SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet bugün gitarcıya giderken kılıfın üzerine güneş ışığı gelince arkadaş farketti, kılıfın üzerinde rg470 yazıyormuş kocaman. gitarcıya da söyledim gitarın sapında yazıyormuş sanırım modeller söküp oraya bakacak bir de manyetikleri söküp orjinal olup olmadıklarına bakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya yeni konu açmayayım dedim, bende de kalın perdelerde bir bızırtı sesi oluyor,sebebi nedir? daha acemiyim de bilemiyoruz tabii asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Teller çok alçak olabilir. Sap ayarı bozulmuş olabilir. Perdeler kalitesiz olabilir falan da filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 DarKRideR said: ya yeni konu açmayayım dedim, bende de kalın perdelerde bir bızırtı sesi oluyor,sebebi nedir? daha acemiyim de bilemiyoruz tabii asdfsda Aynı sorun bende de var, perdeler yüksek oluyor ya da tel özelliğini yitirmiş oluyor. (soğuk, sıcak değişiminden vs.) Bende 7. perdeden önce güçlü çekersem oluyor. Klasik gitarımda da vardı aynı sorun onun tellerini değiştirince düzelmişti. Ama hiç bir zaman hangisine çarpıp o sesi çıkarttığını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar