Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Selam, Bugün arabamla park ederken ufak bir kaza yaptım. Sağdaki fren lambasının camı kırıldı. Lamba yanıyor mu emin değilim. Arabada annem vardı. Lambanın yandığını iddia etti ama ne kadar doğrudur bilemem (gündüzdü). Soldaki fren lambasında sorun yok, ayrıca üst tarafta şerit şeklinde 3. fren lambası var. Sorular: 1) Kırık lambayla trafiğe çıkmak yasak mı? 2) Araba Opel Corsa. Tamir ettirmek için Opel bayiine mi gitmeli? Herhangi bir tamirci yapar mı? 3) Yaklaşık ne kadar tutar? Teşkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Selam, Eğer yapabilirsen, bize kırık dediğin stop grubunun resmini ver. Bakalım ne fikirler üretebileceğiz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Çektim bir iki resim. Resimlerden çok iyi anlaşılmıyor ama cam yuvanın içine göçmüş durumda ve elle sağa sola falan kıpırdatılabiliyor. Elimde biraz düzeltdim dışardan çok anlaşılmasın diye. Sağ taraftaki bir parça kırılıp ufak parçalar halinde yere düşmüştü onları toplamadım yerden. Ayrıca boyada da çizikler var ama onlar çok da dert değil benim için. http://img9.imageshack.us/img9/1366/yakin.jpg http://img9.imageshack.us/img9/5856/uzak.jpg Edit: Sol ve sağ farların karşılaştırması için şu resmi de koyayım. Sağdakinin hafif içine göçmüş olduğu anlaşılıyor dikkatli bakınca: http://img6.imageshack.us/img6/7674/arkar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Huhu, bu arada Almanya Opel forumlarının birinde de soruşturdum. Fren lambası dediğim şeyin frenle ilgisi yokmuş. Sol taraftakinde sis lambası varmış ama sağ taraftaki sadece reflektörmüş. Bu durumda tamirin aciliyeti olmaz herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 zaten bu kasalarda fren lambaları geri vitesler falan yukarda değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Evet öyleymiş. Sadece sis lambası sol alttaki küçük reflektörün arkasındaymış. Ama ben fren lambalarını da aşağıda sanıyodum. Cahillik işte. Arabayı kullanırken görmüyorum ki arka farları ben ne yapayım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lol gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fdsfds noobun hali başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ehehe annende iyi sallamış ama yanıyo diye :D. fren yapınca bile yanmıayn lamba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nedir lan bu annelerin evlatlarından çektiği? benim bildiğim anne arabayı kullanır, evlat hasar durumlarını tespit eder ve karşıdakilerle anlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Selam, Anne burada doğru tespit yapıyor; fren lambaları yanıyor :) Ben olsam, mevcut parçaları bir arada tutturmak için japon yapıştırıcısı kullanırım. Çıkmacıdan falan denk geldiğinde de sağlamını alıp takarım. Fazla para olacağını sanmam, yenisini de alabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 eBay'de 11 euro falanmış. Kendim takabilir miyim bunu? Hiç anlamam aslında ama şimdi götürsem 10 dakkalık iş için dünyanın parasını isteyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Selam, O zaman 2 tane al, hem ilerki kazalara yedek olur, hem de takarken bir sakatlık olursa diye ilkinin yedeği olur :) Kırığı sökerken zaten neyin nasıl olduğunu anlaman çok kolay olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bu arada lastikler de ilginçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Pof. Bugün gittim Opel bayiine. Parça için 25 euro dediler. Montaj da 15-30 dakka sürermiş 30 euro alırlarmış. Bi de üç haftaya gün veriyolar anca. Türkiye'de olsa verirsin üç beş papel takar ya. Almanya'nın gözü kör olsun. Hiç anlamam bu tür şeylerden zaten. Arka tarafta bi vidayla somon varmış galiba ordan sökülüp takılıyormuş. Lastiğin ordan elini sokunca dokunabiliyosun da incecik bi yer. Gerekli aletler falan da yok. Kendim uğraşmak istemiyorum ama daha ucuza takcak bi yer mi bulmazsam denerim belki. Bakalım kahramanımız Ash bir sonraki bölümde napcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 almanya da freelancer araba atölyesinden bol bir sey olmaması lazım. bulursun bence bir yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kırık far için 3 haftaysa, ciddi bir kazada seneye gel falan diyorlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yeni araba alıyosun nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Selam, Gidip bir anahtar takımı(açık ağız veya yıldız) alıyorsun. Yere bir karton atıp aracın altına uzanıyorsun. Elindeki anahtarlardan uygun olanı seçip, o farı/kedi gözünü tutan SOMUNU sökmeye başlıyorsun. Hepsi bu :) İstanbul'da olsaydın, getir benim atölyeye, hallederiz derdim : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Yalnız bu kedi gözü baya geniş bir parçaydı. Yani arkaya doğru da uzunca. O lastiğin arkasındaki boşluktan geçer mi rahat? O somun dışında sökmem gereken başka parça yok mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Selam, Arkadan gerdirme kısmı olması gerek. Yani arkayı gevşetince, parçayı önden alacaksın. Gidip bir Corsa bulup altına yatırtma beni :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oha bu konu ciddi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vay be opel kendi vatanında bile servislerden ii geçirio TR olsa bu kadar tutmaz lan olduğu bi reflektör,ayıp opel sana(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Quibble said: oha bu konu ciddi miydi ? ayni $eyi yazmak icin girdiydim asdf. birak yapma bi$ey kullan oyle, ya da 3 kuru$luk bi parcadir o tahminen vidasiz sokersin. sis lambasi di mi o? yoksa reflektor mu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 reflektor sadece. bencede birak kalsin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar