Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

bu özgüvenimin ve fevri entrilerimin kaynağı malesef maç seçen oyuncularımız... adamlar böyle büyük maçtır şudur budur diye fena havaya giriyorlar. en ölü halimizle de 6 attığımız düşünülürse ki galatasarayın da defans ve kaleci sorunu olduğunu düşünüyorum, guiza bile gol atabilir bu maç uzun lafın kısası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
bu özgüvenimin ve fevri entrilerimin kaynağı malesef maç seçen oyuncularımız... adamlar böyle büyük maçtır şudur budur diye fena havaya giriyorlar. en ölü halimizle de 6 attığımız düşünülürse ki galatasarayın da defans ve kaleci sorunu olduğunu düşünüyorum, guiza bile gol atabilir bu maç uzun lafın kısası :)

Fazla gaz cildi bozar demiştim. Sen rüya görmeye devam et kendi takımından haberin yok.

Sizin en iyi döneminizde Çeyrek final oynadıgınız dönemde Samiyene geldiniz gördük. Bu takım ile ben olsam maca cıkmam. Ölmüş Guizadan bişiler yapmasını bekliyorsun ve buna inanıyorsun ya acıyorum haline : )

Sana tavsiyem komik duruma düşme daha fazla.

unutmadan oyuncularınız mac seciyor bununda sebebi sizlersiniz. Galatasarayı yenince birşeyler başardıgınızı zannediyorsunuz.
Oysaki gercek başarılar ortada siz her sene böyle gidin biz yenilmeye ragzıyız
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cimbomlu kardeşlerim.alacazlı gömecezli konusmayın.inşallah yeneriz diyin.fener gs maçı normal maç değil

biz real madrileri yendik geldik fenere yenildik.belli olmuo yani.favori falan filan olmak hikaye.kim daha çok inanırsa isterse o kazanıo.

fener gider hacettepeye yenilir.ama gs önüne kimi koyarsan koy butun topcular cıkar hayatının maçını cıkartır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
red benim demek istediğim de o işte. ama okuduğumuzu anlamakta güçlük çekebiliyoruz bazen, galatasaraylı arkadaşların bugün bana cevaben attıkları boş mesajları tamamen maça saatler kalmış olmasının getirdiği strese bağlıyorum. korkunun ecele faydası yok, gel li yo ruz :P

sen kendin ne yazdığının farkında değilsin yada anlamakta güçlük çekiyorsun bence, bu maç gs fb maçı ve ali samiyendeyse 2 takımda yenebilir. sen gelmiş burada tarihi fark atıcaz diyip saçma sapan konuşunca boş konuşmuş oluyorsun. aslında sana cevap vermek bile hata ya.. neyse..

korkunun ecele faydası yok geliyoruz yazarak ciddi anlamda hiç birşey anlamamış olduğunu kanıtlamışsın bu arada tebrikler. gelin bencede korkmanıza gerek yok, korkunun ecele faydası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...