Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

lugano ve genel olarak takımın defansı gayet iyi oynadı, 1 tane tehlikeli pozisyon verdik rakibe.
emre belözoğlu da lugano'dan sonra takımın en iyisiydi. o kadar baskıya rağmen çıktı topunu oynadı mis gibi.

tarihin en kötü fenerbahçesini izlediğimiz bir sezonda galatasaraya karşı maç kaybetmemek tek tesellimiz sanırım bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
BiTcH_oFBaT said:
volkan ağır konuştu. dışarda abi diyenler sahada ağıza alınmicak küfürler ediyorlar dedi.

ya bende bu tarza karşıyım.ki volkan sölymesin bari bunu

emre belozoglu maç boyunca kufur etti.agzı gayet net okunuodu.tek başına yürürken bile kufur ediodu

ya devamıda var. kendi dedi. ayhan abi emre abi hasan abi bizden büyükler, bi kere onlara küfür kötü söz etmişsek gelip söylesinelr filan dedi. hep ali sami yende oluyor bu olaylar dedi. taç kullanmaya gidemiyoruz filan dedi. her sene aynı filan dedi. bazı konularda haklıda, ben şaşırdım volkan olaylarda yoktu. bi diz operasyonu daha olur demiştim ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
Flameoffear said:
Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım.

ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun.

terslik olsun die sormuyorum.semih ile arda nın kaç kez milli forma giydiğini bilmiyorum.bilen biri yazsın

semih kaç yaşında milli oldu arda kaç ya şında.mecburiyetten milli kadroya giren semih ve yıllarca fenerbahçede 2. plana atıldıktan sora zorla buralara geldi

ha iyi topcu ama bunlarda gerçekler
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
Zegna said:
Flameoffear said:
Arda dünkü boksa semih ne. hay alalhım.

ardayla semih arasinda kac yas fark var? futbol cahili, arda kac kez milli formayi giymis semih kac kez yazmadan once 2 kere dusun.

terslik olsun die sormuyorum.semih ile arda nın kaç kez milli forma giydiğini bilmiyorum.bilen biri yazsın
wikinin yalancısıyım

a milli;

arda - 28
genç semih - 15
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Zegna said:
abi semihle arda arasında kac yas fark var? abi diyor milli takım kampında adama.

bu arada ardanın semihten daha cok mıllı forma gıymesı yas farkı ıtıbarıyle ımkansız gibi sanki.
e reel hayatta der abi de. futbolda yaş yoktur.

beğenmediğiniz hakan şükür evliya o zaman fdsg.

arda 22 yaşında koca adam

15 yaşında değilki.iyice kücülttünüz adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...