Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 elaidi said: üstünüze titreye titreye gelsin inşallah AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ali kardesim, hic uzme canini... zaten cok cok kotu bir takimla oynuyoruz. samiyende 4-5 tane doldururuz susarlar topluca, anca emreye kufur ederler, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Heyecan dorukta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Arkasokak said: denizim diyorsa doğrudur :P ahaha :) maçtan sonra beraber kutlayacağız burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Beraber e kalmalılar bence.Tüm Dünya sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu görür böylece. Bursa-fener-galatasaray uefa için kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fener ztn büyük ihtimal uefa yı garantiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 4 saat kaldı GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yenersek büyük olay olmaz da fark atarsak gece caddedeyiz beyler. bi "6 tane atılır mı be oha Fenerbahçe" vakası daha kopabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abartmasak!? yenelim yeter, sanki her sene 4-5 atıyoz gibi konuşuyosun. sami yende gs ile oynuyoruz, kadıköyde hacettepeyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ya gençler ne bu ozguven ya. sanki super oynuorz haftalardırda. bende yenceğimize inanıorm ama fark atıcaz falan nedir yani. tabiki yapabilceksen 10 tane atalım ama zor yani. karşımızda ki gs. Turkiye'nin en iyi 2. takımı bizden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 3.lük 4.lük mücadelesinde ki takımlara başarılar diliyorum :p Dostça bir mücadele olur iyi olan Uefa ya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu özgüvenimin ve fevri entrilerimin kaynağı malesef maç seçen oyuncularımız... adamlar böyle büyük maçtır şudur budur diye fena havaya giriyorlar. en ölü halimizle de 6 attığımız düşünülürse ki galatasarayın da defans ve kaleci sorunu olduğunu düşünüyorum, guiza bile gol atabilir bu maç uzun lafın kısası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Guiza bu maç net atıcak geçmiş sayfalarda da yazdım zaten. BOŞUNA MI GETİRDİK KARA BOĞA ATKİNSON'I SDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Arkasokak said: bu özgüvenimin ve fevri entrilerimin kaynağı malesef maç seçen oyuncularımız... adamlar böyle büyük maçtır şudur budur diye fena havaya giriyorlar. en ölü halimizle de 6 attığımız düşünülürse ki galatasarayın da defans ve kaleci sorunu olduğunu düşünüyorum, guiza bile gol atabilir bu maç uzun lafın kısası :) Fazla gaz cildi bozar demiştim. Sen rüya görmeye devam et kendi takımından haberin yok. Sizin en iyi döneminizde Çeyrek final oynadıgınız dönemde Samiyene geldiniz gördük. Bu takım ile ben olsam maca cıkmam. Ölmüş Guizadan bişiler yapmasını bekliyorsun ve buna inanıyorsun ya acıyorum haline : ) Sana tavsiyem komik duruma düşme daha fazla. unutmadan oyuncularınız mac seciyor bununda sebebi sizlersiniz. Galatasarayı yenince birşeyler başardıgınızı zannediyorsunuz. Oysaki gercek başarılar ortada siz her sene böyle gidin biz yenilmeye ragzıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 raĞzı kardeş, derbi sonuçlarında yendiğinde günlerce konuşan, sevinen tek taraf fenerbahçeymiş gibi konuşuyorsun. üzücü. hayatı renkli televizyondan izleyin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Şampiyonluğu verelim sorun değil Galatasaray'ı yenelim bize yeter diyen tek taraftarla konuşuyor ama. =) kovulacak teknik direktörleri takımda tutuyor galatasaray galibiyeti böyle de bi mantalite işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 o değilde, umarım berabere bitmez maç. sinan engin ve ihsan kalkavanın sırıtkan suratlarını çekemem valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yahu cimbomlu kardeşlerim.alacazlı gömecezli konusmayın.inşallah yeneriz diyin.fener gs maçı normal maç değil biz real madrileri yendik geldik fenere yenildik.belli olmuo yani.favori falan filan olmak hikaye.kim daha çok inanırsa isterse o kazanıo. fener gider hacettepeye yenilir.ama gs önüne kimi koyarsan koy butun topcular cıkar hayatının maçını cıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 red benim demek istediğim de o işte. ama okuduğumuzu anlamakta güçlük çekebiliyoruz bazen, galatasaraylı arkadaşların bugün bana cevaben attıkları boş mesajları tamamen maça saatler kalmış olmasının getirdiği strese bağlıyorum. korkunun ecele faydası yok, gel li yo ruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Arkasokak said: red benim demek istediğim de o işte. ama okuduğumuzu anlamakta güçlük çekebiliyoruz bazen, galatasaraylı arkadaşların bugün bana cevaben attıkları boş mesajları tamamen maça saatler kalmış olmasının getirdiği strese bağlıyorum. korkunun ecele faydası yok, gel li yo ruz :P sen kendin ne yazdığının farkında değilsin yada anlamakta güçlük çekiyorsun bence, bu maç gs fb maçı ve ali samiyendeyse 2 takımda yenebilir. sen gelmiş burada tarihi fark atıcaz diyip saçma sapan konuşunca boş konuşmuş oluyorsun. aslında sana cevap vermek bile hata ya.. neyse.. korkunun ecele faydası yok geliyoruz yazarak ciddi anlamda hiç birşey anlamamış olduğunu kanıtlamışsın bu arada tebrikler. gelin bencede korkmanıza gerek yok, korkunun ecele faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sampiyon olmak cok kolay. Simdi, bugun gs yi yeneriz, sonra bjk yi yeneriz, sonra bir sekilde sivasi da dolayli yollardan aliriz assagi, gg sampiyon fener. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 fenerbahçem beni bikere daha yatırmazsa, 500 ytl cepte bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Khelben said: bu maç gs fb maçı ve ali samiyendeyse 2 takımda yenebilir. ahaha, işte bunu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 çok net 2-0 çakıp gönderiyoruz. guiza gol falan atarsa da bir daha futbol izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Stifler said: fenerbahçem beni bikere daha yatırmazsa, 500 ytl cepte bugun.200 lirayı böyle kolay sokağa atmamalısın dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar