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar