Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sokaktan sastgele 100 kişi çevirsen milli takım için ardamı semihmi desen 90 ının arda diyeceği bi pozisyonda gelip semih über modda konuşman senin futbol bilginin beş para etmediğini gösterir sadece. SEn devam et yazmaya. lol
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
Stifler said:
YAZIK LAN AYIP!

ARDA ROPORTAJDA SOYLE BUYURDU: ONLAR STATLARINDA BIZE KUFREYIDO BİZ FUTBOLCULAR EDINCE MI SUCLUYUZ

KOCAKAFA Bİ YURU GIT YA

saçmalama ben de izliyorum.
küfür vs diyince tribündne bahsettiğini sandı ki hala gayet sinirliydi.biz orda yemiyor muyuz dedi

maçtan önce gs taraftarına nasıl oley çektirirken her seferinde 3.de fb taraftarına el hareketi çektiğinide izledin mi kutulu?

ben ardayı futbolcu olarak sever methederim ama öyle gazladılarki nasıl kalktı ama adamın g.tü.
Mesaj tarihi:
Stifler said:
YAZIK LAN AYIP!

ARDA ROPORTAJDA SOYLE BUYURDU: ONLAR STATLARINDA BIZE KUFREYIDO BİZ FUTBOLCULAR EDINCE MI SUCLUYUZ

KOCAKAFA Bİ YURU GIT YA
kıçınlamı dinliyorsun ne yapıyorsun
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:
Sokaktan sastgele 100 kişi çevirsen milli takım için ardamı semihmi desen 90 ının arda diyeceği bi pozisyonda gelip semih über modda konuşman senin futbol bilginin beş para etmediğini gösterir sadece. SEn devam et yazmaya. lol

ardayı böyle şişirmeye devam ederseniz arda falan kalmaz ortada kendnii bitirir adam merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
tribüne hareket çekmek diyosan her takım futbolcusu yapıor.artık basit olaylar onlar.ciddiye almamalısın.tribüne kafa sallamıs burun göstermiş

herkes yapıo tribüne el kol
Mesaj tarihi:
harrykewell said:
Zegna said:
lugano kadar kaliteli bir defans turkiyeyte geldigi icin siz fenerbahceye tesekkur edin bence.

sen hayatında hiç futbol oynadın mı ?

futbol nedir, defans nedir hiç gördün mü ?

kalite konusunda hiçbirşey söylemeye gerek yok, zira lugano ve kalite kelimesini yan yana getiriyorsan zaten sen olayı aşmısın

futbolcunun cirkef olmasi kalitesiz olmasını gostermez.

bu arada sen kimsin futbol nedir diye bana soruyosun?
Mesaj tarihi:
Red said:
tribüne hareket çekmek diyosan her takım futbolcusu yapıor.artık basit olaylar onlar.ciddiye almamalısın.tribüne kafa sallamıs burun göstermiş

lol haklısın bu açıdan bakınca hiçbişeye kızmamamız lazım.

BEYLER KIZMAYIN BUNLAR DOĞALLL ZİDANE BİLE KAFA ATIYOOO
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

işte random japon turist > flame

bu yuzden işte, futbol cahili herifler.
Mesaj tarihi:
harrykewell said:
luganoya insan diyenin insanlığından şüphe ederim

hakarete girmis biraz dikkatli ol. Senin varliginla ilgili iddialar atip tutuyor muyuz? hayir.

biraz buyuyun pls.
Mesaj tarihi:
Stifler said:
Red said:

lol haklısın bu açıdan bakınca hiçbişeye kızmamamız lazım.

BEYLER KIZMAYIN BUNLAR DOĞALLL ZİDANE BİLE KAFA ATIYOOO

ya o kadar olaylar dönüo.sen tribüne oley çektidesin

basit tabi.tribüne elini kolunu salalsa ne olacak ?

hani bok atayım diye saçmalıosun
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

evet kendisine atilan maddeler emre asigin kafasina gelmesin diye kafasinin ustune elini uzatan adam. insan degil tamamen art niyetli bi hareket.
Mesaj tarihi:
Disappear said:
harrykewell said:

evet kendisine atilan maddeler emre asigin kafasina gelmesin diye kafasinin ustune elini uzatan adam. insan degil tamamen art niyetli bi hareket.
aynı şekilde emre aşık a kafayı da atan herif
Mesaj tarihi:
Zegna said:
harrykewell said:
Zegna said:
lugano kadar kaliteli bir defans turkiyeyte geldigi icin siz fenerbahceye tesekkur edin bence.

sen hayatında hiç futbol oynadın mı ?

futbol nedir, defans nedir hiç gördün mü ?

kalite konusunda hiçbirşey söylemeye gerek yok, zira lugano ve kalite kelimesini yan yana getiriyorsan zaten sen olayı aşmısın

futbolcunun cirkef olmasi kalitesiz olmasını gostermez.

bu arada sen kimsin futbol nedir diye bana soruyosun?

1. futbol bir keyif işidir, seyredersin zevk alırsın

2. aynı şeyi ben bizim sabri içinde söylüyorum

3. bir insan bir konuda yorum yapabilmesi için bir fikre sahip olması ve o fikri alema zikredecek cesarei olması lazım, skora göre konuşmak herhangi bir adam işidir

SON NOKTA : her futbolcu küfürden şikayet ediyor, saha içinde birbirlerine ana avrat sövenler yine onlar, neyin derdiseniz, neyin korumasını yapıyorsunuz onu hala çözebilmiş değilim
Mesaj tarihi:
o kadar gergin ortamda tuncay nie gs tribünlerine sus işareti yapıodu.tahrik var

boşun peşindesin yani.amacın ardaya bok atmak.sahada kavga ettiği için laf söyle.maçtan önceki önemsiz bi hareket için değil
  • Yeni Oluştur...