Radiance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bugun mac hakkında bişiler yazmıcam sadece okuyorum. ama şunu söylemeden gecemicem. Kimse sütten cıkmış ak kaşık değil. GS'de FB'de saha icinde olanları asla bilmiyorum kim birbirine ne söyledi bilmiyoruz. O yüzden neyi tartışıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alex fenere 27 yaşında geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Emaleth said: harrykewell said: alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? alex "genç" yıldız olarak geldi, öncesinde büyük başarı aramak yanlış zaten. gayet de karlı ve yerinde bir transferdir, futbol tanrıları razı olsun. fenerde bugüne kadar ihtiyar yıldız görmedim zaten, gel gör ki genç olupta yıldızı parlayanı da hatırlamıyorum zira varsa hafıza tazele de ben de kenime geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Alex kim abi, boş kaleye gol atıyor işte hepi topu. Gol kralı, asist kralı falan olmasının ardında da rakiplerin boş kale ve alan bırakması yatıyor, yoksa bir nane değil. Ha Selçuk ha Alex. Çok da çirkef zaten, hiç görmesek de hep çirkeflik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alex'e nasıl iyi futbolcu değil dersin ya... Türkiye'ye son zamanlarda gelmiş ve takımına en büyük katkıyı sağlamış yabancı oyuncular arasında kafaya oynar.. Fenerde gol kralı mı olmadı asist kralı mı olmadı frikikten gol mü atmadı kornerle gol mü attırmadı, alakasız bi yerden pas çıkarıp gol mü attırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bülent hayla şansımız var dedi 7 maçı kazanıp şampiyon olabiliriz dedi umutlandım şimdi yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: Emaleth said: harrykewell said: alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? alex "genç" yıldız olarak geldi, öncesinde büyük başarı aramak yanlış zaten. gayet de karlı ve yerinde bir transferdir, futbol tanrıları razı olsun. fenerde bugüne kadar ihtiyar yıldız görmedim zaten, gel gör ki genç olupta yıldızı parlayanı da hatırlamıyorum zira varsa hafıza tazele de ben de kenime geleyim hmm. Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Rıdvan Dilmen, Semih Şentürk, Volkan Demirel, Rüştü Rençber. daha gerek var mı saymaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alexin bir tane kendi yarattığı, ya da jenerik sayılabilecek, ya da hepsini geçiyorum, helal olsun be alex senden başkası bu golü atamaz dediğiniz bir pozisyon söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 takımına yüzde yüz yararlı olmuştur, türkiye ligindede çok başarılı olmuştur. ancak büyük bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alex'in samsunspor'a attığı gol olarak aratabilirsin. ayrıca alex türkiyeye gelmeden önce, türkcell super liginde oynayan birçok futbolcunun formasını giymek istediği brezilya milli takımının kaptanı olarak copa america yı kaldırdı 2004 te. harrykewell benim için bitmiştir, daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: alexin bir tane kendi yarattığı, ya da jenerik sayılabilecek, ya da hepsini geçiyorum, helal olsun be alex senden başkası bu golü atamaz dediğiniz bir pozisyon söyleyin bana kriket izlemeyi bırak. konumuz futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Disappear said: lol Futbolculuğu Bırakmış, Başka Şeye Özenmiş Sen sahada futbolculuk hariç her türlü çirkefliği yap, hatta o işi o kadar ileri götürüp Lugano`yu hakemin bakmadığı pozisyonda karnından ısır, sonra beni dövdüler deyip feryat figan et. Sen insanlığı bırakıp, rakibini ısıracak kadar hayvanlara özenirsen ağlamayacaksın ama sen Galatasaraylısın ağlarsın...antu antu site değil fenerliler bile kabul eder bunu, sonra bu resimleri yazıları gelip koyar. gs ye pkk lı diyen sitenin mesajları şu forumda yer almasın lütfen. çok rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 al harry kewell tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mokoko, yıldız diye saydığın namzetlerin geçmiş ve gelecek başarı öykülerini dinlemek isterim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: alexin bir tane kendi yarattığı, ya da jenerik sayılabilecek, ya da hepsini geçiyorum, helal olsun be alex senden başkası bu golü atamaz dediğiniz bir pozisyon söyleyin bana samsunspor'a attığı rovaşata golü sayılırmı muhterem hocam? yada ne bilim cska uzaktan attığı füze falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: alexin bir tane kendi yarattığı, ya da jenerik sayılabilecek, ya da hepsini geçiyorum, helal olsun be alex senden başkası bu golü atamaz dediğiniz bir pozisyon söyleyin bana Samsunspora penaltı noktasından rövaşata gol keserse seni söyleyim... (bkz. YOK BÖYLE BİR GOL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 de sanctis türkiyeden atılsın çuval gibi almış semihi yerden sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fizban said: alex'in samsunspor'a attığı gol olarak aratabilirsin. ayrıca alex türkiyeye gelmeden önce, türkcell super liginde oynayan birçok futbolcunun formasını giymek istediği brezilya milli takımının kaptanı olarak copa america yı kaldırdı 2004 te. harrykewell benim için bitmiştir, daha da gelmem. gugle de bulamadım, acaba samsum united diye mi aratsam yoksa samsum madrid mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 mokoko said: harrykewell said: Emaleth said: harrykewell said: alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? alex "genç" yıldız olarak geldi, öncesinde büyük başarı aramak yanlış zaten. gayet de karlı ve yerinde bir transferdir, futbol tanrıları razı olsun. fenerde bugüne kadar ihtiyar yıldız görmedim zaten, gel gör ki genç olupta yıldızı parlayanı da hatırlamıyorum zira varsa hafıza tazele de ben de kenime geleyim hmm. Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Rıdvan Dilmen, Semih Şentürk, Volkan Demirel, Rüştü Rençber. daha gerek var mı saymaya? semih hariç katılıyorum, semih çok genç sayılmaz, ama son zamanlarda fenerin inanılmaz bir altyapı eksikliği var gökhan gönül hariç. aragonesten kaynaklanıyor bence bu emreciksini falan alıyor oynatmıyor adam gibi. ama gs - fb ye gelen futbolcular tartışılmaz türkiyenin futbolcular bjk-gs-fb den çıkar boş yere milletin birbrine laf atması anlamsız, sidir yarışı değil bu, son zamanlarda gs ağır bassada gençler olarak 1 kaleci bile çıkmamıştır mesela.. volkan babacan var fenerde ben gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Disappear said: lol Futbolculuğu Bırakmış, Başka Şeye Özenmiş Sen sahada futbolculuk hariç her türlü çirkefliği yap, hatta o işi o kadar ileri götürüp Lugano`yu hakemin bakmadığı pozisyonda karnından ısır, sonra beni dövdüler deyip feryat figan et. Sen insanlığı bırakıp, rakibini ısıracak kadar hayvanlara özenirsen ağlamayacaksın ama sen Galatasaraylısın ağlarsın...antu allah aşkına lugano musunuz.nerden biliosunuz ısırdıgını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewellın fantastik mesajlarından sonuncusunu okuduktan sonra samsunspor maçı diycektim ki bol bol denmiş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hmm. rüştü barça ya 1. kaleci olarak transfer oldu. orda başarısız olması bunu deiştirmez. Tuncay şu anda ingilterede ilk 11de çıkıyo her nekadar aptal bi takımda forma giysede kalitesini mucadelesi ile gosteriyo ztn. volkan, gokhan gonul Türk milli takımında banko 11deler. rıdvan dilmen sakatlanmasa belkide turkiyenin en buyuk futbolcusu olucaktı. yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yine gs-fb yine olay. taraflar yakışanı yapmış, bize tebrik etmek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 red sana KAPAK OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oha o emre naapıyo la orda??? o diil de sabri ile belözoğlu nasıl bu maçı atılmadan tamamladı hayret ettim. herkesten önce onların gitmesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar