Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 konu dısında topic icinde verdim ama okumayanlar vardir. http://www.youtube.com/watch?v=uVfdHvUAVhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Dertliyim derdim dünyadan büyük Meyhane evim sarhoşlar dert arkadaşım Elimde sigaram dumanı da bir başka yük Anam da babam da sensin şarap Meyhaneci bir tek sırdaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 doldurrrr meyhaneci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lan var ya.. bizim recoya yapsalar böle bişe adam suratını benzetse falan. direk aihm'ye başvurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 flash tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Papaya da gel müslüman ol eşhedü diye girişmişti aynı dayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 He ya hatırlıyorum onu da. Bunu da ilk defa şimdi görüyorum ne zaman yapmış bunu .D Bu adam spiker değil ya yaptıklarına bi bak ^^ Doğum günün bana geldiğin gündür. İçimdeki özlem ateşi söndü, Ağlayan gözlerim seninle güldü, Ben doğdum doğalı şimdi mutluyum. ne alakaysa içimden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ARKADASLAR SLM. ODEMELI KABL EDIYOR MU OBAMA HASRETLERI GNCTURKSELLDEN? CBK CAVAP VERIRSENIS COKSEVINIRM. TESEKKUR ETMEYI BORC BILIRIM. SAGOLUN. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Reyting sen nelere kadirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 o değilde ladin obamaymış aslında. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar