Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: emre belozoglu maç boyunca kufur etti.agzı gayet net okunuodu.tek başına yürürken bile kufur ediodu bi ara sabri'ye sağlam saydırdı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zergling said: Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. +1 Beşiktaş şampiyon olsun.Pzero kardeşimi ayakta alkışlıyayım . ayrıca arda ve semih gözümden epey düştü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lugano ve genel olarak takımın defansı gayet iyi oynadı, 1 tane tehlikeli pozisyon verdik rakibe. emre belözoğlu da lugano'dan sonra takımın en iyisiydi. o kadar baskıya rağmen çıktı topunu oynadı mis gibi. tarihin en kötü fenerbahçesini izlediğimiz bir sezonda galatasaraya karşı maç kaybetmemek tek tesellimiz sanırım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zegna said: Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun.yaşla futbol oynansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: BiTcH_oFBaT said: volkan ağır konuştu. dışarda abi diyenler sahada ağıza alınmicak küfürler ediyorlar dedi. ya bende bu tarza karşıyım.ki volkan sölymesin bari bunu emre belozoglu maç boyunca kufur etti.agzı gayet net okunuodu.tek başına yürürken bile kufur ediodu ya devamıda var. kendi dedi. ayhan abi emre abi hasan abi bizden büyükler, bi kere onlara küfür kötü söz etmişsek gelip söylesinelr filan dedi. hep ali sami yende oluyor bu olaylar dedi. taç kullanmaya gidemiyoruz filan dedi. her sene aynı filan dedi. bazı konularda haklıda, ben şaşırdım volkan olaylarda yoktu. bi diz operasyonu daha olur demiştim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zegna said: Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun. arda daha çok diye biliyorum. edit: semih'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zegna said: Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun. terslik olsun die sormuyorum.semih ile arda nın kaç kez milli forma giydiğini bilmiyorum.bilen biri yazsın semih kaç yaşında milli oldu arda kaç ya şında.mecburiyetten milli kadroya giren semih ve yıllarca fenerbahçede 2. plana atıldıktan sora zorla buralara geldi ha iyi topcu ama bunlarda gerçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 arkadaslar, benmi yalnıs anlıyorum yoksa siz, kendini kanıtlama, milli takım forması giyme, perfornmans vs bakımından SEMIHIN, ardanın abisi oldugunu dusunmuyormusunuz? allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yalnız böyle olaylı bir maçta volkanın sarı kart bile görmemesi şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Hala da şu maçta tüm çirkefliği Lugano emre çıkarttı diyen az zekiler var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: Zegna said: Flameoffear said: Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım. ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun. terslik olsun die sormuyorum.semih ile arda nın kaç kez milli forma giydiğini bilmiyorum.bilen biri yazsınwikinin yalancısıyım a milli; arda - 28 genç semih - 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 semih 100 arda 50 filan o civarlada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zegna said: arkadaslar, benmi yalnıs anlıyorum yoksa siz, kendini kanıtlama, milli takım forması giyme, perfornmans vs bakımından SEMIHIN, ardanın abisi oldugunu dusunmuyormusunuz? allah akıl fikir versin. 13 maç fark varsa ardanın semihin abisi oldugunu düşünüyorum, futbol açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sadece a milli formamı milli takım demek abi. arda daha çok yazmak için kasmışsın resmen. semih 87 kere u21 de forma giymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lig tv maçın son dakikaları hariç , yayın yapıcağına paticik forumunu canlı oynatsa daha fazla reyting alırmış. en azından futboldan anlamayanlar da bişeyler okuyup eğlenirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi semihle arda arasında kac yas fark var? abi diyor milli takım kampında adama. bu arada ardanın semihten daha cok mıllı forma gıymesı yas farkı ıtıbarıyle ımkansız gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: semih 100 arda 50 filan o civarlada. kandırmışlar seni :) yahu semihin yaşı büyük ama taner güleri gibi bişi geç parladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 arda'yla semih ryu ile ken gibi, öpüşür barışırlar yarın. sabri de yılların ezilmişliğiyle dehşet saçtı yalnız, kaçmadı gözlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 man of the match:sabri zaten . ne kadar iğrenç bir ligimiz var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Zegna said: abi semihle arda arasında kac yas fark var? abi diyor milli takım kampında adama. bu arada ardanın semihten daha cok mıllı forma gıymesı yas farkı ıtıbarıyle ımkansız gibi sanki.e reel hayatta der abi de. futbolda yaş yoktur. beğenmediğiniz hakan şükür evliya o zaman fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 elin veleti saygı öğrensin önce artistlik konusunda master yapana kadar. o kadar yetenekli adamı o kadar göklere çıkartıp şımartırlarsa ortaya böle bi şarlatan çıkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Masquerade said: Zegna said: abi semihle arda arasında kac yas fark var? abi diyor milli takım kampında adama. bu arada ardanın semihten daha cok mıllı forma gıymesı yas farkı ıtıbarıyle ımkansız gibi sanki.e reel hayatta der abi de. futbolda yaş yoktur. beğenmediğiniz hakan şükür evliya o zaman fdsg. arda 22 yaşında koca adam 15 yaşında değilki.iyice kücülttünüz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: BiTcH_oFBaT said: semih 100 arda 50 filan o civarlada. kandırmışlar seni :) arda semih milli takım forması giymek demek sadece A milli forma ile olmuyor. bu nasıl bi mantık anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 elaidi said: elin veleti saygı öğrensin önce artistlik konusunda master yapana kadar. o kadar yetenekli adamı o kadar göklere çıkartıp şımartırlarsa ortaya böle bi şarlatan çıkar işte. 35 yaşında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar